Божинов: Изневерявал съм на Алисия, искам сватба с Николета

Най-коментираната светска двойка Валери Божинов и Николета Лозанова заснеха фотосесия екслузивно за априлския брой на списание „Максимум“.

Обратно в новината

Коментари - Божинов: Изневерявал съм на Алисия, искам сватба с Николета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ,на валери гастичките д&г са ги пуснали в тжмахх по 16$..иначе тои мн се перчи с маркови дрехи

Сигурна съм, че и в "Гуудуил" могат да се намерят за долар и половина. ХАХА.

хахаха има ги и в трифт сторa...

На Божинов кариерата му на футболист съвсем запада, не са го продали още от Парма защото не могат да намерят кои да го купи и да си върнат поне част от парите. А Николетка в момента в които на Божинов му духнат под опашката ще прелети на друго цветче да пие нектарче.

,,Светската двойка" май само се снима по гащи ,разчекната по разни кревати.Тези хорица са прости, ограничени, недорасли и дотук им стига ,,потенциалът".Виновни са обаче всички онези ,,светски" издания, които им внушиха тази безумна идея, че стават за нещо.Долнопробната уличница и селският бик - това амплоа по им подхожда!

shakira..за теб и твоя случай нямам коментар, но аз гледах и слушах тези хора/ не за пръв път/..запазвам си мнението за тях и никой не може да ми го промени...предлагам ти да изгледаш визираното от мен предаване и след това да решиш за себе си това блокиране от камерите ли е или...след предаването мнението ми за тях стигна до кота "0", но след последната изцепка на Божинов/ че изневерявал на Алисия...и т.н. примери много../не можах да издържа да не напиша част от мнението ми за тях.. млади и красиви хора спрете се..поне млъкнете, можете и да заблудите някой, че струвате малко повече...хайде..загубих много време за нищо..:)

Глупак!!!

Не бях виждала по-прости хора/след тризначките от биг брадър/ от натресения ни медиен елит.Гледах ги с Николета при Карбовски...за Бога..те са ужасно прости!!! Как може Господ толкова да е дал като визия/визирам Николета/ и толкова много...ама много да е взел... Та те са си лика-прилика...еднакво ограничени хорица... те не могат да съставят едно изречение дори дружно...ужас..не завиждам/и за мен казват, че съм красива/...не съм фен и на Алисия/ не обичам чалга/...но това си е чиста порнография с човешкия интелект...оставете ги..те си мислят, че летят с орлите....но всеки разумен човек вижда къде са....под къртиците...бедни души..дребни души...пази Боже!

деси, с поста си явно искаш да кажеш всъщност, че ти самата си хем красива, хем интелигентна. ако беше толкова интелигентна нямаше да обиждаш хора , които не познаваш на "дребни души". аз например съм много начетена, с богат речник и хубав изказ, когато говоря с хора, които познавам, но ми се е случвало да съм пред публика няколко пъти и блокирам. веднъж ме избраха за конферансие на един концерт и беше голяма излагация-направих грешка на всяко излизане.

Миналата година във фейсбук Николета написа,че скоро ще я видим булка.Изглежда е напът да сбъдне голямата си мечта и да върже поредния балък. Двамата са си лика-прилика-като Куку и Пипе, като Пижо и Пенда...

е вярно, не е от най-интелигентните,като футболист незнам, не съм гледала мач с него, но защо плювате човекът за това , че има чувства към николета? и двамата изглеждат добре, спортуват си, готвят си, ходят на холидейс,хора като всички нас.наслаждават се на живота. парите от парма не му ги давате вие от джоба си.а алисия според мен търси отмъщение.

Четох доста от коментарите - не ги знам тия двамата какви са - тъпи ли са или не са, момичето определено изглежда супер добре. Обаче си мисля че тука дето сте ги оплюли яко им завиждате и на единия и на другия. Или просто коментиращите сте събрани все умни, достойни и непогрешими - което е доста съмнително като се има предвид в коя рубрика коментирате - хахахахаа

Не можахте ли да разберете,че тази жена си умира да е център на вниманието-Валери плаща тези пари-за ПИ АР и затоваи за 1 месец правят 2-ро интервю с фото сесия да не би случайно да сме ги забравили-те не се интересуват че са досадни -"само да са на хората в устата"

Е хаиде сега, готини са и двамата външно, а вътрешно и интелектуално са много зле, ама и какво очаквате от тях, все пак не се борят за Нобелова награда, а си изкарват парите като се показват голи по списания (не знам друго да правят професионално). Лика прилика са си, да се взимат и да си изневеряват колкото искат щом това ги прави щастливи...много щастие им желая!

Боклук!

силно интригуваща информация! браво! дООбре никООлета!

простак

Само дето не зная защо тези семпли персони са наречени "светска двойка"???Къде им е светското не мога да разбера-посредствен футболист и никому неизвестна девойка,прочула се с голотията си и с вкуса си към паричките на мъжете....

