Райна: Щастието не е само в любовта

В неделя специален гост в “Супершоуто на Румънеца и Енчев” бе чаровната Райна. Певицата представи най-новата си песен “Кажи й, че съм ти сестра”, както и ремикс към станалата вече хит песен “Мирно”.

Обратно в новината

Коментари - Райна: Щастието не е само в любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали личния живот затова се казва личен, не се казва обществен , право на Райна е да каже, или да си го крие гаджето, в снимки вьв феисбука ги има на доста снимки, мн мн са сладки и чаровни- а колкото да ""черешката''' беше шега с облеклото и се преоблече веднага , изобщо не е била разголена, не си измисляйте

Чудесно впечатление в Черешката на тортата.Да се яви полугола на гостите си , все едно че ще снима палаво порнофилмче.Честно казано си развалих мнението.Е всички виждаме , че има хубаво тяло , то се вижда и без да се налага да се съблича.

Тц,тц,Райна ставаш смешна вече с лъжите си,че си сама?Тоя дето си повече от година с него какъв ти е тогава???Разбирам,че си пазиш личния живот,но откакто "Блясък"ви изтипоса всички знаят кой е той. Стига си се лигавила ами си признай - на всичко отгоре сте много хубави заедно.

Много умно момиче се оказа,никак не я мислете,има повече акъл от вас:)

Някой пак го обхвана абстинентна завист и злоба, какво лошо ви прави момичето , пее си, танцува си, учи си , обикаля света , а някой които са писали , че много я вьлнуват парите - тя е единствена която е винаги е с момче по любов, не заради пари, и не се занимава с чичко паричковци, не е златотьрсачка , 11г е актуална , Райна е Райна -класирана м/у 25 най красиви бьлгарки, и Карбовски каза - сладка и интелигентна, а иначе си е казано -щом обиждаш някого това е знак ,че той е преди теб, така че по спокойно , усмихнете се, не завиждайте, че от завист се погрознява,а относно любовта до нея, не е дльжна като някои да го развежда и показва по телевизите като панаирджийска мечка

ХА-ХА-ХА, ДА, ЗА НЕЯ НЕ Е В ЛЮБОВТА, А В ПАРИТЕ. НЕ ЗНАЕ ВСЕ ОЩЕ, ЧЕ ЖИВОТА Е ЛЮБОВ И БЕЗ НЕЯ НЕ СЕ ЧУВСТВАШ ЖИВ...

Райне, Райне, мноого грешиш, моето момиче :) През очите на любовта всичко е по-красиво! Тя е всичко. И повярвай ми, няма истинско щастие без любов /имам предвид интимна, а не към цтетя, природа, хоби и т.н./, но ти може би още не си я срещнала.

Всичко си има момичето - глас, визия ,приятели, образование и т.н., а вие и завиждате злобари и комплексари.....

не сте разбрали какво каза приРумьнеца и Енчев- има приятел на който да готви, но го прави по нарядко, защото е в сесия

Hahah hahahaha tupata ovza kade e vigdala LOVE ?? tia osven za pari za drugo ne misli ......seslkoto to4no se pozvava v neia zastoto na 4eloto i e izpisano ...tova samo nai tupata seliakinia moge da go kage !!! Bravo kakvi talanti imame dano samo peiat a ne da govoriat ,4e hepten ste izprosteee naziata ni,,,,,,ugass kakvi ni prevzeha ...selianduri ne ami seliandursko mislene ...........ugasss

много добро впечетление остави у мен с участието си в ''черешката'', различна е и умна,освен че е красива и без грим,както я видяхме в това предаване. успех и желая и я подкрепям в това,че щастието може да се открие във всичко.

Райна е красиво интелигентно момиче, мн добра студентка, сади вГео Милев вече 3 г дрьвчета в парка, които някой все чупи, помага сьс средства на деца без да го изтьква никьде, тяси е БЬДЕЩ ПСИХОЛОГ И Е ПРАВА, ЧЕ ЩАСТИЕ СЕ ОТКРИВА В МНОГО И РАЗЛИЧНИ НЕЩА, А КОЛКОТО ДО МЬЖА ДО НЕЯ ,ГО ИМА, НО ТЯ НЕ ГО ПОКАЗВА

Какви пръстета има тая селска пръчка от Сандански ле си.Като на тютюносадачка.Виж снимка 3.

РЕНИ, ГЛЕДАЙ СИ ЖИВОТА МОЕТО МОМИЧЕ И НЕ ИМ ЗАБЕЛЯЗВАЙ НА КЛЮКАРИТЕ !!! ИМАШ ВСИЧКИ ДАННИ ЗА ТОВА - КРАСИВА,УМНА ,ТАЛАНТЛИВА !!

Всичко, което ни трябва е любов са казали класиците от Ливърпул.Гредах я на черешката, уж нормално момиче, пък пее отвратителна чага, защо ?Чак толкова много ли и плащат да става за резил?

Не е само в любовта, но и в парите и още нещо голямо. Но пък тя беше перфектна домакиня, кулинарка,естетка и остави неотразимо впечатление не с пеенето си, а с финеса и острия си ум! Там да набляга оттук насетне и няма да си има равна. Може би само донякъде конкуренция ще й бъде Божана Филипова - също изключителен, топъл, непосредствен и фин човек! И без глезотии и цупене, както някои "мъже".

Един фин човек би спазвал благоприличие, не ми я хвали Божана Филипова. Е да, хубавка е, верно, и топла

Е явно не целото и внимание е насочено към изпитите щом ходи и по интервюта! Ама както и да е!

Тъй наречените "интервюта" в 90% от случаите се осъществяват за 5 мин. по телефона след нахално изпросване от страна на "журналист" :)