Елен Колева позира с журито на Lord of the Chefs

Евгени Димитров-Маестрото и Ренета Викторова представиха водещата и журито на първото за България телевизионно кулинарно състезание "Lord of the Chefs".

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева позира с журито на Lord of the Chefs | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа, миловидно селяндурско излъчванийце...

Тя е красива без съмнение, като много други, ама не за това я плюят. Заради връзката и..става ми гадно само като си ги представя с любовника и. Накъде вървим, какви са идеалите на новото общество..май любовника и е по за критика

Това ,,шоу" ще бъде повече от досадно.Едва ли някой ще го гледа.Рекламата му дори е тъпа и отблъскваща!И с тая ухилена мома...

Елен ми беше любимата актриса в "Забранена любов" и много съжалявах,че я махнаха като персонаж,но като я гледам тук на снимките се разочаровам. От миловидно създание се е превърнала в силиконова кукла.Ако е заради чичкото е достойно за съжаление.

Наистина Елена е понапълняла, но това не й пречи да е красива. Освен това е и много талантлива актриса!

Девойче, помисли за теб ли е този чичко мила.. Стана актриса не благодарение на него и добре вървеше нагоре, но сега нещо поувяхваш напоследък. Това ли беше мечтата ти?!

Това девойче с този селски фейс е само за ролята в "Шивачки".

Какво искате бе хора торба кокали ли да бъде ! Всичко си имамомичето ! Моята Любимка Гергана Полежанова е най- красивата жена , но ако напълнее сега малко ще бъде най красивата в света

Какво не и харесвате на Елен или просто злобеете срещу всеки, който е по хубав от вас. Много е чаровна и изглежда страхотно секси и съблазнително. Хайде стига от анорексични момичета по телевизията.

Не е лоша момата, просто повечко мая са и сложили и леко и е превтасала......

и да плюете и да не плюете отдавна ,тапищираните скелети не са на мода.Първо защото ,които иска да си е гей не го крие,същото се отнася и за травеститите.Трябва да е с конско лице ли?И дори и да злобеете,нали се сещате,че майонезата има пари и е видял доста плът преди да си хареса нея.Много сте прости и зли.

Доколкото виждам тук се коментира повече, че преди е била хубава, а сега е заприличала на нищо. Затова е странно, че онзи с парите уж я е харесал свежа и естествена, а сега неясно по чие желание тя е влязла в силиконовата масовка. Явно това е комплекс на всеки богат мъж в България - чие гадже ще има най-много подобрения.

Е, това момиче едва ли има вече собствена воля. Тя е държанка на един стар богаташ и прави каквото се иска от нея, а не каквото иска тя. Не е въпрос до простотия и злост. Аз имам дъщеря на нейната възраст и, честно казано само през трупа ми детето ми ще стане държанка на такъв претенциозен и богат старец. Наистина ми е жал за нея, съчувствам и на родителите и - освен ако и те не са продали съвестта си за парите на майонезата...

Ha na bas Olineza dali 6te e ot sponsorite na predavaneto :)

Старият спаружен чироз майонезата иска да се радва на пищни форми, накарал е горкото момиче да трупне килца... И тя заради паричките е съгласна да се обезобрази. Еленке, зле си, мойто дете, и с този дядо все по-зле ще ставаш. Я вземи се осъзнай и си гледай живота, не се продавай за едните финикийски знаци. Младостта е до време, а ти я съсипваш най-безразсъдно... Чудя се, нямаш ли майка, баща, да те освестят?

Ужас! Какво е направила със себе си тази девойка. Съсипала си е устните, прическата й е ужасна и е напълняла май.

слави,излагаш се с тази лелка-чучело-отписвам и теб и предаването...ммммнооого лош вкус,но всъщност това са бизнес интереси,заради тази предаването ще е пълно фиаско...

тази крава се прави на елен?

Много мило лице има, хубавка е като цяло. Ще се похаби покрай дъртия мангизлия на "Олинеза". Младото си е младо, Еленчееее....

много е зле горката.Преди имаше стил,класа,беше обаятелна,но от както е с майонезата много зле изглежда.точно като една лелка е.То с такъв чичко няма как зда изглежда добре

Е много силикон! Много!

Хах тези хора уж за реклама ги пишат тука, а получават само хранилка. Иначе Ленчето какво сърцераздирателно интервю напраи при Славчо. Печелила голяма награда на фестивала в къртово кунаре след като показала завидна свирня на кавал. Но в бг поне сме прости не сме я оценили и така нататък. Требвало да и се даде шанс а ние сме и смазали талнта. бе я веьждичката един орден бързо или дайте да заплашим че ще праиме масово харакири ако не я вземат в холивуд . Да подкрепим този неземен талант.

очаквам шоуто с нетhрпение,а личния живот на водещата не ме интересува-важното е да е забавна.

Бая майонези си омаала Еленке, за да успееш да се окръглиш така..И с тея силиконови подобрения ....ужас.. Само една шамия ти трябва и буркани с лютеница да затваряш..

това е точно мнение

Елен беше свежа и готина,сега прилича на абсолютна кифла и изглежда потресаващо!

Бая се е наляла. И с това кръгло лице...

Леле що така е напълняла?

Za6to populiarna-edni 6iwa4ki i malko w Zabranena liubow-maj drugo niama. A i predstawianeto na shouto zwu4i dosta kuho.Kakwo 6te prawi tya wsu6tnost? Kakwo triabwa da wijdame w neya? Sku4na 6te e!!

ужассссс..защо Елен е като надут балон....

Тази пък съвсем замязала на буля - понеже любимият й не може да изглежда с 20 години по-млад, поне тя да се състари с толкова. Особено много ми напомня на т.нар. "гледачка на Берлускони" във вариант брюнетка. С кое ли извънземно си общува?

Може да няма избор момичето, ако Олинезата я държи насила?! Както и да го погледнеш - за ожалване е. Ако инициативата е дошла от нея и не я е гнус от старци - жална и милна, ако пък няма избор и е въпрос на живот и смърт да споделя постелята на дедо - съвсем!

Не е замязала сега, винаги си е изглеждала така. Няма нищо фино в нея.

много е сладка:)

ти защо се подвизаваш с моя ник?

Тази е ужасна.

"Водеща ще бъде популярната актриса..." Популярна, че е любовница на "Олинеза", да иначе като актриса 0 популярност.

Не, популярна е с това, че е актриса.Може да има един филм("Шивачки"), но поне се говори за него.........все още!За разлика от доста други "известни" личности, тя първо стана известна с това, което прави и след това, че е любовница на....някой си!

Ей,не разбирате от жени и това си е...Та тя е като кукличка. Хайде стига завист от мацките!

Разбира се че, е като кукличка но, от руските Матрьошки!

basi 4udiat se kva tupotia da izmisliat :)

Според мен не е напълняла случайно ;) Ще видим след няколко месеца.