Домът на Камен Воденичаров

Камен Воденичаров показа дома си в модния сайт Viewsofia.com.

Обратно в новината

Коментари - Домът на Камен Воденичаров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домът на Сираков е обзаведен в агресивен и тайствен стил. Какъвто е може би подходът на собственика му към жените. Това е дом за прелъстяване, а не за живеене. Камен и Райна имат семпли жилища, за възможностите си които имат, това говори че не са самовлюбени. Десислава и Лилито се изживяват, като някакви кралици! Лилито: е от времето на Луи 14, а Десито си въобразява че е принцеса от приказките. Няма място за мъже в тяхните домове. Те просто са си самодостаъчни , сред екстравагантните си мебели. Уви, това е битовизъм! Важното е с кой и как живееш, а не сред какъв разкош тънеш!

апартаменцхето е обзаведено с вкус, не е кичозно, а напротив цветовете са много добре сучетани. не виждам защо траибва да се коментира дали камен си пада по муже или жени, след като темата тук е сувсем друга, освен това за хората в лявото крило отдавна се знае че са изключително атристични, с добур вкус и никога не за злобарски настроени кум останалите.

и?

изглежда много прятно - харесва ми. на мен ми се струва, че почетео с злобните коментари тук ги е яд и завиждат.

На Каменчо са му хубави пердетата и масичката; при Деси има много воали и парцали, а при динозавърът на българската музика, няма как стилът да не е "рококо" и "барок" в едно, защото всичко е от ония времена. Да са живи и здрави и да си се радват дълго на домашния уют!

Кич! Задръстено, няма никакъв стил ..... личи си че е "ергенска квартира".

kamen e fen na ny-city

извинявам се за правописа в по-горня си коментар . не сам имал за цел да ''разбивам'' никого.просто нямам кирилизатор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки прави дома си така че на него да му е уютно и да му хареса 'не на нас 'унас си ми е добре'друг може да не хареса'и защо се започва -жена ' деца'всеки си има свой живот 'може да си остарее сам с кпмп и да е щастлив 'съдба'а домът на Райна е прекрасен 'но тук е малка снимка само от къта за хранене'една част от хола

Ти пък,да не си ходил на гости на Райна,че знаеш колко е хубаво у тях.Камен ми е съсед и мога да кажа,че направи супер ремонт ,но не е много уютно.

бих искала да направя забележка - в домът на раина, на цвят/а ла червеникаво/ на стената е сложила и червен цвят диван. е, толкова ли нямат усет кум контрастните цветове? или в стремежа си да направят уникално обзавеждане постигат обратния ефект?! само на лили иванова, като че ли, домът е обзаведен с вкус...

МНОГО ВАЖНО

Под "обещанието" домът на Райна, виждам нищо друго освен самата Райна. А къде са снимките от домът и само поместилите тъпата статия знаят.

Ама всичките са въздух под налягане - псевдолукс и псевдокласика, издаваща невъзможни благороднически амбиции....Имам усещавето, че гледам снимки от списание "Наш дом" отпреди 1989 г.

Всичко е хубаво ама си сам !Не съм чувал да имаш жена ,деца.... Струва ми се ,че не е щастлив!

Е, като почнете така да разсъждавате сте много странни. Само жена и деца ли осмислят живота? Човек може да бъде щастлив и с много други неща.

щастието за някои хора не се определя от това да се размножиш...жена няма по обясними причини.

кърпена работа, нема концепция, нема еклектика, дома е по-убоу

искам да добавя че прозорците не са овални!!!! прозорвите са вав викторянски стил, господинат се опитва да подраява на англичаните, таи като виждам залепен стикер на метрото варху хладилника му, а този вид издадени прозорци са характерни за англя.

Разби ме с този правопис!

правописат крещи от 1000 метра, че е транслитериран-- преди да натиснеш "сенд", имаш опця да видиш да о видиш. ясно е като 2 и 2 и не виждам защо хората се заяждат за лупости в момента. очевидно е, че транлитерацята има прооблеми с "ж" и "ж" и я и я... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А домът на Галена и Вафльо къде е?

недей, ще ти стане зле

Ако не беше долен ляв, щях да му стисна ръката и да му кажа "ашколсун!" ..ма така нещо нагарча...

хубав искам и аз такав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БЕГОМ ТОГАВА ПРИ КАМЕН................

Незнам точно какво иска да му показва на дома си, нищо особено не е!

Ей, това гей мафията е опасна работа, и Камен го изкараха от нафталина!

Абе, Молец, ти в МОЛ-а ли живееш?