След ”Стъклен дом” Ваня Щерева прави кукли

Певицата и писателка Ваня Щерева подготвя нов проект след книгата си по сериала „Стъклен дом“.

Обратно в новината

Коментари - След ”Стъклен дом” Ваня Щерева прави кукли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като толкова ви дразни - не я гледайте/слушайте.Аз пък харесвам песните и (: за книгите не мога да коментирам,тъй като не съм ги чела.Но съвсем не е толкова зле,колкото я предствяте.Не всичко различно от Галена и Преслава е отрицателно :)

А някоя нова манджа няма ли да измисли и да продава? А може и някой гоблен или търлици...

Бе да си скрие това недоразумение. Толкова неприятна личност. Само да погледне, какво пишат хората за нея.На никой не му пука пее ли, пише ли.Да се скрие и да не се показва

Най-добре ще е да се крие перманентно

Ще се радвам да ме запознаят с тази жена, за да обменим опит!

Мацката от години е решила, че е арт-креативна личност... нищо против, ама реалността си е доста пошла....

много я хапе главето.

Милата, и тя се брои писател!?

Още гледам се въргалят книжките, които беше уж опаковала собсвеноръчно. Бяха ограничени бройки :) На кого му пука всъщност?

Да прави каквото ще, само да не пее!

Не знам точно пея ли, пиша ли, но като пия, правя и трите. Сега подготвям новия си роман "Пластмасова вила" - много ще е интересен, купете си го, а по възможност и го прочетете. Следващата част я замислих като "Картонено бунгало", но да е живот и здраве да оцелеете от първите части и пак ще ви зарадвам. Подготвям и нов албум за многобройните си почитатели - "Скука, портокали, мандарини, авокадо и още нещо...". Оригинално, нали? До нови срещи.

На тая кака не сте казвали скоро кави и са гащите. Едвам се стърпях докато чуя за куклите. Да си гледа прането и готви манджите. Ама май и за тая работа не става.

Ахахахахах хубаво е да се правят филми по книги обаче книга да се пише по филм каква е тая глупост?

Знаете ли коя е единицата мярка за наглост и бездария? Един ванщерин...

При нейната трагична успеваемост със всичко с което се е захващала, смятам че след куклите я чака сергията на Женския пазар.