Премиера по холивудски на българския филм ”Тилт”

Четири салона се оказаха малко за желаещите да видят филма”ТИЛТ” на премиерата му снощи в „IMAX” на мол „София”.

Обратно в новината

Коментари - Премиера по холивудски на българския филм ”Тилт” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бях на премиерата,но филма е страхотен и си заслужава да се гледа.С удоволствие бих го гледала още веднъж!

Гледах филма и съжалих за пропиляното време. Изключително неактуален, слаба сюжетна линия. Въобще не мисля, че ще се хареса на тийнейджърите, защото те не знаят какво е било преди 20г. А пък онези, които знаят, вече се умориха да говорят за тава време. Пари на вятъра... Слаба работа.

Радина е хубава, но защо защооо с този черен чорапогащник??? А, като цяло премиерата по нищо не напомня за Оскар-ите

Премиерата е на филма " Тилт". Не разбирам защо всички сте се захванали да коментирате дрехите, физиономиите и политическите възгледи на хората от фотографиите, а загърбвате основното ... състояла се е премиерата на Новия Български Филм " TИЛТ", който трябва да гледаме .... защото е БЪЛГАРСКИ .... И Е НОВ.

Щеше да разбереш ако беше прочел заглавието! Нали се сещаш ,че в днешно време можеш да надникнеш навсякъде и да правиш сравнение. Смешно е ! На премиера не се ходи с дрехи за улицата- ами можеха и по анцузи да се съберат.... пък можеха и да видят как го правят в Холивуд.... абе простотия....

какви са тия имена - тилт, дзифт, всички си остават само някакви дилетанти-плагиати

Защо ли всички УМЕЕМ само да плюем.......

Добре де!По-скапан фотограф не можаха ли да намерят?

Жалки и смешни снимки. Това ли е ПРЕМИЕРА ПО ХОЛИВУДСКИ. Дано поне филма да е готин. И недейте да снимате Мартина Вачкова, прилича на клошарка след акция, предостатъчно време има да грози екрана по БНТ. Толкова ли свършиха младите и кадърни момичета и момчета, че едни и същи набедени лица цяла вечност. Е така е, истинското значение на пробивен в БГ е дупедавец (а у нас такива с лопата да ги ринеш )

Малко тъп въпрос, ама какво е Тилт или ТИЛТ, че не ми говори нищо. Почнах вече и български да не разбирам....

Като гледам снимките, нищо холивудско не виждам - обичайната сбирщина от някакви типчета с изтърбушени дънки, мръсни коси, смачкани фанели, Лора не е в минижуп над чатала, но е в прозрачна блузка, Део - с шапка-идиотка, всичките гледат някак пренебрежително, но комплексарски, позите им са като след четири водки на аванта ... Не искам да гледам филм с тия муцуни, мерси, да си се гледат сами, мога да си представя каква боза е ...

На Холивудска премиера никога не се допуска такова несъответствие в облеклото. Радина е с официална рокля, а Явор е със спортно облекло. Това са елементарни неща.

Е, щом някои тук обиждат да продължим тогава нататък с повествованието на филма? И така нашите герои комсомолци /защото всички бяха такива!/, чувствайки се страшно обидени на СОЦА /домоуправителя, милицията/, че не им разрешават да гледат на воля...ПОРНО в мазето, а не в къщи както си беше - решават да избягат незаконно от България с риск на живота си!? Тук не са интересни тъпите милиционерски сценки на границата, а въображението на Чучков младши, когато младежите пристигат в Германия и започват работа като...гробари!? Е, тук той се чувства в собствени води: показва немилият живот на емигрантите - като банда крадци живеещи в ...кочина и развращаващи немските девойки със...секс вместо да посетят например културните прояви организирани от баща му!? Но едва ли пап`а - Чучков старши, културното аташе на България тогава е позволил на синчето си да почувства тази мизерия, макар той да си беше непоправим бохем от което си и отиде!? Все пак във филма има и хубави моменти, например завидните сек техники на екранната двойка Бахарев/Кържелова!? От които става ясно, че сексът в СОЦА у подрастващите е започвал с връчването на...пионерските връзки!? Е, въздъхва тогава чужденеца въодушевен от секс уменията на крехката ученическа красавицата Кържелова при КОМУНИЗМА не е било чак толкова лошо, щото и те са го правили като нас!? Е, има и попадения, например казваме ние - показване истинското лице на ДеСе НАЧАЛНИКЪТ от които всички страдаха, а някои си бяха чисти агенти-доносници даже в далечната чужбина!? Е, да продължавам ли...?

