Елена Петрова промени живота си коренно за 1 година

Звездата от „Стъклен дом“ Елена Петрова буквално преобърна живота си на 180 градуса само за една година.

Обратно в новината

Коментари - Елена Петрова промени живота си коренно за 1 година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много я харесвам! Това е!

ами смени компанята, токъ виз се запознаес и ти с някоя девица :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истината е, че гъркът не е никакъв милионер. Винаги е бил просто мениджър на бизнесите на г-н Германос в България. Ама Германос продаде хубавия бизнес, а Мултирама едва, едва крета. Мъжлето на Еленка е затънало в кредити, не го бива в леглото, дебел и грозен е... ЗАТОВА БЯГА ЖЕНАТА...

Кога стана дебел, грозен и не го бива в леглото? Като намаляха парите?

Голямо писане...големи кинокритици. Според кинонауката най-трудно се играе ролята на добрия, защото лошото има много повече изражения и се преви доста по-лесно. В този смисъл Елена е добра актриса, поне толкова, колкото останалите. Външният й вид очевидно дразни преждепишещите, но защо някой от преждепишещите не приложи снимка към негативните си писания писания. Все ни яде пустата злоба, а колко от нас биха се отказали от гръцки бизнесмен с пари, питате ли се?Писаното за Елена ще чета всеки път когато някой популярен реши да следва пътя си. Жалко за загубеното време ............

изненадана сум, колко хора в булгаря не могат да пишат правилнои не използват препинателни знаци!!!!!!!

Да, нали, прав(а) си. Българите са адски неграмотни. Начело с теб!

Господ Иисус Христос е казал: "Не съдете за да не бъдете съдени; защото с какъвто съд съдите с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите с такава ще ви се отмери. А защо гледаш сламката в окото на брат си пък гредата в своето око не усещаш? Или пък ще кажеш брату си: чакай да извадя сламката от окото ти а пък на в твоето око има греда! Лицемерецо извади първом гредата от окото си и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брат си" (Мат. 7:1-5).

Никой не я критикува или съди. Животът си е неин, в края на краищата. Тъжното е., че тя ще усети промяната в социалния си статус, или вече го усеща. А от колкото по-високо падаш, толкова повече боли...

Елена, НАИСТИНА ли мислиш, че си заслужаваш битките?!? Само питам.

абе операторчето си е операторче!!!Не е първата, и няма да е последната с .....

е кое и е хубавото?косми по цялото чело,някакви вежди,никакво излачване и никакав талант,когато я гледаш,защото нищо не се разбира като заговори.ууууяс! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С гръка имаше авторитет. Но сега нещата са различни. Тя се хлъзга по наклонена плоскост, защото вече не мисли с главата си...а с онуй между краката си. Жалко за нея, няма да се изненадам, ако след някоя и друга годинка ни се представи в най-долнопробна чалгарска визия... Ще цъфне и ще върже с този млад и беден любовник. Абе, кризата на средната възраст, това е...

Sorosss

Аз пък я харесвам! Не мога да ви разбера! Нея не харесвате, чалгаджийките ви дразнят със силокона и кича, а кой харесвате?! Виждал съм я на живо и е много красива и нежна жена, айде д*хайте супата! Все някой ви е грозен, то па вие сте китки!

НЕПРОСТИМА грешка е да караш пиян/а/.Горкият Светлин,а още по-горките й деца!

Айде бе ! Какво й е на жената !?!?! Гледайте си себе си !

КУЧКА НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЯ

Няма да забравя преди години като говореше колко много обича гръка и как любовта трябва да е до живот. Пък ся, глей ти - с операторчето :)))

Бившата и половинка ли я качи пияна да кара? Нещо не схванах? Да не би да е единствената, която се е развела през последната година? Да не би да е единствената, която се издръжа от труда си? Е, една от малкото е, на които са платили 100 000 да каже как хубаво я разкарва Актиния, но... както се казва "Дай, Боже, всекиму за един ден (или пък час!) работа да му плащат по 100 000 лева.

това е евтин пр ,че е получила 100 000лв за рекламата . неверен слух. максималната сума,която е взела е около 20 000 лв. повярваие ми-запозната сам!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И нема никакъф пърхот! Много га либим!!!

СПОРЕД КОГО ТОЧНО ТЕЗИ СА НАЙ ОБИЧАНИТЕ БЪЛГАРКИ, ПИТАЛИ ЛИ СТЕ НЯКОЙ. ВСИЧКИТЕ ПОКАЗАНИ СА ЛЕКИ ЖЕНИ ДА НЕ КАЗВАМ ДРУГИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ, ТАКА ЧЕ НЕ НИ ГИ НАТРАПВАЙТЕ КАТО ОБИЧАНИ.

Всеки допуска грешки. Но карането пиян е престъпление. Да поиска прошка от жертвите в Симеоновград, от Мануела Горсова, загиналият й приятел Петър Петров и т.н.

