И Алекс Сърчаджиева стана водеща на риалити

След като колежката й от „Шивачки“ Елен Колева се изяви като водеща, и Александра Сърчаджиева ще бъде лице на риалити шоу. Тя ще се появи в най-новото предаване по Нова ТВ „Фермер търси жена“.

Обратно в новината

Коментари - И Алекс Сърчаджиева стана водеща на риалити | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо толкова злоба и омраза е събрана в българина за Алекс и Иван, след като са направили нещо за българския театър и българското кино. Те са направили нещо и то с много любов и желание. Замислете се малко преди за започнете със злословията. Желая и това прекрасно детенце да расте здраво, щастливо и много усмихнато.

голям праз

"Фермер търси жена"? Наясно ли са, че нашите фермери са доста по-различни от тези по другите държави. Тук фермер е всеки, който има някакво малко селско стопанство като 10 кокошкии няколко лехи със зеленчуци

не сте прави-Алекс е страхотна актриса,много е естественна и земна,и при нея няма фалш! мисля че ще се справи страхотно като водеща,а не като онова недоразумение Елен Колева.бебчето е голям сладур!

аз си мислех, че само в германя са полудяли на тема бауер зухт фрау..(селянин си търси жена) но поне ще падне смях.

Заглавието е много точно " И Алекс....", то вярно, че кой ли не стана водещ у нас вече...

бебето прилича на баща си! успех на предаването, мисля, че ще е забавно.

още една глупост на природата

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕТО. НО РОДИТЕЛИТЕ МУ, СПОРЕД МЕН, СА ПЪЛНИ БЕЗДАРНИЦИ. НА ИВАН ЛАСКИН НАЙ-ДОБРАТА МУ РОЛЯ Е НА ВАСКО ДА ГАМА ОТ СЕЛО РУПЧА. ОТКАКТО ПОРАСНА ЕДНО ДОБРО ИЗПЪЛНЕНИЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ОТ НЕГО. А ЗА АЛЕКС МОГА ДА КАЖА, ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ БАЩА И,НЕ БИХА Я ВЗЕЛИ И ЗА СТАТИСТ. А БАЩА И Е ЕДИН ОТ НАЙ ДОБРИТЕ АРТИСТИ В БЪЛГАРИЯ, НО ТОЙ, А НЕ ТЯ.

агронома е най-простия човек и не може да прецени таланта .алекс е толкова талантлива,че ти сигурно пред нея си едно некадърно,тъпо и нищо не струващо създание.сигурно не си посещавал нито една постановка,селянино многооооо си зле.затвори си поне тъпата уста.

Ауууууууууууууу, страхотна новина! Как щяхме да заспим без поредната Ви глупотевищина?

Такова предаване има поне от няколко години в Холандия няма лошо да правиш нещо което другите са правили но трябва да се спомене че има и други такива предавания по света

МНОГО ХАРЕ АЛЕКСАНДРА САМО ЧЕ ТЯ КАЗА ПРИ ГАЛА ЧЕ НЕ СМЯТА ДА ЗАПОЧНЕ РАБОТА СКОРО НО........

Малкото е одрало кожата на иван ласкин

Да са живи и здрави и тя, и детенцето и Иван Ласкин! Добре е да се дава възможност и помага от продуцентите на предавания на млади хора с деца, а и те ще се справят и ще е внесат антисиликоново разнообразие

какво ще ми води?

Ще води фълшарити, което трябваше да стартира преди 4 години ама не бяха уредили правата по лиценза.При това тогава първо трябваше да дадат чуждите такива продукции.

Аууу, снимката към статията е очарователна! Дори си я сейвнах на компа. Какво прелестно и сладурско бебенце е малката София...Бонбон! Прилича на баща си.

Подкрепям! Но малката много прилича и на някой друг..........!!!!!!!

Момиченцето е много красиво!!Да е жива и здрава и голяма да порасне!:)

Малкия сладур по баща сигурно е Васкова Да-Гамова - Рупчева

Още едно тъпо "реалити" което 100% няма да гледам.

Абе има ли още олигофрени дето гледат тъпите шоута по телевизиите?!

Не няма много ясно!

Много сладко бебенце!