Още не съм гладала филма , но снимките са умопомрачителни!Каква пошлост, каква воня струи от тях! Тези хорица приличат на тумба пияни клошари или на статисти от филм на Костурица.Липса на всякакво уважение ,на себеуважение , на вкус и усет.Така ли се ходи на културно събитие!?Отвратена съм!!!

Е, как е възможно да изглеждат толкова оръфани и направо мръсни тези актьори. Колкото и алтернативни да го играят все пак това е официално събитие. Според мен обаче вина имат и организаторите, защото да инвестираш толкова пари и да не "помолиш" актьорите да сложат по една риза си е престъпление

Днешните български филми се правят за всичко друго , но не и за гледане.Нашите кинаджии - нарциси до такава степен си загубиха рефлекса за правене на кино , че положението става все по- трагично.Затъват в някакви псевдотеми , напъват се с някакви псевдопроблеми , а после мрънкат , че народът ни е тъп и не им разбира великите творби.Да си ги гледат ,слава богу ,все още има стари български филми ,които с годините стават още по- прекрасни! Гледали сме ги знаем ги наизуст,обичаме ги.Някога имахме кино.Сега -само червени килими и простотия...

Според мен заглавието на този материал е сбъркано. Вместо "премиера по холивудски" е трябвало да напишат "премиера по български" тъй като никога на холивудска премиера няма да видите артисти по изтъркани дънки, качулки по главите и спортни блузи, рекламиращи списания. В по-цивилизовани кинаджийски среди това би се прочело като неуважение към зрителите и публиката, дошла да уважи премиерата. Като добавим и позирането пред камерите с ръце в джобовите, излиза, че премиерата е преминала по български - зле изкопирано събитие с роден почерк.

mnogo prawilen komentar

И през ум не ми е минало такава близост и еднаквост с Холивуд. Може някой ден да ги настигнем, ама едва ли....

Епа по български, няма да е по сингапурски. Каквото ни е обществото, такова е и киното и всичко. Ненужно вулгарно, само за да докажат, че демокрацията по български е свободия и простотия.

Абсолютно точно казано!!! Пародия на премиера! Може ли да се появиш облечен по този евтин начин!

Много добре казано. След като имат претенциите на европейските и американските си колеги, да вземат поне на външен вид да ги изкопират. Снимките са все едно Радина е холивудска актриса попаднала в гетото и някакви фенове помолили да се снимат с нея. Абсолютна подигравка с публиката.

Добре че е Радина по снимките. Всички останали изглеждат като мазни баници, а повечето са втръснали отвсякъде -Мамалев, Вачкова и тн.

Едва ли ще гледам филма, но Радина е много хубава на снимките.

"Тилт" е поредна българска филмова помия, като лайнярката "Дзифт", която ще залее неосведоменият млад български зрител!? Това показва още веднъж в какъв колапс се намира българското кино сега, водено от несретници, които знаят да хленчат за пари от данакоплатеца, когато изтрезнеят!? Основната фабула на филма: ЗАБРАНАТА гледане на ... ПОРНО в мазето по времето на СОЦА от сексуално разюзданата ученическа тайфа, може да предизвика само отвращение и умерзение!? Интересно, ако този филм се гледа от...чужденец, какво е внушението, което му набиват за тази древна и културно богата държава България!? Е, очевидно, това е последно, което вълнува поръчковото и нагаждаческо мислене на младия первезник Чучков!? Премиерата и просешкото му тръгване по европейските екрани идва точно на време - когато България се наблюдава под лупа за Шенген!? Посланито на филма е: вън тази балканска сган зад бодливата тел на Шенген!!! Кого обслужва този филм и дали е случайна тази поръчка сега!?