На теб мисленето не ти е най-силната страна. Как може да поиска прошка от някой, който е умрял, когото отгоре на всичко не тя е сгазила?

По скоро прилича на камериерка, а не на актриса.И защо толкова трябва да се шуми около нея и да ни завимават с личността й.

От професионална гледна точка - хубава жена и нищо повече извън "професията....."!!!

Съжелявам,но откровенно трябва да кажа-това е мое мнение ,като актриса ,пък и във филма просто не ми харесва.Една невзрачна и дразняща с изпълнението на ролята си актриса.А за личния и живот - човек сам каквото си направи,никой не може да му го направи.Жалко само за децата.За нея не е оправдание,пък и да обвинява съпруга си ,че е шофирала пияна.Нали това е вярно.

Толкова посредствена актриса, оказа се, че и бракът й е бил по сметка. ЯВНО НА НЯКОИ ИМ ХАРЕСВА ТАЗИ ЦИГАНСКА КРАСОТА НА НИСКА ЖЕНА.

абе какво ни занимавате с тая пияница бе, айде стига сте им вдигали акциите на такива псевдо звезди, участвала в тоя тъп сериал и айде голяма работа станала

На гръцкия милионер и по-стар от нея с 40 години му писна,въпреки че тя се подсигури с деца превдидливо. плаща човека за изявите и и накрая му писна да се занимава с продажна актриса реши да спонсорира други актриси

Това, за съжаление, ми звучи, като "аз допускам грешки, но не търпя хората около мен да допускат"

ЕЛЕНКЕ СКРЙ СЕ НЯКЪДЕ !

Елена-''звезда''??? С какво заслужи това нарицателно?

Хубава това е относително всеки гледа от своята гледна точка.Изживява лична драма но човек не може да дава рецепти всичко е много лично !Нека намери сила да се справи с всичко да не ползва децата като разменна монета това е пагубно за тях,а колкото да ТАЛАНТА ще се присъединя към мнозиството не я харесвам като актриса!!!!!!

кое е поръчано от бившия й мъж - да се напие и да кара пияна ли ??

ЛЕНЧЕТО МАЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ЗАТВОРИ КРАКАТА ..ТОВА Е ..И НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА НЯМА ДА И СТИГА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КРАСИВА НО БОКЛУК СТИГА СЕ Е ЧЕСАЛА ПО АСАНСЪОРИТЕ И ДР МЕСТА

верно ли така прави а, не я е срам !!!

ква звезда бе това не е никаква актриса.слаба и посредсвена.

Мда..Хвана си млад ебач , нея пък я хванаха да кара кьоркьотук пияна.

ОТ ОБИЧАНИТЕ БЪЛГАРКИ ЗА МЕНЕ Е САМО ЕЛЕНА - ХАРЕСВАМ Я ИГРАЕ ХУБАВО - ХУБАВА Е САМО АКО БЕШЕ И МАЛКО ПО ВИСОКА НЯМАШЕ ДА ИМА ГРЕШКА НЕ МИ ХАРЕСВА ЧЕ СЕ Е РАЗДЕЛИЛА СЪС СЪПРУГА ....АМИ ДЕЦАТА ??ЖЕЛАЯ И УСПЕХ!!!!!

Не си ли чувала, че писането само с главни букви е вид крещене? Живота е такъв какъвто сами си го направим. Тя е избрала този път....нейна си работа. Кои сме ние, че да съдим другите? Имаме право да харесваме и да не харесваме. Аз не я харесвам, но едва ли моето мнение има значение.

Е как Боряна Касабова ще е любимка на народа? Тя е най-досадната и глупава персона във филма.

хахахахахахахахахахахахааа точно така хахахахахахахахахахаааааа

И аз съм съгласен. Надявам се скоро сценаристите да я "емигрират" някъде, че ако я утрепят ще е много драматично.

"вълкът козината си мени, но нрава никога"

Големи претенции, голямо чудо. Според мен не си заслужава. Гроздето понякога наистина е кисело.

много ми допада в сълза и смях.много чаровна и естествена.

Аз пък помислих, че си е излекувала пърхота.

Може де е променила живота си коренно, но по-добра актриса така и не стана.

хубава жена но маи се е взела на сериозно, с успеха си в серяла. а такива дето ходаижт с бизнесмени ранзи не ми ги хавалете изобщо. колкото е бърз пътя нагоре толкова и надоло. изглежда добра но парите и славата на никои не прощават. пожелавам и да се намери сама себеси отново и да не мъче новия си прияател а да е искрена с него и нещата ще вървят. И да взема хапче за забравяне колко лесно е спечелила пари или колко лесно е станала популярна малцина са тези който могат да подържат постянна тенденцйя нагоре :)

Моля, научете се да пишете правилно!!! Толкова много грешки!!!

Да седнеш зад волана пиянa, не е грешка, а чиста тъпотия!

Важното е да не и пука и да си живее живота както и харесва!!!

но не и за сметка зрителите - все пак е актриса и изкарва парите си с показване на актьорските си способности, които видимо отсъстват