Валери Божинов и Николета Лозанова се сгодили

Николета Лозанова пусна поредната бомба за връзката си с Валери Божинов. Тя се похвали пред всичките си приятели, че двамата вече са сгодени.

Обратно в новината

Коментари - Валери Божинов и Николета Лозанова се сгодили | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти си луд за вразване валери от една се отрва друга те захапа, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не знам какво да ви напиша ? каквото и да е не можете да го разберете,липсват ви 99%от човешките ценности ...,но вие не знаете какво е това!!! извинете ме... продалжаваите все така,господ си знае работата. пс може ли да помоля повече никaде да не ви виждаме и чуваме...!!! благодаря ви !

четохте ли спортните новини-валери участвал в уредени мачове, прокуратурата в италия разследва.

кои са тези,валери и николета, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

алися не би ртябвало да си дава детето, щом се знае, че николета си позволжва да го бие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, може ли да обясни какво е това "годеж"? Каква функция има това състояние - годежа, да му се не види? Има ли сметка някой от това, носи ли емоции, освен стаен ужас в кръвта на поне единия от двамата потърпевши? :)) То е все едно да се чудиш ака ли ти се или не - и да киснеш на вратата на клозета, вместо да влезеш и да затвориш културно, или па да си излезнеш. По мои наблюдения "годежите" са последните опити да задържиш положението, когато единия напира за сватба, а другия се дърпа, хе хе хе :)

И двамата са продукти на чалгата.Жалки "ВИП"-ове имаме днес...

Е и?!

Май му е рано още за женене... Николетка да не бърза да се радва, няма да му е последната ...

Много важно. На кой му пука за тези 2-та. До съвсем скоро даже и не бях чувала за тях, докато пресата не взе да пише за тях. Интересно - как ли вървят изпитите на студентката Николета? Дали Валери още я изпитва? Ха-ха-хааа

ДО 106 ТИ СИ ИЛИ НИКОЛЕТА ИЛИ ВАЛЕРИ, ИЛИ ПЪЛЕН ПРОСТАК КАТО ТЯХ

може и да се съглася с тебе ако се аргументираш!

Смугло, добре разработено силиконово недоразумение с кравешки поглед се сгоди "много тайно" с "порцелановия крак" на Парма. Моля, не се множете! Стига вече с тази сага, че втръснахте на всички, чалгари прости!

Взе ми думите от устата , ама как без цигански свадби и чавета?

Щом са глупости защо ги четете

Тия не са 2 нули ами 4 , по точно това което е в тях

С какви ли не бандити и боклуци е била тази уличница.Ама то и другарчето й от снимката не пада по-долу от нея.

Куку и Пипе се събрали и решили да се сгодят тайно,ама толкова тайно че тупата Николета казал на приятелките си . Те пък казали на арменския поп,тои пък казал на дир.бг и те от своя страна си запълнили бездарно написаните колони и направили PR на двама души които дори не е ясно с какво са известни?

Егати и сапунката, край няма :(

моля наистина спрете да ни занимавате с тези глупави псевдозвезди,не е новина това ,нито някож го интересува,ако даржите на реноме на новинарски сажт моля четете това което ви изпращаме

оставете ги на мира

Мила картинка...! Да са живи, здрави и щастливи, макар че не разбирам как могат да се гордеят толкова с простотията си и да държат да я излагат на показ..?!

СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЯХ . САМИ СИ ПУСКАТ ТЕЗИ " НОВИНИ " . ПРОСТА ПР КАМПАНИЯ

Поздравления! Бъдете много щастливи и да си родите няколко дечица!

ха да им е честито,че то краставите магарета през 9 планини се намират и не случайно.Тъп ритнитопковец+дребна и вредна хлебарка.Някой да и каже да спре да се "опича",че съвсем на циганка е замязала.Ама пък какво-то май отива такава визия редом до Валерката :))))

Докога ще ни занимавате с тези ограничени личности? Какво ни интересуват те? Нищо не са постигнали и не заслужават вниманието, което им отделяте!

наистина,докога този народ ще се интересува от най-елементарните хора в това общество!И по скоро от интимния им живот.Толкова ли вече сме нещастни, че само с клюки се занимаваме.

