Коментари - Яна Грудева признава, че е самотна без мъж до себе си | life.dir.bg
назад

Яна Грудева признава, че е самотна без мъж до себе си

Моделката Яна Грудева признава в новия брой на списание Story, че няма мъж до себе си и понякога факта, че е без гадже я кара да се чувства самотна.

Обратно в новината

Коментари - Яна Грудева признава, че е самотна без мъж до себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавелка е, южен тип красавица, чаровна, усмихната; не е лишена нито от достатъчно интелект, нито от необходимата малка доза срамежливост и по-голяма- артисцизъм; много грациозна, забавна...какво повече и трябва на една 25-годишна тв. водеща?

алооууу коментаторите в менса ли членувате нещо :)))

МЪЖ ИЛИ ПАРАВАН СИ ТЪРСИ МАЦЕТО?

Има нещо криво във физиономията.

Готино е момичето, много я харесвам и като поведение и като визия ,ама като започнат с това "българската Ева Мендес", "българската ...еди коя си" и направо се вбесявам.

грозна ,бездарна,да си го кажем направо 5984

Да се чете няма инвеститор в момента. Търси богат чичко с парички да я спонсорира.

Според мен тя е супер красива и вътрешно не е обикновенния golddiger както е модерно на последък в тия среди!:)

Едно лошо мнение не прочетох! И има защо. Страхотна е, южен тип, източена, секси, умна, талантлива, добра водеща, такива със свещ да ги търсиш, не можеш да намериш. Едва ли дълго може да остане само такова чудо, но блазе му на енетуалния щастливец.

Ева Мендес?? А сига, бе......

Минала е покрай Ева Мендес! Глупости на търкалета!

Да,наистина страхотно момиче:)

да, така е! Страхотно тъпа! Ако имаше малко мозъче, щеше да се сети, че няма място на екрана... но пък може и да някаква зараза плъзнала из сОФЕТО, защото ефира пълен с такива, като нея.

Много е готина. Много я харесвам. Вижда ми се разбана и земна, а не като някой други надувки.Умна, интелигентна..Готино си води шоуто мацката. Успехчета и желая и дано да си намери някой, който да я заслужава.

Надута и простовата, научена е от малка от майка си да върти кVрвенски номера, само и само да е с богат чичко, който да я "подкрепя".Има си гадже някакво , в Щатите и периодично ходи да го дои, и се прибира после.Така че кого лъже и защо -не е ясно!

ти нали и свети та знаеш....еи колко сте вещи що се отнася до живота на хората бе....