Децата на Шварценегер се отрекоха от баща си

Четирите деца на Арнолд Шварценегер и жена му Мария Шрайвър – Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър, приемат много тежко новината, че баща им е изневерил на майка им и че имат нов брат.

Обратно в новината

Коментари - Децата на Шварценегер се отрекоха от баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

that's my boy

до "иванов") в цалифорня сакона гласи: ако нямасч"принаптял агреемент" (всаимно сагласие(договор),саверено при нотариъс или адвокат),опицвасчто имъсчтеството,вав формата на имоти и пари(ассец)и на двамата,преди да баде клучен брака,си много сле. при един евентуален пасвод вцичко се дели на 2 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами осеменителите нямат духовна връзка със семейството си, поне материална да е. Много има да се чудите! Ама какво чудене пада! И на мен свекървата ми каза, че било нормално и друга жена да има дете от синът й, ама възгледите й замъжът на дъщеря й не са такива! И аз бих зарязала такъв осеменител.

само не разбрах как точно са се отказали от него... като децата всъщност са написали че обичат и подкрепят семеиството си....

Арнито ще им завърти кранчето и ще си сменят бързо фамилийките си.

австрииския селянин-простак доказа, че аристократ не се става само с мускули и пари. нужно е и сиво вешество

Абе защо в Калифорния при развод, половината от парите на мъжа автоматично отиват за жената? А ако стане така, че жената изневери?

застото закона в цалифорня е на страната на жените, таи като стата е взет от мехицо и този закон е запазен. не мисля че мажете заслуяват много. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Арни като завърти кранчето на глезанчовците да видиш как дружно ще си сменят фамилията в Туитър ... хаха

в тази страна има закони, селски, които закони защитават правата и на жената! ганю винаги ме е отвращавал със селско - тарикатския си манталитет...!

тои е женен за мария (кенеди) така, че и маика му не е от бедно семеиство

Чета коментарите и се дивя колко хора без грам лично достойнство пишат тук. "Голяма работа, че бил изневерил." Вие, момченца, така ли гледате на жените си бре? Голяма работа, че им изневерявате, к'во като сте дали н'екви клетви там, можете да си го вадите където и както ви скимне и това не е голяма работа! А за жените, които подкрепят това поведение, нямам думи, гати жалките, безгръбначни, безмозъчни изтривалки. Тъпчат ви, момичета (защото вие не сте жени! не сте дорасли!), а вие го позволявате. Ами ще ви тъпчат! Ще ви бият, ще ви насилват и ще ви унижават, защото нямате никакво достойнство и никаква гордост! АПЛОДИРАМ ДЕЦАТА МУ! Надявам се никога повече да му проговорят на този жалък боклук и да забравят, че съществува!

ей, ларке, единственото полезно което можеш да направиш, е да отидеш да се застреляш некъде, ясно ли ти е

бил е млад, забавлявал се е, а това че, я е забременил, еми бил е млад, кво сега да си го отреже ли в знак на разкаяние

Колко млад? Сега гони 60-така, а извънбрачното му дете е на 13 г. Не е бил на 20, та да кажеш млад и зелен. А и по-важното е, че са на почти едни години с най-малкия му син т.е. опрашил е камериерката, когато жена му е била бременна. Може би това е най-обидното за нея.

Е те това опрашване ще объка нещата сега... можеше само да помирише един- два пъти и да си гледа работата ама не. То пък цветето поне да си заслужаваше опрашването- ега ти баобаба...

Млад,млад, направо зелен ...някъде около 50годишен младок.Сега е на 63 а детето на 13години.

Той отдавна си го приказва това че чука камериерката.

Браво, Арни!Мадамите са за това за да бъдат трескани.Писнало ми е от новини за гейове и траверси.

сперминатор :))

Нямах представа, че българското общество е толкова прогнило, цинично и "отрепково" , както разбрах от тези коментари. Общество без никакъв морал, без никакви ценности - личностни и семейни. Кой доведе българите , и , предполагам младите пишат тук , до този поглед към света? Затов Българич няма да я бъде. Жалко.

Абсолютно! "Мадамите са за това за да бъдат трескани" - жалка картинка на комплексирани мъжлета

Наистина жалко...

Шварценегер може да има всичко! А това по медиите е храната на журналистите! И нали трябва да има все пак нещо по-по-интересничко. Голяма работа като е изневерил! Не е трябвало да признава. И той е човек, да не е робот. Не може да се яде все една и съща храна, трябва да се опита и друга!!!

