Балът на Дарина - финалистка в ”Най-красива абитуриентка”

Класиралата се на второ място в конкурса за "Най-красива абитуриентка" 2011 на Dir.BG и Astella Atelier Дарина Антова беше ослепително красива на своя бал на 22 май.

Обратно в новината

Коментари - Балът на Дарина - финалистка в ”Най-красива абитуриентка” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха какви сте балациии :д какво злобеете по маката с шарената рокля :д изобщо не е разголена - има далбоко деколте - не стои определено грозно - има показва ! по-добре отколкото да няма и да е разголена :д

Mоля те виж втората и четвъртата снимка! A и баба казваше: " Cкромността, краси човека...." Aми разголена е!!!

Бъркаш момичетата мой човек

Браво на момичето! Прекрасна е! Много естествена, стилна и няма абсолютно нищо излишно по нея! Визия за червения килим! Явно е останал 1% от младите момичета, които не искат да приличат на фолк диви! Тази порнография е навсякъде и много жалко, че днешните момиченца си мислят, че колкото си по-разголена и омазана в грим, толкова си по-красива! Жалка картинка са! Още веднъж браво на момичето и поздравления за прекрасната визия!

Браво,българи!!! Отдавна не бях чела толкова единодушни положителни мнения!! Момичето е прекрасно а роклята е ослепителна!! На добър час дете!!

Да,Дарина е чудесно момиче!

да, много по-ефектна е!

еееее момичето е супер красиво, браво. има излъчване на открит и интелигентен човек. пожелавам и много щастие

каде видяхте разголено момиче бе хора ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като са напомпани и с цици - ''тъпи чалгаджийки'', като са естествени и не са разголени - ''много семпли,имало и по-хубави''.. АБЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ИСКАТЕ??? едно пожелание за успех на момичето щеше да бъде напълно достатъчно, вместо хиляди теории за красота. злобен народ сме еййййй

... и са се научили да броят до 12! Личи си високото образование, което са получили. И манталитетът.

особено с тоя бюст напред, дето не му действа гравитацията! браво на децата!

На добър час, Дарина! Ти си красива, а роклята ти е много стилна!

Красиво момиче от рокли не разбирам но изглежда невероятно с нея.

Хубава си ми е съученичката, не завиждайте :)

Момичето е красиво от рокли не разбирам, защото съм мъж но с тази рокля изглежда невероятно и без да се замисля понеже съм ерген бих и предложил брак :)

Най-сетне едно добре облечено момиче, което е стилно и има излъчване.... Стига с тия тип "поп-фолк" гърли. АМАН!

Не е толкова красива, нормално симпатично момиче.Стиаг вече сте ни промивали мозъците с тези тъпи новини. незнам докъде ще стигнем с "красотата е симетрия.."

Какви са тези снимки, все едно ги е правил някой на 5 ракии, 4 водки, 3 джина, 2 облака и 1 мавруд. Браво на момичето и дано тази класация да не я промени и да я превърне в човек, който е забравил откъде е тръгнал.

Браво SED, успя да ме развеселиш!!! Много точно казано. А момичето наистина е хубаво, чаровно и с интелигентно излъчване. От сърце и пожелавам успех!!!

Браво, Дарина! Изключително стилна рокля и много интелигентно излъчване! Дано и в живота си так различна от останалата клоунада!

Тая "разголената" дето викаш, мога да ти кажа, че е много готино и свестно момиче ;) Понякога вида лъже много ;)

ОБЛЕЧЕНИ КАТО ФОЛК ПЕВИЦИ, СИЛИКОН, РАЗГОЛЕНИ, БОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ БЪДЕЩИЯ БОКЛУК.

Симпатично момиче. Поне не е с вулгарно и 30-годишно излъчване, като някои от съученичките и.

Момичето е много красиво, но роклята е ужасна!

Aко е толкова умна и добра колкото и красива ще има успехи! A разголената няма да отиде много надалече.... BRAVO Dарина, пази се от "хиените", че много са коварни...!!!

Прекрасно е момичето-естествено и чаровно ! Желая й здраве и да среща себеподобни по пътя си !

кое е разголеното момиче ? всичките са много красиви :) тези момичета нито имат 1 тон грим , нито изглеждат з0 годишни и никаде не виждам силикон *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ Е НАЙ-КРАСИВАТА,СМЕЯ ДА ТВЬРДЯ!КАКВИ ПО-ХУБАВИ ИМА,НО НЯМА ,КОЙ ДА ГИ ЛАНСИРА

да ма, ти си най-красивата...ясно момичето е много хубаво, изглежда мило, добро и умно, да е живо и здраво, и успех в живота му желая :)

ВИЕ ПЬРВО СЕ НАУЧЕТЕ ДА СЕ ОБРЬЩАТЕ ПОДОБАВАЩО ВЬВ ФОРУМИТЕ!КАКВО Е ТОВА "МА"?ХУБАВА СЬМ ДОРИ ПО-ХУБАВА ОТ НЕЯ,МАКАР,ЧЕ СЬМ НА 28!!!!!!

А ТАЗИ НА 1-ВОТО МЯСТО...КАКВО СТАНА С НЕЯ?

Много важно...!

да, права си роси; всяко младо момиче облечено хубаво е красиво;на запад няма бал и децата са много весели;в бг всичко се изопачава

Малко сте ходили на запад... там имат балове за щяло и нещяло. А завършването се отбелязва с грандиозни купони

Къде по-точно на запад няма бал?

Красиво си е момичето,защо злобеете .А действително ,че има и по-красиви ...ми да са имали кураж и да участват

Напълно подкрепям мнението ти, Ани - не знам как е на запад, но тук последните години наистина бала не е това, което трябва да е. Сега най-важното е да крещят по улиците и да карат с надути клаксони - голяма веселба, няма що! Показност и фалш! А няма да говоря за "красавиците" с 2 тона мазила, "загар" от солариум, изкуствени коси и т.н.