Дженифър Анистън най-сетне се показа с новото си гадже

Всички чухме за новата любов на актрисата Дженифър Анистън, но до този момент не ги бяха виждали заедно.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън най-сетне се показа с новото си гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер са!:)

Дано най-после да си седне на гъза , вече ми писна само да пишат с кой я видели, за кой ще се жени, не разбра ли , че няма да си върне Брат Пит, да миряса вече.

Мила Стела,много злобно изказване.Ти или си самотна женица търсеща отчаено принца или си много тясно скроен човек.Няма никакво значение каква е разликата в годините между тях.Любовте не се измерва по-това колко си възрастен а колко си готов за една стабилна връзка.Бъди добра следващия пут да не се изказваш толкова неподготвена.

Като чета коментариите чак ми става весело.Всички са много компетентни и изказват мнение.Нищо лошо,но защо е тази злоба у някои?Просто, всеки има право да се влюби и да бъде щастлив.Къде пише ,че за това има възраст.На сърцето не можеш да заповядаш,а и за това се иска двама.Стига да е взаимно.Дай Боже всекимо- любов,щастие,доброта,обич......!

Като и погледнах краката на последната снимка.....халал да му е! В България такива а и по-хубави жени бол, но няма кой да ги рекламира така.

Никой не се е родил и не може да измами природата - с годините не се подмладаваме и разхубавяваме. Иначе и козметичните операции, и фотошопа могат да заблудят наивниците по форумите. На живо явно нещата не са толкова привлекателни. Аз поне вече изброявам една дузина гаджета на гъркинята с малки очички, които минаха и заминаха. А тя все се влюбвала и прочие, просто не иска да е сама. Предполагам, че и този ще си замине до половин - една година, той е и по-малък от нея. Дамата според мен има проблем и дълбоко съжалява, че вече не е омъжена за един от най-желаните мъже на света.

Стела............и какво като е по-малък от нея. Още по-добре.....Май имате много комплекси хора !!!!!

Седнали сме да я одумваме като селски клюкарки -КОГО откраднала, какво трябва да иска от живота/според нашите разбирания/ и т.н.Човек може да се влюби на всяка възраст и да се чувства прекрасно!Любовта не е само за 20-годишните!А и никой не може да бъде откраднат, ако самият той не го иска.

Най-после лика-прилика - гризница и грозник!

много е трудно да повярвам, че все още тварди че се влхбвала. тя за внуци може да мисли, а все осте търси достожния за нея, нещастница.

а ти първо се научи да пишеш ...

Meli, много добре мога да пиша. Просто на лаптопа нямам кирилица, а това беше от транслитерацията. Колкото до мнението ми, имам подробно публикувано по-горе. Фактът, че имам негативно мнение към Анистън, не означава, че не мога да си публикувам мнението. А такива като теб явено дори не могат да формулират собствена теза и да я защитят, само се заяждат с другите, в т.ч. да се научели да пишат. До скоро!

Я се гръмни!!!!

Има жени, които се раждат баби. Ти явно си една от твх, нищо че имаш лаптоп и знаеш думата "транслитерация"

Тази ще излезе голяма шафрантия! Заслужава да е сама-как все с женени се хваща! Не я оправдавам за постъпката й!

вапреки, че изглезда по млада за ч2те си години, америцанската гаркиня женнифер анистон е на прага на климактерюма си. гадзетата са еднодневки срещу заплащане. от тук нататак само старци и плащане в брои на зиголото. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Миии... много е грозен, ама нали любовта била сляпа ;)

ммммм , не само , а и глуха и няма ...

пак е развалила връзката на някои!гадина!

що бе нали анджи развали брака и... ама този хич не ми харесва ...тюх язък

що бе нали анджи развали брака и... ама този хич не ми харесва ...тюх язък