В гардероба на Юлиана Дончева

Юлиана Дончева е една от най-елегантните светски дами и съвсем заслужено бе избрана за БГ модна икона на 2009-та година.

Обратно в новината

Коментари - В гардероба на Юлиана Дончева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена с излъчване и стил. А годините нямат значение... а колкото и да са те за възрастта си изглежда перфектно. И най-важното в този живот - прави и постига, каквото си поиска, има дете, любов... какво повече, една истински реализирана жена.

Освен да се снима със Стъки и да си показва гардеробите , с какво друго се занимава дамата с дръпнатите очи?Направила ли е нещо в областта на изкуството , спорта , науката ...?Хвана си младо гадже , ожениха се на Царевец/ колко пошло и кичозно!/,сега го води на синджирче като панаирджийска мечка и рекламират матраци и юргани.И трябва да се възхищаваме на всичко това??Жена на нейните години, с нейния опит,с нейните претенции може да си подбира публичните изяви.Намирам критиките към г-жа Стъкова за закономерни и съвсем основателни!А относно хубостта й- тя е силно преувеличена!Къде по- хубави и обаятелни жени има около нас!И по - значими !

Каква иконо бе хора да си я сложи младежа в къщи и да си я гледа защо трябва на периоди да напомня на хората че е жива още

КОЙ Я Е ИЗЛЪГАЛ, ЧЕ СТАВА ЗА НЕЩО, ТАЗИ ДЪРТА МОНГОЛОИДНА ВЕЩИЦА!!!!!!!!

много злостни и пошли коментари по адрес на една интелигентна и добре изглеждаща стилна жена. Само не разбирам вие на колко години сте че я определяте за "дърта", стара и т.н....по тази логика на 30 години като станем всички трябва да си прережем вените, ако наистина се съдим по този начин. Нямам думи...

Красива ,стилна,чаровна!

жената си изглежда екстра- може би с помощта и на пластичната хирургия но какво от това- важен е крайният резултат-а при нея е повече от добър!най-тъпото нещо е да се критикува на ЕГН- има ужасно изглеждащи жени на по 20 и няколко години, дори и ученички- какво ме интересува че млади като са грозни!

каквито и злобарски коментари да правите жената има стил,вкус,визия,поведение,подържана,перфектно жена,и Вие сигурно сте на половината и от годините и сте като превтасало тесто,спрете се със злобата.

Що пак плюете бе.Жената има стил и класа , излгежда страхотно , какво като е на определена възраст.Изглежда в пъти по добре от някои 20-25 год момиченца или от изкуствените фолкаджийки.Като може , има по-млад мъж и си изкарва пари , но според мен изглежда наистина страхотно и стилно за възраста си.Само негативни коментари по тези форуми , ей

Каква народопсихология, ако се съди по коментарите. Не можем нормално да приемаме процеса на остаряване, нито чужда радост. Появи се някой като Юлияна и сме го разкъсали като кучета. Не че Юлияна е виновна, ама нали трябва да се изкажем и ние някъде...Отвратително!!

еееее, не се ли назлобяхте най-накрая, лесно е да сипеш помия, скрит зад измислено име, ако не искаш да кажеш нещо хубаво, по-добре замълчи, надали познаваш Юлияна,за да сипеш такива гадости по нейн и на съпруга и адрес.

Дали още помни цигането Благойчо,дето и обръщаше хастара на всичките и отверстия в ГОЛФА единичка?

в гардероба ? има два трупа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво на нея! всичко хубаво и пожелавам, злобните и простите хора, явно няма какво друго да правят... освен да критикуват...

Hе знам защо много хора дето коментират тук са толкова злобни и ниско интелигетни. всички, ще остареем... времето лети, и живота е кратuк. Mалко повече култура и финес - Hяма да ви навреди...!!! Oпитаите!!

Матрака видяхме гардероба съшо остава и гащите и да покажат на тая дърта баничарка

колко сте прости повечето тук..какво като не е парва младост жената? сас сигурност изглежда по-добре от повечето от вас, които злобеете. защо сте толкова ограничени и не разберете, че хубавата жена вав всяка вазраст си има своята красота?! освен това добрият стил не се купува с пари, а или го имаш или го нямаш..а юлияна определено го има!

да, явно се е освежила. всяка уважаваща себе си жена трябва да се стреми да забавя процеса на стареене и да изглежда добре. за съжаление, не всяка има финансовата възможност да го прави...хубава жена е и нека бъде шастлива!

