Роклята на Кейт идва и у нас

Българските почитателки на Кейт Мидълтън, на които скоро им предстои сватба, ще могат да се издокарат със същата булчинска рокля като нейната.

Обратно в новината

Коментари - Роклята на Кейт идва и у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как може това да еновина? копия... аман от неталантливи хора. а то и софя бориссова си е такава - цял живот само копия - то не бе проновяс, то не бе виргиния, невена и т.н. като ходих при нея ми заяви - "даъте ми снимка аз ще ви я ушия 1:1". това дизажнер ли е? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ви го сложа и на роклята не се спряхте !!!!!!!!!!

НЕ Е ВАЖЕН МОДЕЛЪТ НА РОКЛЯТА,А БУЛКАТА КОЯТО ЩЕ Я НОСИ.НЕ ВСИЧКИ БУЛКИ СА ЧАРОВНИ КАТО КЕЙТ.ТЯ Е ЧАРОВНА ЖЕНА И ЗАТОВА КАКВОТО И ДА ОБЛЕЧЕ Е ХУБАВО.

Как само се "възхущаваме" на тази новина...... Мисля,че е под достойнството на толкова "извесна" дизайнерка да "реплекира" модел, вместо да го създаде сама. Или на принципа - дай да го изпиратстваме и без това с това сме се прочули.... Пожелавам на всяка бъдеща булка, да облече непвторимата рокля и да блести със своето очарование, а не с кражбите на идеи.....

Искам и жилетката от ангорска вълна да дойде. Булченската рокля е простичка, но да отиде на приема с диамантен колан и селска жилетка е направо провинциялно. Така тя заявява нова мода- селска. Тя ще се различава от тази на Даяна не само по семплост, но и по простащина- липса на чувство кога какво е подходящо да носи.

Oh My God! Колко яко... сега вече мога с кеф да си го преместя в другия крачол!

сега роклята, а утре свещено парченце и от екскрементите й Таман подходящо за нашенските селянки-принцеси на принцове шопари

Тази рокля не впечатлява с нищо , за да се създава изкуствена реклама на някакви си дизайнески къщи. Айде стига вече...

"Творческият процес бе заснет от няколко американски телевизии, а малко по-късно модната новина стана хит и в Англия." Май ш'си заръчам и аз една ...

Ще имам ли 10 минути насаме с роклята на Кейт? бРЪз съм... ;)

Не мога да разбера истерията по тази сватба.Ако българите се вълнувахме повече от съществените неща , отколкото от роклята на Кейт(която сигурно струва ,толкова, че с парите да изхрани едно четиричленно семейство за 3години) сега нямаше да купуваме най-скъпото гориво и да получаваме най-ниските заплати!Ама това....на народа му трябва зрелище! Хайде сега всички кухи гъдулки в колона по двама и марш за "роклята на Кейт".

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е И АЗ ДА СИ ДОНЕСА МОЯТА БУЛЧЕНСКА РОКЛЯ??????

Преди 10г се омъжих и съвсем случайно си харесах рокля на въпросната Романтика. Харесах я с една дантела, но в последствия на пробите се оказа че ми пробутаха друга. Тогава имах контакт по проблема ми с София Борисова и тя ми направи много лошо впечатление - първо с държанието си, второ с високото си самочувствие, но явно някой я лансира яко. Така че вече като й чуя името и ми се повдига! Великата дизайнерка!

Роклята е стилна, но не изнендва и не впечатлява особено. Булчинските рокли на Кари Брадшоу от филма бяха изключително оригинални и направо спиращи дъха с уникален дизайн

Като и турят половин кило камъни Сваровски и резнат малко деколтето и около кръста ще заспи направо...

много точно :)))

Стига фетишизъм!

Е то пък голям кеф да си нечие копие!

Готин коментар!

Боже, какво благоволение ни сполетя! Роклята на Кейт! Бг е в екстаз! А някоя от дамските й превръзки няма ли да пратят?

Роклята на Кейт идва и у нас?!?! Редакторите на Дир.,моля обмисляйте заглавията ,които поставяте.Почти винаги са подвеждащи..."Копие на роклята на Кейт идва у нас"...би било по вярно.

МНОГО ВАЖНО, НЕ ВЯРВАМ ДА ИМА ЧАК ТАКЪВ ИНТЕРЕС. НАШИТЕ РОКЛИ, ОТ БЪЛГАРСКИ ДИЗАЙНЕРИ СА ПО-ХУБАВИ. КАКТО ВИНАГИ, ХВАЛИМ САМО ЧУЖДОТО...

няма да се хареса на българските чалгаджийки, роклята е много семпла, красива и класна. На нашите момичета им дай - кич, паети, финтифлючки, камъчета....

Руске ма, не всички са като теб.

Що бе, гражданино, какво й е на Руска? Много добре си разсъждава даже! И аз съм на нейното мнение! Къде ще се мери роклята на Венета Харизанова например (и тя беше много коментирана неотдавна) с тази на Кейт?! ;)

Самият оригинал е реплика на една друга рокличка май: справка: принцеса Грейс Кели Монакска.

колко хора имат интерес от тази рокля,на бедният бьлгарин точно тази новина му трябва засега.

Незнам защо влизате да четете тук написаното.Може да сме си бедни но нека да се види и ние "бедничките" да се поучим от тях на това да сме стриктни, добри.

Айде сега всички силиконки и чалгаджийки да си поръчат по една рокля.

Нямя за какво да я поръчват.Те не достигат до сватбения олтар!!!

Роклята на Кейт е стилна и изчистена от страна на модел. Лесна за работа, без излишни труфила, което я прави подходяща за нея и обществото, което я задьлжава да е семпла и изискана. Нашите млади бьдещи булки винаги се повлияват от вьншни прояви сякаш ние не можем сами да изработим и по- добро. Винаги копираме от другите, а защо да е така? Толко ли сме безакьлни?

БЪДЕЩИ БУЛКИ , ИЗМИСЛЕТЕ МОДЕЛА НА РОКЛЯТА СИ НЕПОВТОРИМ И ЛИЧЕН, МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ТРЪПКА ЗА ВСЯКО МОМИЧЕ!

е точно същата не може да е, защото дантелата е шита на ръка от много хора.

еми те хората са си го казали - реплика, т.е. копие, а то винаги е по-лошо от оригинала. Имитация - това е .....