Много си зле. Един най-обикновен дядка, какво може да има?!?!? Единствения му хубав филм е Терминатор (понеже в него няма много реплики). Направи кариера в политиката благодарение на жена си, която на всичкото отгоре е родила 4 деца! Неблагодарен пръч, да се разведе и да го ошушка до последно :))

Напротив, тръгнал е от едно селце като син на нищожен полицай. И само на 23 е Мистър Олимпия - най-младият победител на всички времена. Като актьор си пасва идеално за терминатор, както почти никой друг не е способен. Тя и затова е толкова запомняща се. Пък може и да е използвал положението на жена си, но защо не си бил ти на неговото място, а?

Тези правят такива стойки не толкова, че Арни е изневерил, а с кого е изневерил. Ако беше с някоя холивудска звезда и красавица нямаше да е такъв проблем, но понеже е с камериерката...

Kамериерката е по-хубава от Mариичето.

Нямах никакво намерение да коментирам,но понеже направих грешката да прочета коментарите и вече ми писна от приказките за човека издигнал се сам ще ви напиша нещата директно:човек издигнал се с в живота с подмазване, лицемерие и интриги-ето това е Арнолд Шварценегер!Не е по-добър културист от Серджо Олива,но пък хитро намерил път как да стане приятел и любимец на Джо Уайдър-създателя на Федерацията по културизъм,който създал рекламата около него(А Серджо Олива имал нещастието да е черен през 60-те).От лицемерието и интригите са си патили голяма част от колегите на Шварценегер.Факт е подарената му титла от 1980,знае се и за скандала,който вдигнал когато първи станал Франк Зейн и точните думи:"Не мога да повярвам,че загубих от този дребен,нищожен п*л."(А Зейн е всеобщо признат за най-хармонично развитият културист).

Е, ти пък откъде знаеш какво и как е станало? Отдалеч и отстрани всичко изглежда различно.

винаги съм се чудел как може да има такива тъпи копелета като тебе

Малоумни като американци. Най-стественото нещо на света е Шварценегер да има извънбрачно дете и странно, че е само едно.

А Арни да се откаже от тях и да им резне наследството, май тогава вного ще го заобичат:)))

Те като са се отказали,аз искам да ме осинови и ще приема фамилията Шварценегер,а в Беге има доста желаещи да ги осинови Арни

неблагодарни копеленца

Децата му са пълни лекета ! Не съм фен на Арни, но все пак човека е емигрант в Америка и е постигнал всичко сам от нулата, което не е никак малко. А това че някаква му се натиснала голяма работа, има хора убиват и семействата им ги подкрепят въпреки всичко, а Арни го разпънаха сякаш кои знае какво е направил. Презадоволени лигльовци са децата му, жалко но явно така ги е възпитал.

Много от това, което е постигнал, особено в политиката, се дължи на връзките на семейството на жена му (племенничка на Кенеди) А това, че е водил двойстен живот повече от 10 години американците няма да му го простят. Там не е прието да се лъже - ако изневеряваш, човешкое, случва се, моля, развеждай се, плащай издръжка - но не прави жена си и семейсттото си за посмешище.

ти да не си изповедника на мария ма како,какво и как е постигнал,посмешище,стига ма како

За информация Кенеди са демократи, Шварценеггер беше губернатор-републиканец!!! И то в Калифорния- филмовия щат!

Aми,Kенедите не са изневерявали никак на gените си????Tази Mерлин Mонро кого беше залубила,маи двама от тях.. Aрни само прави човешкят род по-красив и поне 10 деcа трябва да има,

Колкото и да се тръшкат някои, Арни е велик. Ако наистина са добри и обичливи, след време ще му простят

Реакцията на децата му изобщо не е пресилена. Който твърди това, няма представа колко консервативно е американското общество. Там все още изневярата се смята за лошо нещо и е повод за развод, ако се случи. Какво остава за семейство, служило за пример на цяката нация за 25 години, от най-висшите политически кръгове. Скандалът е огромен и няма нищо общо с пари, наследство и т.н. Но и чисто човешки погледнато, да имаш дете от икономката си, да лъжеш жена си, която е и приятелка със споменатата икономка, и да го признаеш след 10- 11 години, цялата страна да коментира проблемите ти - коя жена би се чувствала добре в тая ситуация? Така че тия, които смятат, че децата ( те не са и толкова деца, а големи хора) прекалено емоционално, да се замислят ако те са в тази ситуация, как биха реагирали.

