Холивудската звезда Майкъл Вартан се ожени

Холивудската звезда Майкъл Вартан, в чийто вени тече българска кръв, е сключил брак с любимата си Лорън Скаар на тайна церемония в събота. Той е син на БГ композитора Еди Вартан и племенник на певицата Силви Вартан.

Обратно в новината

Коментари - Холивудската звезда Майкъл Вартан се ожени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Наричана още" - любим филм!

Ако следваме логиката,щом Силви му е леля,значи баща му й е брат,което значи ,че и той е българин.От там логично и Майкъл има във вените си българска кръв,както се казва.

Срамота наше момче се жени за чужденка ела си дома бе пич пет /плеимеитки/ съм ти уредил ела поне да ги пробваш две от тех са много згодни се една ще си избереш

Vsichko shto e ubavo vse e bulgarsko!

"Във вените му тече българска кръв"????? Само защото Силви Вартан му е леля??? Айде бе! Ако Силви е майка на племеника си, то може и да е вярно, ама иначе...

В текста пише "Той е син на БГ композитора Еди Вартан". Значи или във вените му тече българска кръв, или горния цитат не е верен. Понеже въпроса с българската кръв живо Ви вълнува предлагам да проучите въпроса и да осветлите форума.

И откога арменската кръв стана българска?

Не беше ли МИШЕЛ Вартан?

Мишел е, обаче нали сега има мода да се чете на английски всичко що е написано на латиница...И на мен това ми направи впечатление още в началото.

Уместен въпрос.