Лора Караджова с нов клип и еротична фотосесия

Любимата на Део реши за пореден път да предизвика феновете си и то не в образа на палава девойка, а на изкусителна жена.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова с нов клип и еротична фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С нищо не може да ме впечатли.Добре че е името на баща и.

Каква еротика с тези малки ръчички и крачета.

Фреди обяви, че е болен от СПИН на 23.11.1991 и почина един ден по- късно.

Фреди почина през есента-23 ноември1991.Сега сме май!

Фреди Меркюри умира на 24 ноември 1991год. Колкото за Рони Джеймс Дио- можеше да се отбележи не само годишнината, а и първата книга в света , написана за него и пусната у нас точно за годишнината. Данчо Караджов е класика в българската рок музика, но ще се въздържа от коментари по темата за Лора.:)

Защо жалко за родителите? Те са я възпитали така, ако може да се каже, че е възпитана. Може би им харесва поведението на това безмозъчно същество?

Защо не се скрие това недоразумение? Да си намери някаква работа и да не се занимава с несвойствени за нея занятия. И моля, стига сте ни занимавали с пишман певици, манекенки и друга измет.

Лора е много противна.

леке е. и кучка. при това без вкус. жалко за майка й. и баща й ...

Много готина мацка. Има някакъв странен сексапил, различен от този на дългокраките кукли и цицорестите изкуственички. Накратко - кефи ме, бих я измачкал без да се замисля :)

Каквото повикало, такова се обадило! Леке като тази, заливаща околните със стряскаща безмозъчност, нагло натрапване на некадърност и липса на талант, типично селска визия, граничеща с явна порнография - е, да, тя би се израдвала и на най-големия безвкусен гнусляк като тебе да я "понамачка". Да ви е честито, но не се множете, моля!

Готина много

Боже, колко сте загрижени всички за татко й... Смешна работа!

Това създание не знае ли че ако тати пее тя не може да пее а да пие и това го знае перфектно. Аман от бездария дъщери или синове на извастни българи.

ГНУСНО И ИЗВРАТЕНО ПОКОЛЕНИЕ!

Е това вече сме го виждали, нищо ново от нейна страна. А песента дано тя е по-различна, че жалко за бащата.

Плод на предишното.

......... a grupa "SIGNAL" tolkova ni haresva6e........

Ама защо "горкия" татко, та на него това му харесва, дъщеря му да се разсъблича. Друг е въпросът дали има какво да покаже, ама какво да прави детето, търси начин да "върви напред". Само че се съмнявам, че и така ще успее.

Тази прическа , така оформените и вежди и ужасния грим я загрозяват нередно много . Сесията и за максим/плейбой беше в пъти по-класна .

ox лорчееее с тази никаква цица ,каде си тръгнала? много си зле мила ,плоска ....можеш да възбудиш ,някой който си пада по момченца! :))))))))))))

ясно е, че само с голотия не става , е и..?

симпатяга,хубаво момиче

Като певица е "гола вода"ни глас, ни песен, която да запомниш. За еротка пък съвсем не става с къси бедра и гоьн сурат за каква еротична фотосесия говорите?!!! Боже, опази.

На втората снимка нещо пъпа и е избягал...

Отвинтили са и пъпа и задника ще и падне всеки момент.

...избягал е, след толкова фотошоп, как да няма да избяга...пооляли са се определено с него.

колкото тя е певица толкова и фотографа е фотограф

Тая гола вече сме я виждали, немаше нужда от "нова фотосесия". Да се беше напънала да измисли прилична песен, събличането е лесно за такива като нея.

Безпорно семейството е талантливо...Някои с глас, други... с форми. Горкия татко

Същото ми мина през ум, докато гледах снимките. Горкият Данчо Караджов!