Христина Камбурова е Най-красивата абитуриентка

С много настроение и емоции премина финалът на конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier в Boutique Lounge Bar.

Обратно в новината

Коментари - Христина Камбурова е Най-красивата абитуриентка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това жури сляпо ли е?!?! Какви са тия нагласени работи?! Най-красивата е Бетина и единствено тя трябваше да спечели!! Изключение прави и момичето с късата рокля (от фотосесията). От кастинга като видях кои са финалистките.... УЖАС направо... Една от тях е като 30-годишна лелка... Какви са тези нагласени работи?! Ама какво ли се учудвам... нали живеем в България... :(

ПРИСТАНЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ГЛУПОСТИ ТОВА ДЕТЕ МИ Е ПЪРВА КОМШИЙКА ПОЗНАВАМ ГО ОТ БЕБЕ НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВА И ТО НЕЩО МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ С ЧЕСТЕН И МНОГО ТРУД ПОСТИГА ВСИЧКО НЕ Е ОТ ГЛЕЗИНИТЕ ГЛЕЗЛИ ДА ЧАКА НА ГОТОВО ЗАТОВА ВИ МОЛЯ ПРИСТАНЕТЕ ДА ПИШИТЕ ГЛУПОСТИ.ОТ МОЕ ИМЕ ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА КОМИСИЯТА КОЯТО МНОГО ИСТИНСКИ И ТОЧНО Е ОЦЕНИЛА ИСТИНСКОТО ЕСТЕСТВЕНОТО КРАС И ВОТО В ХРИСТИНЧЕТО.С ПОЖЕЛАНИЕ ДА И СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ НЕЙНИ МЕЧТИ В БЪДЕЩЕ ЖИВА ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И САМО НАПРЕД.

хубави момичета и особено победителката. браво!аз от години вивея в чузбина и не преставам да се вужищавам на факта че вв бг все още се раздат такива прекрасни деца.но от къде тези уясни рокли??!!Koy набеден "дeзиHнер" ги съчини тези откровени недоразумения,наречени роклi?!

Страшна е, но в буквалния смисъл. Дори не е симпатична.

Po grozni rokli prez jivota si ne sam vijdala.

Красиво момиче!

Това е конкурса за най-красива, а не най- нуждаеща се абитуриентка. Неблагодарни хора, организаторите правят всичко доброволно и безплатно и вие пак ги критикувате?!?

тук все едно е писал един човек, явно разочарован. на мен момичетата ми харесват и смятам избора за сложен и правилен. грима е лек и прятен, а роклита са красиви. роклята на победителката и стои разкошно, сякш е шита за нея. роклята на бетина е састо много стилна. успех на конкурса! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Момичетатата са хубави, ама май са ги стегнали за пижамено парти, а не за бал, да ме прощава дизайнерката.

айде майната ви на всички комплексари, които супер много завиждат ..само знаете да плюете и да храните, явно за вас е важно просто да клеветите без да знаете нищо за тва момиче..очевадно е ,че тя най-много заслужава да спечели конкурса, или която и друга да беше щеше да се намери кой да избива комплекси анонимно! Радвайте се на чуждото щастие..а не да завиждате!!!

Много хубаво момиче! Тоалетите обаче са доста грознички...

Za men Viktoriya beshe naj- hubava

Много красиви и свежи момичета и наситина труден избор! Но, както са писали и други преди мен, намирам тоалетите за неудачни, особено много не ми харесва роклята на победителкатата, добре че момичето е красиво и измества фокуса!

За пореден път се убеждавам колко прост е българският народ! Прочели, че ще учи във Великобритания и хайде "заможен баща" ..защо веднага се говори без да има някаква информация?! А и нали конкурса е за най-красива абитуриентка, а не за най-нуждаеща се от рокля, обувки и т.н.?! И да ме извинявате много, ама другите участнички освен, че няма нищо красиво в тях, ами и имат вид съвсем не на абитуриентки (като тук единствено моето виждане може да направи изкл. за Виктория) и със сигурност наградата си е напълно заслужена!