То и "Мисия Лондон" е със същото послание. Ами "Стъклен дом" не е ли същото, там пък гледат само да угодят на американския посланник. През 90-те пък всичките ни филми бяха за малцинствата, абе въобще кинаджиите ни все гледат да се пригодят към конюнктурата за жалост.

Съгласен съм с Вас, но категорично изключвам последните Ви 2-3 реда. Шенген отдавна не е мечта и всеки българин може да си пътува без проблеми! За да разправяте тези глупости то Вие или не сте излизали никога зад граница, или някой Ви плаща, за да ги пишете

Пич видимо си доста объркан и не знаеш какво говориш... къв Шенген кви пет лева???

Ти гледа ли филма ? Май не си . Гледай си турските сериали и си изливай там комплексите .

според мен имаш предвид гоце и ко., и м/удругото си прав, това са хората нямащи интерес българия да се развива във въжодяща посока- такова е типичното деструктивно поведение на комунистите, това е в природата им, взрива точно днес( пред галерия) е показателен за активизирането на бившите кадри на дс, гоце, трактора, рзс и другите- пропаганда, взривове, заплахи, срс-та, пояри в апартаменти на техни "репресирани" от сегашния герберски "режим" хора, вйобще всичко е налице- масово омаскаряване на българия пред ес, и опит за бутане на правителството, а защо ли веднага след като го освободиха от дом. арест, трактора, започнаха масово да се случват подобни гадости?!? относно филма тилт, си абсолютно прав че е поръчков, което е и част от цялата пропагандаторска гнусна политика на горепосочените!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гледах филма и моля преди да напишете коментар да го направите и вие! Личното ми мнение е, че това е много хубав филм, забравете за Мисия лондон и претенциите за най-добър през последните Х години...няма място за сравнение. и последно- наистина трябва да се гледа.

като сюжет от това което чух за филма, т.е. историята в него, звучи наи-малкото любопитно, с меланхолични нотки по едно отминало, но все пак изживяно и до известна степен романтично време, дано все пак е направено маисторски!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нелепото е, че в кинаджийските ни среди всички са БКП номенклатура и техните деца, ама тръгнали да правят филм за падането на берлинската стена и стремежа към свободата..... Така е във всички области у нас.

Що говориш наизуст? Гледа ли филма?

Познавам Чучкови...не разбирам за каква номенклатура става дума...а майката на режисьора беше много активна СДС-ка през 90-те години.Но...дори и да не е така...нима децата трябва задължително да следват политическите идеи на бащите си? Иначе...и на мен ми писна от тази тематика, струва ми се, че кинаджиите се "съобразяват" с "новата политика"...а иначе и пари няма да има...ако е така... няма да имаме добро, в художествено отношение, кино.Все пак минаха 20 години...има и съвременна тема...

Така наречената БКП номенклатура, са хора които могат да се открият във всяко едно общество и всяка една ера. Това са същества, които са с ниска интелигентност, но с висок коефициент на жажда за живот, ако мога така да се изразя. Те ще крещят, ритат, хапят, лъжат и се бият за да са на първия ред и да се наслаждават на живота. Проблемът е, че по същество са несериозни, не се замислят много за последствията от действията си и взаимодействието им с останалите хора се свежда до това да вземат от тях каквото могат, без да връщат нищо в замяна. По принцип не са лоши хора, но са огромни егоисти.

Брееей...Много философски проникновено и хубаво казано. И вярно, според мен. Наистина става дума за типажи, а не за идеологически принадлежности.

Защо ли имам чувството, че си от тия "неразбрани" недоучили "интелектуалци, дето все някой друг им е крив - я червени, я сини, я зелени човечета от Луната? А може пък и собствения си "образ" да псисо-определяш? Тогава е разбираемо.

Деликатно, но все пак много близо до истината. Въпросът е как тези хора успяват да се задържат отгоре, да ни мачкат и тормозят, т.е. да спират всякакъв творчески и житейски подем?

почвам вцече да им се дразня на тези от стаклен дом. тоя явор няма ли друга качулка да сложи? три дена обикаля ефира еднакво облечен. мн е "арт". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.