Вижте бала на Хриси - Най-красивата абитуриентка на 2011

С бала на Най-красивата абитуриентка за 2011 година Христина Камбурова приключи тазгодишното юбилейно издание на конкурса на Dir.BG и Astella Atelier.

Обратно в новината

Коментари - Вижте бала на Хриси - Най-красивата абитуриентка на 2011 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-красивата?! Вие сериозно ли?! Нито тя, нито роклята ми харесаха!

уууууууу какво селско излъчване. даже не е хубава. докато се котират такива, българчетата ще затъпяват. на път сме и хамериканците да минем.

Много е хубаво мимичето, роклята е прекрасна. Имам забележка единствено за избора на чанта и обувки - бялата чанта се преглъща макар и трудно, но комбинацията с черни обувки ....

Браво! Момичето наистина е красиво, притежава истинска красота и е заложило на нея. Никъде нямаше и след от поп-фолк визиите, които напоследък са навсякъде. Такива трябва да са всички - естествени. Браво и на кавалера й - различен, но стилен.

така искам да кая на всички тук, които са писали коментари еи така на изуст, че наистина не мислят!!!!!!! абе хора вместо да се радвате , че виждате нещо хубаво вие се чудите от каде да изкарате косур!!! нито знаете нещо за момичето, нито каква е тя в деиствителност за да говорите такива неща!!! нооо да завизта за саяление е типична черта за много хора!!!! наи-лесно е така, вместо да се зарадваш, че някои е успял в нещо!!! будали!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доста неугледна и незабележима е ... нищо особено... имаше къде къде по-красиви момичета, ноо това е било решението на ЖУРИТО.. успех за вбъдеще.

Много красиво момиче! Успехи й пожелавам от цяло сърце!

Много красиво момиче! Пожелавам му прекрасно бъдеще!

С пожелание за интелектуални успехи и житейско щастие на всички млади хора. Всичките младежи са красиви !

Само не разбрах тоя с червената тениска до момичето-като какво се явяваше?!На екскурзия ли беше тръгнал или на бал?Или вече такава е модата-официалната?Бате Бойко-ама с червена тениска!

Хубавко е момичето,но чак пък най красивата абитуриентка и сравнението с Анджелина Джоли,това малко е пресилено. :) Има и по красиви.

по -важното е , коя абитуриентка е наи -умната.мисля , че доста важно е и докога разни недоправени юрналисти сте дразнят доста по -грамотната от тях читателска публика.хаиде ,драскачи , вземете и попрочетете по никоя и друга книжка , може би тогава поне малко се се разшири и духовня ви крагозор.та от следвастата година ви пожелавам рубрика:"наи -умната абитуриентка." *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не бих казала, че прилича на Анджелина Джоли, но определено е много чаровна ! За разлика от много други абитуриентки, които видях тези дни, облеклото и прическата и са много семпли и елегантни, и подчертават красотата на младостта и. Желая и успех и късмет от тук нататък!

Не бих казала,че е най-красивата абитуриентка.Пожелавам и успех в живота!!!

Дали е най-красива не се знае, но май е най-дълга (висока). То хубавото е в многото е казъл българинът.

и огромни бузи ...по скоро ми прилица на юница...

вие луди ли сте бе ...каква анджелина джоли ви се привижда...това момиче прилича повече на мексиканка отколкото на анджи...анджи е с големи кръгли и отворени очи а тази е с дръпна очи и прихлупени клепачи ...не знам кой ви плаща за да пишете измислици

ужас!! толква едра жена с тази пъстра рокля, а за "прическата" думи нямям

Браво!Прекрасно момиче!Успех!

Да, хубава е, но 90% от момичетата ни са много хубави, друг е въпроса, че някои се правят грозни, просто тази има повече късмет от много други. Но не вярвам много в безкористен избор на каквото и да било.

БРАВО, СТРАХОТНО МОМИЧЕ !!! ПОЖЕЛАВАМ Й ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И МНОГО ЩАСТИЕ В ЖИВОТА ЗАНАПРЕД !!!

Браво на дира и стелла! Страхотен клип! Абитуриентите са прекрасни, свежи, лъчезарни. Една приказка разказана в картини! Много стил, чувстава, вдъхновение! Благодаря за истиската наслада за душата!

