Сменят адреналинката Веси в ”Господари на ефира”

Тъмнокосата Адреналинка Веси се разделя временно с „Господари на ефира”.

Обратно в новината

Коментари - Сменят адреналинката Веси в ”Господари на ефира” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ше и лижа колянцето докато се излекува ;)

Zaminava za USA pri gadjeto si.Stiga s teia gluposti veche.Ne mi e iasno,tolkova li e trudno da kajat istinata,a vse triabva da se izmislia kakvo li ne.

геро е варха!!!

Омръзна ми от Рачков и Мария Игнатова и тяхната лиготия. Да се спре предаването и моля не ги канете да участват в реклами, нито пък в други предавания. Хуморът, който правят е некадърен. Слаби артисти!

големи коментари, голямо нещо, комплексари

добро решение

Много ми харесва.да ви чета,коментарите,всичките българи сме еднакви,обичаме да плюеме,по другите българи,който са по добре от нас,Завийдаме и Яко,Няма други като на,ВСЕКИ НЕКА СЕ ЗАМИСЛИ ТОВА КОЕТО НАПИСАХ,И ДА СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ ИМА ЗЛОБА,КЪМ ДРУГ ПО БОГАТ БЪЛГАРИН,мИЗЕРЯТА НИ НАПРАВИ ТАКИВА.

Това което си написал да не си го превеждал от английски с чичо гугъл, че ме заболя главата докато го прочета ?!!!

"Аз", имаш над 10 правописни и пунктоационни грешки. За мен ти не заслужаваш да имаш средно образование. Към администратора - защо адмирирате неграмотността? Хайде да направим експеримент - нека се публикуват само коментари без нито една правописна грешка. Тогава ще четем по-малко драсканици от неграмотни нещастници, оплакващи се, че живеят в БГ и същевременно некадърни за нищо, освен за жалкото си мижитуркане.

Написах вчера коментар -интересно защо не е поместен - явно има цензура?!? Радвам се, че махат тази андреналинка - много е грозна. Много се чудехме защо беше избрана сред толкова кандидатки??? Да оздравява, но никога да не се връща в предаването. Грозна и не умее да се държи....

А смятай Ти колко си злобна, за да пишеш такива коментари и то 2 дена...Момичето си е много красиво и не смятам, че някаква си девойка ,забила пред монитора със свито от комплекси съзнание е персона, коята да дава подобни мнения...П.С. Да не забравиш и утре да напишеш нещо обидно за някой, ако това наистина Те кара да се чувстваш по-добре...

Абе само аз ли забелязвам, че на тези адреналинки танците не са никакви танци, ами само сменящи се пози. Само най-първите адреналинки наистина танцуваха, сега танцуват само камерите около тях, а те чупят пози

Явно не си гледал добре ... аз още на първите адреналинки забелязах, че всичко е зумване на камерата и клатене... досега не е имало адреналинки които истински да танцуват....

Като гледам хубави жени си мисля, че те са съвършени, различни от другите, божествени, че даже не ходят и в тоалетна. Пък то: имат болки в краката, прекрасната част от тялото им, това действа отрезвяващо. И те, както останалите, са обикновени хора.

lol за неходенето в тоалетната! опитваи се да продължаваш да не мислиш как красавиците ходят в тоалетната по "голяма нужда"!

Жалко !!!

За какво приказвате глупости! Момичето заминава с гаджето си в Щатите и за това напуска. какви са тези контузии и простотии...не знам от къде взимате тези грешни информации информации...

Предаването е доста тъпо и е за смяна, а не момичето!

Правилно! Не стига, че в тролеи, трамваи, автобуси и по улиците се лее диалект, но по телевизията непрекъснато мякат. Стига вече! Говорете правилен български език!

мн е ялко надявам се тя да се върне колкото се може по скоро преди да направят нов конкурс ... 0правяии се весенце ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Готино е мацето ама и 2те са невероятно дървени танциорки, за друго да ама за танци не ги бива.

Така и така вече семейството е окупирало всички всемъзможни щоута, да пусне направо Кремена Харлваджиян - хем ще спестят време и пари, хем шоуто ще е пълно! Може и Магърдич, поне косата му още е дълга и не е олисял напълно.

По-добре и другата да сменят.Не стават и двете! Само Яна и Жана бяха върха!А за тъпия Геро да не говорим!Малин Кръстев как се е хванал да работи с него!Боже!!

Миличката тя :( Дай на батко да цунка колянцето и ще ти мине бързичко :))))

Много е сладка. Жалко , че адреаналинките са там само временно колкото да им е като трамплин в кариерата и да си вдигнат цената просто.

верно е

Радост голяма!!! Най-после! Още в началото ми беше много чудно, как след кастинга са избрали толкова грозна андреналинка... Голяма уста, ужасно ме дразнеше, грозна усмивка, въобще не е фотогенична...дано да оздравее, но да не я връщат никога повече в предаването!!!

Кой знае и ти какъв крокодил си във Сората,хахахахахах

Неееееееее:(

ГЕРО Е СУПЕР - АКО ИМА СВЕСТЕН ЧОВЕК ДА РАЗКРИЕ ПОНТЕЦИАЛНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ГЕРО - ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРОТО

Много сте злобни и прости! 90% от мненията са на комплексирани дебили! Как живеете с толкова злоба в душите си?!

ще си вържа черно

Ето защо е опасно, когато се пие на работното място. Бива да е влюбена в косматия Халваджиян, но не бива да го смесва с празнуване в работна обстановка. Има си време и място за всичко- хотели, къмпинги, приятелсти квартири. Стегнете се момичета да не срамите родата!!!

Нали знаеш, че реализацията на мъжа е да успее, а реализацията на жената е да се домогне до успял мъж.

Веси ела в нас - ще те лекувам да ти мине по бързо крачето и пак да ме радваш :(

Много си прост, ти никога няма да имаш толкова хубава жена.

Единдтвената причина,поради която гледах предаването бяха именно тези две адреналинки.А и сега сме принудени да слушаме и мекия говор на Геро...Дотук с Господарите.

Съгласна съм. Не ми стига, че на улицата всеки мяка, ами и по телевизора се лее диалет. А и визията на новите-стари водеши, е потресающа.

ти първо се научи да пишеш правилно, без правописни грешки, после критикувай начина на говорене на хората, няма значение дали на улицата или от тв екрана

Личи си, че ви липсват първите 7години!

Хайде, софиянецо кажи си 'епа' и 'аз можем' и не се обяснявай кой мяка...На всичко хубаво нещо лошо ше намерите!Злобни хорица!А не един път сигурно си се смял/а на изпълненията на Геро!

Мякането е по-правилно от мЕкането. Но това нЯма как да го знаеш За да знаеш трЯбва да четеш

НАЙ-ПОСЛЕ НЕ МОГА ДА ГИ ГЛЕДАМ И ДВЕТЕ КАТО МЪЖЕ СА..... ЕДИНСТВЕНИТЕ ГОТИНИ АДРЕНАЛИНКИ БЯХА ЯНА И ЖАНА. НЕКА ПАК ДА СЕ ВЪРНАТ.

Ама верно има извратени хора!

Ще бъде заменена от Рачков:)

залко много я харесвам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

J=жКликвай на надпис транслитерация- прочитай- изпрати

Дано по-бързо да се оправи момичето и да не са сериозно засегнати връзките. Веси и Ваня са първата наистина страхотна двойка. Красиви и много чаровни. Все повече се превръщат в основна и единствена причина да се гледа предаването.