”Здрач” и ”Сексът и градът 2” номинирани за Златна малинка

Третият филм от поредицата "Здрач" - „Затъмнение“ и фентъзито "Последният повелител на въздуха" имат най-много номинации за антинаградите "Златна малинка". И двете ленти са номинирани в девет от категориите.

Обратно в новината

Коментари - ”Здрач” и ”Сексът и градът 2” номинирани за Златна малинка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужени малинки - да са им сладки! Бездарни филми за безлични консуматори на хамбургери и пуканки.Високи претенции и силна реклама, а резултатът е досада и тъга.

zdra4 poredecita e the best mn ste zle

От всички коментари дотук, положителни или критични, ти определено си най-зле. На първо време се научи да изказваш свързана мисъл, доколкото ти позволяват възможностите, пък после евентуално пак ще си поговорим;) Форумна Малинка за теб:))

"Здрач" е разтърсваща сага и вие, които не цените възвишеното чувство ЛЮБОВ, разбира се, че ще се застъпите за тези тъпи награди!

Ако това е шегичка - доста е добра:))

"Здрач" ми се стори толкова глупав, че през цялото време се смях. Като цяло най-интересният момент от филма беше, когато една двойка тръгна да излиза от салона по време на прожекцията и момичета падна изключително красиво :р.... но пародията е чудесна :) Гледайте я - "Vampires sucks".

Тези не са гледали български филм. Ако го направят ще видят какво е наистина бездарна игра и максимум глупости в минимум време.

При поредицата "Здрач" по-скоро се случва следното: филмите в максимална степен се опитват да превъзмогнат тежката посредственост на книгите, по които са правени, като на моменти дори успяват. Което в случая си е сериозно постижение;)

И двата филма ми харесват. Но определено "Сексът и града 2" ме отегчи много, а иначе съм голяма почитателка на филма. Повече от 2ч обаче ми дойдоха в повече и исках по-бързо да свърши ...

Справедлива оценка за тези пластмасови и безлични филми.

Към коентар номер 1 бих добвил още нещо. Всичките филми (не че съм ги гледал , като изключим представянето им) са нереални до мозъка на лентата си. Почти няма ценни филми вече. Всичко го е ударило на безбожен комерсиализъм и нищо повече. А как ми се гледа някой филм от сорта на "колкото толкова". :(((

Съвет от мен: рови се повече. Има хубаво кино, но рядко ще го видиш по мултиплексите. Чакай фестивалите като София филм фест или Киномания или браузвай из нета, търси повече европейско кино. Много от качествените заглавия ще ги намериш и в замунда.

Не мисля,че Здрач заслужава тази награда, но всеки си има мнение и това,че този филм е номиниран за тази награда не означава,че филма не е харесван от много хора,а и все пак филма постигна големи успехи,което значи че е добър.

Тя и чалгата се радва на голяма популярност, но си остава дива селяния в лъскава опаковка.

Tochno!

Наистина много точна и правилна присъда за тези блудкави и глуповати филми. Сексът и градът е малко по-забавен и дори смешен на места, така че на него повече му симпатизирам. Иначе сагата "Здрач" е за мудни и разцентровани отчаяни ученички.