Клаудия Кардинале получи орден и мартеница от Вежди Рашидов

Министърът на културата Вежди Рашидов връчи наградата "Златен век" на италианската кинозвезда Клаудия Кардинале на официална церемония днес от 11.00 часа в Министерството на културата.

Обратно в новината

Коментари - Клаудия Кардинале получи орден и мартеница от Вежди Рашидов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E Вежди що не беше с пура пред нея

страхотна жена гледах ъ преди години беше в юрито на мис италиъ неостаръваща по дух и ватрешна красота не е като в бг един хещастен учиндолец да се заъжда с лили копъто е икона на бг мусика предстабъте ли си един глупак нищо не саздал насажда само злоба и простотиъ но там му викаме запада

Клаудия Кардинале е прекрасна актриса и само хора,които не разбират от изкуство, могат да си ,,чешат езиците " за нейна сметка!Да е жива и здрава и пак да ни дойде на гости!

Харесвам Клаудия Кардинале, харесвам и нейните филми, но наистина с какво е заслужила този орден, или просто Веждичката е решил да се направи на интересен пред нея. Май олекваме с това раздаване нао ордени на кой ли не. Ами те май нямат стойност, след като толкова лесно ги раздаваме

Е как няма да е трогната, само в страните от третия свят обръщат такова внимание на някогашните величия! Тя сигурно отдавна е забравила,че някога е била актриса. Вижте и Силвия Кристел каква бабичка беше при Росен Петров.... По същата причина и рокдинозаврите толкова много обичат да идват в БГ щото само тук им се радват като туземци на стъкълца и дранкулки.

Ако разгледаме списъка на рокдинозаврите посетили България в последните години ще видим, че има и не много застаряли. Просто хората си продават продукта - изкуството, което правят. Някои от нашите "рокдинозаври" взеха да плачат за пенсии, ама за това не ми се пише.

ти рок динозаврите не намесвай :) няма направия за вас цял живот ревете никой не ни знае никой при нас не иде а кат дойде - дошъл бил за дрънулки и никой го непомнел вече :) айде чао лека нощ нема са ядосвам поече с тез форуми :)))

давайте господин Вежди, заведи я на вечеря 1но хубаво червено Бг вино шегички забавни тук там ти - вие си го можете па сетне и дигни краката у хотело и тя душа носи :) ай малиии йебем ти и културата братеее

Мнооооо си прост , ама ти си го знаеш . Слушай си чалгата и не се излагай .

страхотна жена - чар и присъствие!

не друго, но в колко български филма се е снимала или с какво е помогнала на бългаското кино та получава такава награда!?!?

Мартеница да, но орден защо? Нас какво ни топли проносът и за световното кино. За нас е важен приносът към българското кино и то финансовата му възвръщаемост.