Ирена Милянкова води децата си по манастири

Младата актриса от сериала „Под прикритие“ Ирена Милянкова е запалена по пътуванията, а любимите места, на които води децата си, са българските манастири.

Обратно в новината

Коментари - Ирена Милянкова води децата си по манастири | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мисля че право да я критикуват имат само равнопоставени на нея.Независимо как и от кого са заченати децата се считат за най-скъпоценният дар от Бога.Попитайте някой който няма деца не е ли така.Самият факт че вместо да си гледа кефа на млади години е родила и се грижи за четири деца вече я поставя на по голяма висота от всички други родили по-малко деца от нея.Всичко друго около нея е вече маловажно.И тя съвсем няма нужда от нашето мнение дали я харесваме или не.Защото тя вече е харесана от тези които по-разбират от женска красота.Всеки има право да я оценява както си иска.Моето мнение е че тя е уникален случай при съвременните млади момичета и искренно и пожелавам в навечерието на Новата година здраве и щастие за нея и семейството и.И нека Бог ги благослови.

Изкупува грехове.Бог забавя ,но не забравя!

Прави ми впечателение,че независмо за каква жена става въпрос,ако е родила,вече всички започват да я възхваляват колко е прекрасна.Е извинете,ама децата са едно,човека който ги е родил друго.Сега не може да ми давате за пример тази ,ако ще и 100 деца да роди,че е много прекрасна-ами да на 15 родила от мутра, нямат брак, манекенка в публичния дом визаж- е какъв е тоя пример.Значи това,че родила 4 деца автоматично я прави безгрешна и светица.Стига вече с тия измислени героини,дайте за пример някоя свястна жена,а не тези.Сигурно утре и Николета Лозанова ако роди, всички дето сега я мразят ще започнат да разправят колко е прекрасна и какъв пример за обществото.Не знам тия хора дето и се възжищават толкова ли са глупави или просто са нейни близки и познати.

Красива е без спор ,господ дал и хубаво лице и тяло! но не мисля,че това момиче ще ни е за пример, след като е родило от мутра на 14 години и е точно мутреса но затова и се справя толкова добре в сериала -играе себе си

вие, дето пишете простотиИ за жената и едно не можете да гледате, ТЪПАЦИ

раждаме си,че и си "гледаме" ама не с гледачки,а сами си ги отглеждаме и не развяваме байряци за което!И работим,всеки ден,къртовски,но си вършим работата качествено,а не плащат мъжете ни да ставаме псевдо ТВ звезди.Поне да и бяха платили за зъболекар,че с тази "красота" в устата,да ни беше спестила гледката(за говора и-няма спасение)

Браво!Красива жена! Прекрасна майка!Истински човек!Дай, Боже, повече такива като нея! Неоценимо съкровище е тя!Бог да пази и нея, и дечицата й!

Стигат ни толкова мутреси, да не дава господ повече такива като нея.

На мен ми е много симпатична-не се изхвърля с нищо, изглежда ми скромно момиче. Искрено й желая успех :)

Много ми е интересно кой и каза че става за модел.По скоро прилича на сектанка.

Нейната история е поучителна за това,че всяко правило си има изключения!За това,че в света на модели свикнали единствено и само да задоволяват капризите си има момичета,които наистина искат дом и семейство.Четири деца на 25 години,аз лично като майка и свалям шапка!

Чукай на дърво да не тръгне дъщеря ти да ражда на 15 от мутра, да не завърши училище и да хукне по Америка, оставяйки ти 2 малки деца, тогава ако си още прехласната добре!

ами какво тьрсят по манастирите?Тя знае ли поне

ето и една пyбликация за хубава, отговорна и успяла жена.

Ха ха браво? Какво да раждаме и ние на 15 1во дете ли? Ами не мерси, предпочитам да не следвам примера й.

много е гузна,затова кеси по манастирите

AMAH OT TA3И ЛИГЛА! ЗА ТОВА,ЧЕ СИ Е ОСТАВИЛА ДЕЦАТА, ЗА ДА ТИЧА ПО АМЕРИКАНСКИ ПЕНСИОНЕРИ НЕ ПИШЕТЕ!

Mnogo e sladka i izglexda svqstna

Абе нищо лично, ама тая много натрапливо я лансират навсякъде-имала 4 деца, родила на 15г., манекенка, ала, бала...ми да ги води където си иска, всички ходим по манастири, а и с тези измислени двойни чуждоземни имена на децата голям еснафлък, ми аман от фалшове вече, ще вземат и орден да й окачат. Да са й живи и здрави дечицата, те не са виновни!

стига сте писали за едни и сьщи хора,омрзна ни само за тази жена да пишете

хубаво момиче , но чак да има повече като нея--- да родиш на 14 и да те дават за пример , мъжа й е по-скоро за наказателна отговорност , с...кса с малолетни , ако не ме лъже паметта , не се одобрява от закона . иначе симпатяга , добре играе , но моля ви , не ми я хвалете като пример . създавате двоен стандарт - ако е ромка с 4 деца , родила второто на 16 , става сензация и 5 човека се изреждат да обясняват как може такова нещо , ама нали е българка със сини очи - супер й се радваме....

много приятна новина, толкова е хубаво да можеш да отгледаш 4 деца докато си още млад!

Защо на нито една снимка го няма съпругът и бащата на тези чудесни деца?

Страхотна е! Възхищавам и се. Дано повече млади момичета вземат пример от нея.

Bravo na Irena! Ako vinagi si beshe gledala taka decata, vmesto da ticha po starci v Amerika!

има нещо гнило в цялата работа , може би ако бащата излезе на светло нищата ще се изяснят..., но да демонстрираш размножителни способности на фона на общото безплодие е като пир по време на чума

има нещо гнило в цялата работа , може би ако бащата излезе на светло нищата ще се изяснят..., но да демонстрираш размножителни способности на фона на общото безплодие е като пир по време на чума

Не се самозаблуждавай, че си умна :)))

Много ми е симпатична и приветсвам начина, по който възпитава децата си!

Sorosss

Браво на Ирена, ако има повече родители, които да последват примера й ще станем далеч по-добри и възпитани!

Напротив - трябва да чукнем на дърво като се сетим за нея. Какъв пример може да ни дава една необразована пикла, забременяла на 15 и родила за първи път на 16 години? Освен това зарязала уж така мечтаните от нея деца, за да тръгне в чужбина и да се подвизава като сещаш-се-каква. Наскоро същата тази "жена за пример" разправяше, че изневерите не били голяма работа и че тя с лекота би ги прощавала. И ако това е модел за подражание, дай да направо да напишем на флага "България - страна на проститутките и възхищаващите се от тях".