Валери,ортако - честито!

...искаше да кажеш " баджо " , ама нали си чужденец , още не си ги изучил роднинските връзки...

Тоз Валери много противен бе... как ли Николета му се е навила след такъв расов мъж като Ники Михайлов. Сигурно много я е яд, че вече не е с него.

Ама те менкаха ли си ги? Не ми се случва често да чета тая част на дир-а и явно нещо съм пропуснала:)

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. То прост човек при прост човек ходи.

ДО КОГА щЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПАЦИ?? НЕ СА ИНТЕРЕСНИ, А ДАЖЕ СА ПРОТИВНИ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ. НЕ ЗАСЛУЖАВАТ МЯСТОТО ВЪВ ФОРУМА, КОЕТО ИМ ОТДЕЛЯТЕ. ИМА ДОСТА Б Ъ Л Г Р И, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ ТАКОВА ВНИМАНИЕ, НО НЕ И ТЕ.

За съжаление, това са големите излагации на Дир-а! Да си поливат журналистическите лехички и да печелят рейтинг от чалга обществото, като поливат пространството с подобни лейки и "новините" за тях...

БЪЛГРИ?! не мога да разбера, като не искаш да те занимават, защо четеш? ти сам избираш какво да четеш, затова са заглавията. никой не те е вързал за стола да ти чете на глас, не те занимават на сила! Чети за БЪЛГРИ-те които те интересуват!

Какви са тези БЪЛГРИ? Два пъти я пишеш тази дума по един и същи начин...

Полагат се усилия тези двама души да са модел на подражание, да могат подрастващите несъзнателно да се опитват да приличат на тях. Тука няма много-много мисъл, за това пък има чиста емоция - футбол + секс. Естествено нито в футбола, нито в секса има нещо лошо само по себе си. И все пак е досадно когато това е представено като връх на социалното развитие за българина. От една страна "стани моето момче футболист, че да имаш мадами и парички", от друга "напомпай си гърдите моето момиче, туй ти е шанса да хванеш някой богаташ". И нацията целенасочено е бутана към състояние на фукльовци и проститутки. Не познавам Валери и Николета лично, може би те самите са прекрасни хора, и все пак нека са наясно, че ги използват единствено за затъпяване на населението в България.

КЪМ ДИР БГ МОЛЯ СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОСТИТУТКИ И ПСЕВДОФУТБОЛИСТИ

не мога да разбера, като не искаш да те занимават, защо четеш? ти сам избираш какво да четеш, затова са заглавията. никой не те е вързал за стола да ти чете на глас, не те занимават на сила!

Въпросът е, че дори заглавията дразнят. Смешник...

И какво от това - средно разряден футболист и поредната му бройка - много важна новина, сигурно сами ни се навират в очите...

Не ме интересуват и верно спрете да ни занимавате с тях !

не мога да разбера, като не искаш да те занимават, защо четеш? ти сам избираш какво да четеш, затова са заглавията. никой не те е вързал за стола да ти чете на глас, не те занимават на сила!

Абе въшльо, кво си пускаш тъпия коментар по 100 пъти?

О-Ф-Ф-Ф-Ф-Ф-Ф!

Аз пък тая сутрин се изтропах като животно.... някой интересува ли го?

И аз така направих одеве.....ако се интересува аудиторията ,мога да разкажа подробности!

Дай, дай! Кажи как беше? На мен ми е скучно и се чудя какви новини да прочета, ама това твойто... ах, разтреперах се...

Ми айде, пък дано се спре тая чапавра...

не разбирам защо още ни занимавате с тези хора, с какво са толково важни за обществото, не се обръща толкова внимание на известни българи, прославили страната ни, отколокото на тях, повдига ми се от тях, оставете ги да си живеят живота и не ни занимавайте с тях повече.

С проститутка като тази човек не може да има успешен брак. Поздрави

А с глупак, който изневерява, може ли? Хвани единия, удари другия!

Спрете с тези господа! Не ни занимавайте с тях! Нито са умни, нито с нещо са допринесли за България, освен със секс и простотии!

със секс и простоия не се допринася за каквото и да е, освен за естствения прираст- визирайки първото:)

абсолютно съм съгласна