Предбрачните договори - хит в света на звездите

Въпреки красотата на любовта, бракът, подсигурен от предбрачен договор, е доста по-предпочитан в света на звездите. пишат от hola.bg.

Обратно в новината

Коментари - Предбрачните договори - хит в света на звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

том круз за това би дузпата на бившата си, за да не наследи половината от богатството му - в навечерието на изтичане на договора и поиска развод...това беше кофти номер, но в един момент всеки си намира маистора!

Ами едва ли у нас, някой може да подпише подобен договор.Нашите половинки са бедни,комплексирани и при развод, биха вдигнали грандиозен скандал даже за един бойлер.Липсата на "джентълменско" поведение при тях е факт!

Хаха, секс 4 пъти седмично... Да не сте се объркали - сигурни ли сте, че не е поставил той на нея такова условие? :-) Ако е вярно, много ще се вдигне рейтинга сред мъжете на Дженифър Лопес ;-)

значи, това журналистите да сте с толкова ниска езикова култура го няма никаде, само тук в България, ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР, по Българското законодателство, няма такъв термин. Сключва се Брачен договор преди брака, който влиза в сила от момента на скл.на брака......

Катрин Зита-Джонс и Майкъл Дъглас - хубавите яълки ги ядат прасетата

Хубавите ябълки ги ядат тези,които имат зъби!

а старото и жилаво месо, го яде този, които няма "зъби ли"? нещо не се връзва това със зъбите ама неисе...не перефразираите, защото се получава едно нищо.