Как Кейт успя да запази сватбената си рокля в тайна

Сватбената рокля на съпругата на принц Уилям ще остане в модната история като най-добре опазената тайна.

Обратно в новината

Коментари - Как Кейт успя да запази сватбената си рокля в тайна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на леля Ката. Ако пази така и гаджетата си, ще остане принцеса дълго време. Роклето е доста посно за кралска особа. Би трябвало специалист по етикета на Двора да помага при създаване на модела. Провинциялната й главица не можа да прескочи 3- те метра шлейф и бедно було с голи ръце и рамене в този студ. Когато се каже кралска сватба, има се предвид разкош. Ако тепърва тръгне по джапанки и къси гащи из двореца няма да се учудя.

по добре да чета за сватбата на Кейт - красиво и образовано момиче, отколкото за нашите селиконови прост....итутки Хиколетка, Андрейка....които една книга не са прочели през живота си.

ТВЪРДЕ Е ВЪЗМОЖНО ХРЕМАТА МИ НАПОСЛЕДЪК ДА ИМА АЛЕРГЕННА ГЕНЕЗА. ОЩЕ КАТО ОТВОРЯ ДИРА И МИ ПРИТЪМНЯВА, ДОРИ И МИ СЕ ЗАПОВРЪЩА ........ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ ОТВРАТ ОКОЛО КРАЛСКИТЕ ПАРАЗИТИ И ТЕХНИТЕ ФЕКАЛНИ ЕКСКРЕМЕНТИ

Чудо голямо! Изпопадали са под телевизорите от изненада тези, които са го гледали. Този материал е пример за безсмислено писание. А фактът, който отразява , е пример за безсмислието на действията на това "парвеню"- Кейт Мидълтън. И тези шивачки, дето "не знаели за кого шият. Сигурно всеки ден им се случва да ги карат да работят по този начин. Или не са знаели чия височайша сватба наближава. Дрън-дрън. Това само показва безсмислието и тунеядството на кралската институция в Англия, за което се говори все по-често.

Ми що четеш, ма, ЗЛОБО :((((( Чак пък и квалификации прави "парвеню". Сигурно си някоя безработна, дърта и грозна леля, та чак жилите ти изскачат от завист!!!!Сега, като си изля отровата по- спокойна ли си,? Ако не си - ходи си пий хапчетата, ако имаш пари да си ги купиш:((

Браво на автора на това мнение, то изчерпва всичко! Няма какво да се добави! Направо диабет ще хванем от тези сладникави писаници за някаква измеслена "синя кръв" и разни пепеляшки, които в същото време изпиват кръвчицата да данъкопладците и им устройват смешни зрелища в замяна.

полям ПРАЗ почнаха да се насират..