Кой точно реши, че това е най-хубавата абитурентка. Имаше по-хубави девойки.

Всички момичета много държат да са най-красивите, като в резултат на това се провеждат какви ли не конкурси за красота, където дамите обаче твърдят, че красотата не е най-важното. Тогава защо не участват в конкурси по интелигентност примерно?

Хубаво е момичето,но ми писна от класации.Навсякъде има хубавици,българките са хубави жени.Във всяка гимназия ги има,и е пошло да казваме коя е най хубава.

Много е красиво момичето,но чак пък най-красива не е.Видях на клипа на 6.17 едно още по-красиво момиче,онова с лилавата рокля,но тя явно не е ходила други да й кажат,че е хубавица,знае си хубостта кокошлето.Успех на випуск 2011!

коя по точно на 6.17

Много чаровна млада дама с стил и много излъчване. Желая и по-пътен вятър на кораба живот!!!

Хубава е и на добър път. В България има много хубави момичета и да се избера една победителка сигурне не е лесно.

наи-яката абитурентка и страхотни саученици :):) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

евала нека дойде тук в Лондон, Англия! Тук е центъра на света, нямате си идея какъв кеф е да живееш тук! Аз бих живял само в САЩ, Англия, Франция, Германия и Милано! Не се лъжете да ходите в някакви Астрии, Скандинаски държави т.н където ще умрете от скука! В Лондон се усеща пулса на света!

а за Австралия и Нова Зеландия дали някога си чувал?

браво - много хубаво момиче, но ............. как се връзват черните обувки с бяла чанта ............. нямаше ли кой да й подскаже!!!!

Момичето е прекрасно, но каква е тази смотана рокля?!

Е те са в Родипите, как няма да са прилично облечени.Даже са много разголени за там, имайки предвид състава и нравите на местното население...Това, разбира се е за предпочитане пред кифлите от т.нар.големи градове..Иначе, тази мома чак красива не бих я нарекла. Леко симпатична, но не повече. Младостта я краси донякъде, но за истинска красота и дума не може да става.

в родопите са си много разхайтени (смолян фокусирам) Не мисля, че изказването ви в началото е компетентно, мислете малко, не пишете това, което ви щукне на ума веднага !!

момичето е много красиво,но роклята и не е от най хубавите,особенно презрамките с деколтето нещо не беше както трябва,щеше да и отива нещо късо,защото тя е достатъчно висока и красива девойка това е мое мнение!!!

Красиво и мило момиче, браво! Харесаха ми и съучениците й на снимките.

Мило,дете,бъди щастлива и много касмет и радост да съпътстват всеки миг от живота ти! Случайно попаднах на това видео и много ме разчувства! Излъчваш толкова много топлина и добрина! Запази се такава винаги! Мило непознато дете,бъди щастлива!

Хубава е момата,даже най-хубава от всичките 60.ама па да е най-убава абитурентка -едва ли.Сигурен съм,че има поне още 360 още по-убави,ама не отишли да ги оценяват разни леворезбовани пеперудчовци,защото си знаят цената.Успех на абитуриентите в живота!

Много красиво и чаровно момиче! Желая му успех и прекрасно бъдеще!

прекрасна е , мислех си че пак ще изберете някоя мадама с 2 тона фон диу тен. Прекрасна е

Момичето е симпатично. Кавалерът й се е облякъл отвратително! И специално едно огромно БРАВО на човека избрал колата. БРАВО!!! Уникална е!!!

Наистина е много хубаво момичето, само не разбрах кое е общото между нея и Анджелина Джоли - може би формата на глезените???Иначе браво на избора на рокля, няма и следа от поп-фолк кич :))

тава момиче е сладко но като стана на 25 ще е един огромен ханш, да си висок добре, но тя е с огромен кокал

Всъщност прическата въобще не бе направена професионално, да изглежда ефектно, да е трайна и т. н. Момичето има хубава дълга коса, можеха двамата т. нар. фризьори да направят нещо по-интересно...

Наистина са хубави всичките ! И момичето е много хубаво. Само дето фризьорът е изключително слаб - още в училищния двор къдриците вече се бяха развалили. Това не е много професионално...

патят от софия до смолян (5часа) с ретро кола без гюрук .. да смятам че дори прическата е оцеляла ..

най-красивата друг път най-красива е сестра ми