този тъпанар Божинов още ли се бройка? Той излезе по-тъп и от Алисия.

Божинов е толково ограничено момче, не разбирам какво толкова намират жените в него. Ако нямаше пари, сигурно щеше още да е девствен. Много глупав мъж, найстина!!! Няма по-жалко нещо за един мъж, от това да е глупав и ограничен!

Слаб футболист - слабак и в живота! Божинов е по- известен с любовния си живот, отколкото с постижения на терена!Като го изритат от футбола, познай от кой ще е следващия ритник?!

Какъв любовен живот - между любовта и секса има разлика!

На Валери Божинов явно затова му пропадна кариерата - от фотосесии и воаяжи до Малдивите не му остава време за футбол.

Жалко, че това са "героите" на нашето време - провалени футболисти и момичета на повикване! Неграмотни създания, които считат за свой дълг да ни уведомяват всеки път, щом си легнат с някого. Нека се събират и разделят; нека си разменят партньорите - не ни занимавайте с това! Виж, ако някой от тях вземе да прочете някоя книга, можете да ни уведомите - това вече ще е новина!

Убедена съм,че и тази "голяма любов" ще приключи в типичен за тези двамата стил.Ще си поизневеряват известно време,пък после ще кацнат на следващата ,още по-голяма любов.Някои неща никога не се променят.

Е СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТИЯ ДЕ!!!УЖАС!

Всичко е до време и младостта,и парите ,и славата.Глупостта обаче е вечна. Как може възрасни хора да не отделят стойностните неща в живота от мимолетните.Как може поредната лолитка да измести напълно детето ти от живота ви?

Goliama veselba:)))) Nai veche tova che sashtite glupatzi deto pishat tuk shte si dadat stotinkite za spisanieto:))))

Глупости-точно терзи, които пишат тук няма да го купят.

mnogo znesh. dali naistina shte si gi dadat? I koi kupuva spisania v dneshno vreme? ia se svesti malko- pechatnata pressa otdavna zamria.

Най-простия мъж в България - добре че си намери достойна половинка. Алисия трябва да черпи, че се оттървала! И за детето по-добър баща ще намери! Да видим дали прекрасната Николета ще благоволи да му роди син...Няма да се учудя, ако го зареже за някой по-богат - тя е доста "романтична" - личи си!

mnogo si prav:)

колко простотиъ по света и все балгарска този валери е пален глупак тои тръбва да е вратар за да лови топките на футболниъ отбор на николета защото тази не ъ ли е..ше националниъ отбор тои затова е на резервната пеика и колко е куха леика само тъ си знае отврат са и двамата гнусни особено тази сас силикона тъ маи че и отдолу ще си сложи с парите на валерката

"Maksimum" - S Bojinov i Nikoleta v Stranata na LILIPUTITE, nai-otkrovenite i izvratenite priznania ot tiah. Putia na Bojinov ot Carsko Selo do Italia. Guzaria i prostotia na pokaz po stranicite na noviat broi!!!

Тая Николета бърка разгонването с любовта.,,Ненаситното девойче" явно е нимфоманка, а това си е чисто психично отклонение.Да спре да се плюнчи пред медиите и да ни залива с любовните си ,,трепети",защото тя просто не знае какво е любовта.Не всеки сърбеж е любовна мъка!

Валери бил изневерявал на Алисия. Сега Николета такива рога ще му сложи, че не знам дали ще може и главата да си вдигне с тях.

Той Валери и за Алисия твърдеше, че ще се ожени. А това, че би предложил на Николета звучи като обръщение (или отмъщение) към Алисия, а не към Николета. Вместо да предлага брак на ненаситното девойче (доста унизително определение за любовта на живота ти), той разправя по вестниците, че би го направил с надеждата да ядоса бившата си. Явно още не е безразличен към Алисия, щом толкова се старае да я нарани.

Много точно казано! Май той е на принципа: "Чуждото е и мое, но моето си е само мое", т.е. как така Алисия ще е с друг и то негов колега...

валери прилича на полуметис полуиндианец, в лицето е като сплескана ябълка-май си избива само комплексите с тия полегнали пози

То бива просто, ама този Валери наистина е много просто момче. Големият герой, който е изневерявал на жена си. Жалко е, че такива като него взимат огромни заплати... Сбъркан е този свят, наистина......

ТОЯ МУХЪЛ АКО ИГРАЕШЕ И НАПОЛОВИНА ТОЛКОВА ДОБРЕ КОЛКОТО ГОВОРЕШЕ И СЕ ПОКАЗВАШЕ ПО МЕДИЙТЕ СЕГА НЯМАШЕ ДА ТЪРКА СКАМЕЙКАТА В ПАРМА.

"медиЙте"?