Много хубаво момиче! Предишни години не бях доволна от избора.

За пореден път се убеждавам колко са комплексирани и злобни хората тук ! Жалко за Вас !

какви грозни рокли!?!

За да учи във Великобритания, баща и или друг е достатъчно заможен, да си го позволи, щеше и да е достатъчно заможен да поеме щедро разходите и за бала. Имаше много хубави момичета, защо не дадохте шанс на някое по обикновено, което има по-голяма нужда от помощ за бала си, и наистина да сбъднете мечта?! Това момиче има и възможностите и самочувствието на модел... как никога не мислите рационално значи!

Е, все ще се намери някой по-компетентен!!! Това, че отива да учи във Великобритания не означава, че е някаква разглезена богаташка дъщеря....хора, не сте ли чували за студентски заеми?!...имам много приятели, които се възползват именно от тази привилегия :)

Tи вярваш ли, че тя може да си плаща студентския заем? Имаш ли идея, че лихвите на тези заеми са по-високи от жилищните кредити?!! Хайде стига, точно пък в Англия е най-скъпото образование от цяла Европа! От личен опит знам! Със заем, може би Холандия, Германия... но Англия... извинявай ;)

Не говори без да знаеш как стоят нещата всъщност !

Моля те, просветли ме, как стоят нещата всъщност, щом знаеш по-добре?

хората говорят без да знаят много неща за останалите, садят жестоко и нараняват, защо си мислите че баща и трябва да е богаташ и т.н. поне веднаж се зарадваите за чъждия успех, не реагираите все едно са ви бракнали в задника защото тя е спечелила, ако толкова ви е яд спечелете и вие някакав конкурс :))))))))))))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, къв беше тоя мазен фен с пурата за декор на девойките? Толкова ли не можаха да ги снимат без такива баници отзад....

ужасна е .. имаше далеч по-красиви момичета, които наистина заслужаваха да спечелят..този избор за пореден път доказва лошия вкус, който имат повечето хора..

Ужасна била! Аре да спрете да плюете ЗАЩОТО ТЯ Е НЕВЕРОЯТНА И ПО ВЪНШНОСТ И ПО ХАРАКТЕР! Имам честта да я познавам и наистина добре знам, че със сигурност не баща й или който да било от семейството са виновниците да спечели! Затваряйте си гадните, мръсни и долни усти!! МИРИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

О ужас! Другите по- ги бива! Току-виж пак има някаква нагласацийка.

100% не е случаен избор!

Приятни момичета , за съжаление зле облечени, по-грозни рокли едва ли има....

В абсолютно всяко училище (в което има някакъв % момичета) ще се намери по-красива абитурентка от тази. Тия конкурси са абсолютна пародия.

АБСОЛЮТНО!

Красиви момичета, грозни рокли, отвратителен грим, чалга обстановка. Да заминават навън и да се върнат изучени и стилни.

много сладко момиченце. Но всички рокле са за повлекани, а не за 18-годишни свежи деца.

Поздравления за наистина най-красивата от учасничките, но и не само. А останалите , стига сте злобяли! Очевидно е че момичето има потенциал, който не се изразява само с красотата!

Ако тази е най-красивата, какви ли са били другите!

Хубавица е!

Симпатична е, ама чак красива... НЕ!

може, хубава е!

хубави момичета, ужасни рокли прически и грим, както винаги.

Хубаво момиче! Късмет и много щастие!

какви са тези безвкусни рокли в стил нещо средно между сатенени пениоари и белиденсинг сценичен костюм.......отвсякъде ми бият на ориенталщина......

нямам думи!

Или аз не разбирам или много сме се извратили .Не е грозно момичето ама най хобавото !!!!! май ще си спра нета,всеки изминал ден само глупости.Пожелавам и успех.