Роклята на Анджелина за премиерата на ”Дървото на живота”

Холивудската актриса Анджелина Джоли беше похвалена за чистотата на нейния стил, заради начина, по който изглеждала на премиерата на филма "Дървото на живота" в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Роклята на Анджелина за премиерата на ”Дървото на живота” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

злоба завист и просътотия в бг всичко ви е криво - това е една хубава успяла жена маика лубима непрекаснато с брад дават помощи построиха много кащи в хустан след урагана катарина гледа 6 деца и никога не се е оплакала а на вас ви сарби г-за отватре и не може да се почешете ха ха ха

нека е така както казвате ама пък роклята не е кои знае каква ...на мен не ми харесва...сорри

това ако е интересна рокля тоя дета го е написал явно не е виждал рокли през живота си -най най обикновена семпла и с никакво въображение рокля нито придава хубост на фигурата , нито подчертава нещо а и с тия къдри все едно селската шивачка е измислила модела -ама нали я носи анджи и е светищо червена , та на някой му се привижда като мнооого интересна

Ех, как ми се повръща от вашото ''чувство за хумор''.. Анджелина изглежда страхотно, това е най-добрата и визия.. това е и актуално - максимално изчистен образ връщащ към невинността, де да имаха идея от тенденции и от някаква естетика нашите баладжии .. Тази жена изглежда по-свежо от всички абитуриентки в България на куп.

невиноста и анджи не са синоним. Свенливоста,нежноста,кротоста са женски изконни качества,които за жалост отдавна нямат място по подиуми,стриптийз барове и от малкия и големия екран.Там отдавна такива жени няма ,а и не се лансират.

този колан ми напомня на пенюар на баба ми

Роклята е хубава, ама тоя окаян поглед, дето е извадилаа...човек ще каже, че води мизерен начин на живот.

Все по-грозна става, за разлика от Дженифър Анистън. А роклята си струва.

Хубава е роклята за нейната фигура. Така по- добре си подхождат като двойка с вече възрастния, сбръчкан и надебелял Брад. Като го видях в репортаж по телевизията, изненах се от дълбоките му бръчки около очите. Страшно много е погрознял. Ако не вземе мерки да спре пиенето ще стане развалина след 5 години. Тогава ще го търсят само за роля на дядо.

А какво ли е под роклята...Може да е втора употреба,но бих опитал и аз..

Рокята е хубава,ама Джоли все едно е отбирана за кайма...Опулила се е,като че ли е глътнала гъци...

миналогодишната бежова беше много по интересна икрасива като кройка -тази не блести с нищо особено осменс цвета си за тези които харесватчервеното...наистена е много анорексична...и е заложила на цвета за дза блесне

да точно с цвета ще блесне. затова е известна в целия свят със сексапила и красотата си.

Красива, макар и доста слабичка Анджелина, хубва рокля - елегантна, без да е излишно натруфена и един пркрасен Брад :) Няма възраст този мъж, все по-привлекателен с годините.

Да, безспорно най-красивата "звездна" двойка!:)

наистина беше хубава жена,сега как се е оцъклила само,ей тоя дето внуши на жените ,че анорексията е красота.Каква е роклята,а преди говореха каква е жената.

Аз бих я приел и без рокля :-)