зачетох 3-4 коментара...не мога да си представя текстове,които са премахнати ,защото съдържат обиди,цинизми и т.н.-а останалите какви са?не ме интересува към кого и защо са адресирани-по важно е кой ги определя като такива и по какви критерии!културата на изказване е под всякакво ниво-затова пиша и аз по този начин-без правила от граматика-да ме извинят тия,които биха чели въобще коментар по подобна тема.......

Не можете да кажете на красивото грозно. Хора не завиждайте, завистта не води до нищо добро!

перфектна :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До Почитателка . Абсолютно си права

Грешна бе, но Е хубава!- това не са май само мои думи.

Май първо е пуснала sms-a до медиите :)

Видяхме матраците , видяхме гардероба , очакваме килера и тоалетната!Тази г-жа Стъки няма ли поне капка достойнство и себеуважение?!И как може една толкова ,,извисена " жена , с такива претенции за живота ,да се събере с едно Стъки , което цял ден се рита и го бият по главата.Видяхме го в рекламата на матраците- горкият не може две думи да каже.

На летището в Рим, преди някалко години, полет от София до Рим, пристигна българска делегация на тогавашното правителство и придружаващи "бизнесмени". Юлиана беше като придружаващ журналист, мисля. Откраднаха портфейла на един българин от самолета и той остана без документи и без пари. Само Юлиана отиде при него и му даде пари, на този човек, когото не познава. Не вярвам той да е забравил това.

Чочолина поне филми правеше,а тая нищо-само фукане!

Много здрави на Шуминь и шуминци.Дали е говорила миьеко като съгражданята си? Сега е "стилна" възрастна дама, но с обелени колене,защото се прави на млада и разкрепостена в спалнята и не само там.Но скоро и това ще и омръзне, защото хормоните са на привършване и ще требе много лубрикант...и други афродизиаци.

ах,злоба,злоба,злоба.

Ти си една голяма тъпа Пена!

малко Пиарче ,беше позагубила.

Да си поживее сега във фалш и лицемерие! Това ще й остане. Тя е достатъчно умна да разбира пародията на всичко около нея! Сигурна съм , ама щом може в момента да го прави, нека. Бъдещето не е толкова важно. Тя не иска да си спомня миналото - поднасяли са я опакована като подарък на богат бизнесмен ,да не споменаваме баничките ,подлостите като депутат / всички в Шумен са свидители на това / , оръжейния бос преди това и т. н. Не иска да си спомня... Желая й щастие ,ако е възможно...

браво на юлиана за смелостта-не е лесно да си жена в българия -много злобни и злостни мъже има , чудят се по кога да си изкарат злобата и кого да оплюят...

Стилна, стройна, обаятелна жена с приятен гласов тембър. Жената има вкус, женственост и чар. Важното, че успяла да запази много женствени качества и над 40 си години. За разлика от многото други, превърнали се още на 30 г. в безформени лелки. Грижи се за външния си вид. Не е кичьозна като силиконови поп фолк звезди. Да е жива, здрава и красива!

в гардероба на Юлиана има 50-60 скелета - забравени от години скрити тъпкачи

дарта чанта!!!! Каквото и да прави вече отива на50!!!!!

и ти ще станеш на 50 и ще бъдеш дърта чанта. Каквото и да правиш, ЕГН-то за всички е еднопосочен билет. Но дали ще съумееш като нея да останеш красива и обаятелна, това не се знае. Не ми се вярва, обаче. Не е дадено всекиму.

злобльоооооооо

Само така! Страшна .....беше...ама сега....

някой знае ли кой набор е тая

леле,колко сте злобни брей.

На кой му пука за Дончева.

Тая ако ми падне ши и прая дупито щастливо!

Г-жа Дончева по неоспорим начин доказва, че нищо ПРЕДИ или СЛЕД няма значение! Само ЕГН-то има значение (особено след един конкретен момент от живота на индивида)! Ако това може да бъде осъзнато от хората на достатъчно ранен житейски етап, биха се избегнали много КОМИЧНИ, ТРАГИЧНИ, ДРАМАТИЧНИ и всякакви други трудно смилаеми ситуации!

Стилна жена с екзотична красота! Чудя ви се що сте толкова злобни :(

Тази продаваше банички в Шумен на центъра. И бая я пощипваха по гъзъ по онова време

А ти потомствен монарх ли си?

кои се интересува от тази безмислена застаряваща жена?

Като си свали грима и лъскавите парцалки, остава само едно селско моменце.

Видяхме матрака, сега и гардероба, кое ще е следващото...

Тази взе да прилича на чукча и то шаманка, пък човека с дънките сигурно е градинаря дето разорава замръзналата тундра

На снимка 12 Юлиана е със странни белези на коленете, които личат дори през плътните чорапогащи.

Може да е брала шипки :)))