Тя ще му прости, парите правят чудеса!

Глупости на търкалета, тя е достатъчно богата, а пък и той ще и даде половината си пари ако се разведат (Калифорния) Ако му прости, ще е зашото човек трудно изтрива 25 години от живота си.

сега е ясно ,защо Арни е потърсил друга жена.Децата са не стока,и сами си казват че са като майка си.

Мммм даа. Нивгаш не е късно да станеш за резил!

За съжаление изневери е имало и ще има.Те носят голяма болка.Но не можеш да се отричаш от кръвта си.Сега е нормално да са гневни и разочаровани, но любовта им към бащата трябва да е безусловна и съм сигурна, че с времето страстите ще се уталожат и нещата ще си дойдат на местата.

Сега остава и бате Слай, Брус Уилис и останалите железни мъже на Холивуд да разкрият извънбрачните си деца!

Ама че заглавие слагате! Отрекли се. Напротив, разбитат какво е станало.

ха-ха, по-добре да се казваш Шварценегер, отколкото Шрайвър; Арни сам се е справял, а шрайвъровците цицат от поувехналата слава на клана Кенеди..

сега остава да се откажат и от наследството......

Честно казано, не мога да разбера какъв им е проблема!Да ви имам проблемите, това са хора, които изобщо не знаят какво е да имат проблеми и се чудят какво да измислят!

глезльовци ...

Деца олигофренчета.Всичко случило е съвсем нормално.Но децата са пълни егоисти и се влияят от родителите си от тяхните реакции. От както света съществува има любов, страст, изневяра, радост, болка това е пълнокръвния живот. Хората искат да са идеални а не просто човеци.Децата му искат той да е свръх човек дори и нещастен. Дали ще изневеряват когато пораснат на половинките. Със сигурност. В живота има по важни неща - да си човечен и да приемаш човека с недостатъците му, а не да биеш отбой когато изкуствено създадения ореол започва да се разпада.

Да.

Помня като малка видях баща ми на снимка с една жена прегърнати. Била съм осми клас. Залитнах и щях да припадна, но тогава нямаше такива разводи като сега. Децата трудно преживяват такива работи

Голяма работа, той пък да не е единствения, който е изневерил!!!! Детска работа :(((( Пък и жена му да й имам самочувствието - толкова незаменима не ми изглежда.....Просто Арни не е трабвало да си признава.

Нека се замислят самозабравилите се щастливи идиоти - колко ли отвратително нещо трябва до е прелюбодеянието, щом кара дори деца от баща да се погнусят.

само Бог съди.Децата НЕ МОГАТ ДА СЪДЯТ РОДИТЕЛИТЕ СИ.Престъпление е в отношенията между родители да се използват децата.Истината за двама души си я знаят само те, но от изнесеното тази Мария,май ще е като кака Лара.

Не могат да съдят, да, НО спокойно могат да ПРЕДАДАТ, ДА ПРЕНЕБРЕГНАТ, ДА ПРЕЦАКАТ таткото - така както той е постъпил с майка им.

Децата могат И ТРЯБВА да съдят родителите си, когато единият навреди и нарани другия. Това че още някой ти е родител, още далеч не значи, че трябва да му ръкопляскаш за всяка дивотия.

Такъв мажкар може да прави колкото изка деца. И всички са негови издънки. Децата не могат да казвят на родителите си с кого ще са размножават и по колко пъти. От друга страна Арни може да остави наследството си само на тези, които пожелае сам! Например само на деца с фамилия Шварценегер!!! Или въобще още сега да ги лиши от наследство! Да видим дали няма изведнъж да се появи "голамата синовна обич". Ега ти и засранците! Жена му, разбира се е друго нещо! Явно в определен момент не е била на ниво!?

Абе той Йовков отдавна го е казал :Боже,колко мъка има по тоя свят.....!

