Ива Екимова ще се усамоти с любимия на романтична ваканция

Ива Екимова преди близо година призна, че отново е намерила любовта.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова ще се усамоти с любимия на романтична ваканция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ива е лигла

била си му гадже мимолетно преди 25 години и още го помниш и следиш изявите му?леле маи за теб не е било мимолетно............

тая жена е много злобна...гледах я при иван и андрей какви коментари правеше -направо отвратни

А защо не заведе никъде дъщеря си??Явно си играе на приемно семеиство....и как така не се грижи за собствената му дъщеря,а за дете на починалия му приятел?

Тази жена с всяка своя поява на екран или в пресата винаги предизвиква порой от негативни коментари. Ако беше поне малко добра в професията, която си е избрала, щеше да и светне, че е досадила с нелепото си присъствие и излияния. На абсолютно никой не му пука за Екимова. Дано спре да ни завира в мръсните си чаршафи.

Не ми е особено симпатичен. Всъщност никога не ми е бил. Държеше една доста долнопробна кафе/кръчма в квартала, където се събираха неудачници от всички възрасти. Не зная кога е станал, чак предприемач :), знам само, че се държеше като евтино конте. C`est la vie, май, ама побългарено.

Да на 21год.Много красиво момиче

Да, наистина е красива.

наистина ли има друга дъщеря и я е оставел сервитьоркар на колко години е!

Има, да. Аз я харесвам. Мисля, че следва в момента и е сервиз. Малко е нелепо...

Горкият мъж-изглежда много готин, а с такъв крокодил излиза!

НЯМА ЛОШО ДА ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА СИ НО..... ТАЗИ ДАМА Е СУПЕР ЛИГАВА КАК ЩЕ Я ТЪРПИ ТОЯ МЪЖ .....А ИНАЧЕ ТОЙ Е СИМПАТЯГА. МНОГО НЕРВИ ЩЕ МУ ТРЯБВАТ АМА НЕГОВА СИ РАБОТА.

Дими за това я пъкополагаше....Лека му пръст.

злобата и завистта край нямат ли

Не изпитвам злоба и завист към никого. Дразнещо е обаче да се пише единствено за посредствени лица, които често стряскат, ако не с вида си, то с пълната липса на интелект или талант. Всеки ден се пише или за Алисия, или за Николета, Лияна, Златка, а като изчерпат "важните новини" около безцелното им съществуване, почват да пишат за Ива Екимова, Деси Тенекеджиева и други подобни "елитни" само за себе си особи...

Bravo.

Галем зор за Петрозор.Пък за Иба ще я лашкат като количка на строеж на ГУСВ

Много грозна, префарцунена и лигава женица! Ужасно дразнеща.Хубаво се беше скрила по едно време, но уви, пак изпълзя от леговището си.За нищо не става!

Кога ще пишете и за моето ново гадже? Не съм звезда, ама и тая не е - единственото с което е известна е, че е бишва съпруга на Дими. Е добре, ама той умря. Защо тя още да е интересна?!

тая е много куха женица

Петрозар, да вземе да се подрижи малко са СОБСТВЕНАТА си дъщеря, а не да я оставя да сервира на лумпени в столичен бар в мола! Повръща ми се

Вземи един Degan!

who gives a fuck???!!!

орел с орис

ДАЛИ НЕ СА СЕ ПОЗНАВАЛИ И ПРЕДИ ПО-ТАКА?

Честит да й е ПедроЗвяра!

Да се беше погрижил и за собствената си дъщеря!Стига с тези евтини публикации...

ГОРКИЯ ПЕТРО СЪВСЕМ ИЗСЪХНА

уоу, тои е хубав мъж...:-)

Като името с което си се регистрирала е толкова национално, защо използваш американси възклицания???А не нещо като от родния ти край, например "мале"??По-ще ти подхожда!

имам чувството, че не сте излизали от селото си и не сте виждали дори столицата си. имам правото да възклицавам както поискам! а вие като сте толкова голям/а патриот/ка, защо пиете уиски, което не е български продукт, пиете кока - кола, търсите да си купите маркови дрехи, гледате чуждестранни филмови продукции , купувате си плазмени, LCD i 3D телевизори...въобще, се възползвате от новите технологии, които не са български продукти?! толкова ограничен и елементарен индивид ще да сте, та чак ви съчувствам!

а на теб по ще ти подхожда калпак, гега и стадо овце!

Любов,любов,ти париш кат' картоф.

Mного е млада, за да изкара остатъка от живота си сама; нормално е да немери нова любов. Hо нека си я изживява по-дискретно, защото като излезе в ефир става толкова лигава и превзета, че само си навлича хорското неoдобрение. Hе е от злоба или завист, просто е прекалено неестествена и досадна!

Ива кога работи???Непрекъснато известните личности демонстрират разточителство и любов...На самотек ли ще остави дъщеря си ? А този строителен предприемач изглежда също няма работа и харчи печалбите си от строителството.За него няма криза в бранша.

Да се беше погрижил и за собствената си ДЪЩЕРЯ!!!Стига с този PR

Няма проблеми, тя има моето разрешение.

Що за новина??? Този сайт съвсем запада...

Еххх,озърта се,озърта се,докато направи отлично попадение...