БЕЗ ГЛУПОСТИ ,МОЛЯ ! ДЕЦАТА НЕ СА СЕ ОТРЕКЛИ ОТ НЕГО. ТЕЖКО ИМ Е НО ЩЕ ПРЕВЪЗМОГНАТ И ТОВА. ТОЙ НЕ Е УБИЛ И НИТО Е ОТКРАД- НАЛ НЕЩО ТА ЧАК Е ВЕЧЕ ТОЛКОВА ЛОШ?!!!!!! КАТО СТАНЕ ВРЕМЕ ЗА ПАРИТЕ МЕ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ. ПРЕД НИКОЙ НЕ СЕ НАВЕЛ И ПАРИ- ТЕ СИ ГИ ИЗКАРАЛ С РАБОТА. ВИНАГИ ЩЕ ИМА КУРВЕТА КОИТО СИ ЛЯГАТ С ЖЕНЕНИ МЪЖИ И ПОС- ЛЕ ОЛЕЛЕ!!!! ХАЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ АРНИ СИ ОСТАВА НОМЕР 1 С ИЛИ БЕЗ ГАЩИ !!!!!

що викаш лилке

не му е лесно на Арни, на стари години да започнат да се разкриват такива неща за него е меко казано кофти за него и семейството му. както и в случая със Строс Кан, има една много характерна приказка, "никога не е късно да станеш за резил", особено неприятно е когато се случва на преклонна възраст.

Леле! Каква е тая "преклонна" възраст. Все пак човекът е на 63, не на 90-100.

добре де, може би сгреших израза, да го кажем друго яче, като например, на дърти години, сега да не кажеш пак че е само на 63, и си е буквално младеж

Брех, дееба и наглите тъпи копеленца! А можехте да лапате от изкараните все пак с труд от Арнолд парици и да живеете в Холивуд, а? После да се фукате, че сте чада на губернатора? Не вярвам много да ви ощети това братче, когато Арни с спомине и започнете да грабите! Американски морал, чудо и приказ!

Арни, неАрни, това е - децата не можеш ги излъга, те знаят най-добре. И аз щях да се отрека от такъв баща с две, три или повече лица за пред хората и медиите. Пък и никога не е бил суперактьор с тази дърварска физиономия и ужасен акцент. Все едно някой бияч от подземията на "Лубянка" или нашите лагери в Белене и Слънчев Бряг да ги туриш за холивудски звезди. Този път външността си пасна с вътрешността.

Уби ме с тоя коментар..Арни е ИМЕ в Холивуд,филмите му се гледат от малки и големи с кеф!!! А ти се стой в забутаното село,дет си се родал/а/

А ти какъв (каква) си? Айде малко уважение все пак. Човека всичко това го постигна сам. Ти какво постигна? Или си безгрешен (безгрешна)?

Какво мандало ,бе -човекът е имал доблестта да си признае -може би моментна слабост-това не означава ,че не обича децата си та реагират толкова крайно!Всеки човек знае как преминава животът му -не трябва веднага да съдим-никой не е безгрешен-едва ли и ти си перфектен!

че Арни не е актьор за оскар не е. ама да си над 20 години на върха в холивуд не става ей така. Щото Муньо от Белене може да стане известен с някой филм, но няма да се задържи толкова време. а и от преди това Арни има с какво да се гордее като спортист, малко хора са като него, започнал е от едно нищо и е постигнал т.нар. американска мечта (колкото и д ае просто цялото нещо). а децата му да ги видим кат им спре паричките каква голяма работа са. всеки е правил грешки, даже онзи брадатия рус евреин го е казал за първия камък...

Абе, лиготии...

нормално :) нали ще трябва да делят богатството с друг :))) да ходят да се застрелят

Са па изведнъж "скандалния актьор". И кое точно му е скандалното ?

че изневерява :)

..изневерявал бил!? Преди 10 -тина години,явно в някоя самотна вечер му е паднало пердето и го е отнесла домашната прислужница....Едва ли са имали връзка а и както писаха медиите,жената се е пенсионирала...не е била в първа младост тогава.Разбирам да е имал дългогодишна връзка с тази жена....тогава бих го упрекнала ,но...

Идиоти, ще свършат парите и пак ще дойдат

Това са пълни глупости! Съгласна съм , че за всеки е доста шокиращо, но нормалните хора говорят, обесняват, и ако един родител има връзка с детето си и откровенно говори за тези проблеми, нещата се случват! На едно дете би трябвало да му е ясно, т.е. да му е казано показано и то да е почувствало, че родителя го обича, и то не е виновно и няма нищо общо със случилото се! Мислех че само тук се случват такива неща, но явно не.