Звезди отпразнуваха последния епизод на ”Под прикритие”

На бляскаво парти бе отпразнуван финалът на първи сезон на сериала „Под прикритие”.

Обратно в новината

Коментари - Звезди отпразнуваха последния епизод на ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за целия екип и успехи...филма е чудесен.

Тия па прошляци кво се правят на "звезди" - събрали ми се куп пияници и една мутреса с вид на тртоарна превъзходна пред пазара.Да се скрият.

страхотен сериял!!!!!!!!! удоволствие е да го гледаш, напрежение до последно, и.. чакаме с нетърпение втори сезон!

Сериалът спокойно може да се прекръсти на "Държанката и дървото". Тия двамата са трагични от самото начало ... останалите влязоха в ритъм и след епизод 2 сериалът стана за гледане. Пенев и Сано наистина са най-добрите - останалото средно ниво. П.П. Не се учудвам, че тоя дърводелец Дянков си харесва най-много дървото от всички. Смех.

Филмът е страхотен,поздравления на актьорите за перфектната игра, всичко е изпипано до най- малките детайли! Нямам търпение да гледам втори сезон! За всички, които не ви харесват, ще кажа, че са хора без вкус и да не се изказват неподготвени публично!!!!!

И аз чакам с нетърпение новият сезон, живея в чужбина и много се радвам че мога да го гледам в youtube. Има какво да се изисква от някои актьори, на мен лично наи естествен ми е Среброто. Успех на сериала!

Филмът много ми хареса и новината, че ще продължи много ме радва.

Страхотен филм, браво на екипа!!! Дано не го развалят като "Стъклен дом" , който се превърна в турска боза последния сезон.

прост филм за прости хора,радват се на насилието

Адски тъп филм.Ама на бг. народа такива филми се харесват.Кървища и чалга,за съжаление.

сериалът определено ми харесва! ах,защо на партито го няма най-готиният,най-добре играещият- ДЖАРО? суперартист,непознат на широката публика,великолепен изпълнител и дори м лошата си роля е чаровник!

наистина страхотен сериал...най хубавия филм от 20 години насам...с голям кеф го гледам но е само веднъж седмично и спря с много неясен край...поздравления за целия екип -билалов играе страхотно , не го бях чувала и виждала този актьор...много добри типажи са изнамерени...изключителен филм и попадения...

Поздравявам всички за филма .Браво на Кирил Ефремов !!!

Много ми харесва този сериал.Надявам се втория сезон да е още по-интересен.Само дано не го разводнят като "Стъклен дом" и да го превърнат в треторазрядна сапунка.Повечето от актьорите са големи попадения .

Страхотен филм.Браво на целия екип!!Само тези тиквеници политиците ,където са отишли на това парти за какво са там?До каквото се докоснат и всичко се вмирисва!Или си мислят ,че и те имат някаква заслуга??

Страхотен филм

Дари

За всички, които се радват на добрите български творби - очаквайте втори сезон през есента :) За останалите... нямам новини ;)

Не го следя този сериал, може да е хубав,но като гледах част от последния епизод ми се видя муден. Мисля,че повечето зрители му се кефят защото е нещо по-различно за БГ сериал, но иначе в световен мащаб си е клише.

Ама какво има да го коментираш и да даваш мнение като не си го гледал!Филма си е много, много добър!Вземи го гледай и после се изказвай ......с клишета!

какво искате бе,тъпи бози ли,много си е готино сериалчето,с нетърпение чакам 2-ри сезон

До много скоро живяхме в страха от мутрите и този филм не беше с нищо интересен,още повече пък и звезди в тази малка България - колко,колко да са звезди - смешно!

Вярно, че главните "положителни" герои развалят целия филм. Особено тая Ирена е мноого зле.

Изключителен сериал, с прекрасни актьори, страхотен сюжет и заснет на световно ниво! Слага всички останали бг сериалчета (че и турски помиики) в малкия си джоб.! Трябва само да си сляп, умствено ограничен или абсолютен невежа, за да не признаеш качествен сериал като този. С нетърпение чакам втори сезон!

АБЕ ТОЯ МАРТИН ЩО МИ ПРИЛИЧА НА ХРИСТО ЙОВОВ? МОЖЕ БИ НЯКОГА АКО НАПРАВЯТ ФИЛМ ЗА ЙОВОВ НА ФУТБОЛНИЯ ТЕРЕН И В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ КАК СЕ НАПИВА КАТО СВИНЯ ПО ДИСКОТЕКИ И ЧАЛГАТЕКИ, АКТЬОРА КОЙТО СЕ ВЪПЛЪЩАВА В МАРТИН МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЙОВОВ. ПО-ЩЕ МУ ОТИВА

Не е лош сериалът. Само актьорът в ролята на Мартин е трагичен. На Милянкова дано героинята е мъртва, че и тя е нула като актриса. На фона на останалите добри актьори тези двамата са кошмар.

дано Иво да е убил тая анорексия нервоза да не ни мъчи повече...Мартинчо е готин на вид,ама голем мънкач...ужасТ!

Да, Мартин и Милянкова са пълна скръб, особено на фона на останалите чудесни актьори. Много слаби, много...

Не е лош сериалът, само актьорът в ролята на Мартин е трагичен! Да се смени! И героинята на Милянкова дано е мъртва, защото и тя е ужасТ. На фона на останалите добри актьори тези двамата много зле изпъкват.

ми кога следващите серии..............нищо не подсказват.......

Еми нека и нашите актьори за миг се почустват холивудски звезди. Все пак като се снимат в западни продукции играят третостепенни роли а в БГ продукциите играят главни!

На шум и партита са го докарали, но някой изобщо гледа ли го това нещо?

Що за въпрос? По данни на телевизията половин България сяда пред екрана в началото на всеки епизод на сериала - справка електронния сайт!

Ами да ти кажа, че в Замунда на следващия ден (понеделник) гледам един торент свален 50 пъти, друг 160 пъти, трети 120 пъти, някое порно свалено 2500 пъти, а "Под прикритие" - 37000 пъти. Ти си прецени дали го гледа някой!

Ами да ти кажа, че в Замунда на следващия ден (понеделник) гледам един торент свален 50 пъти, друг 160 пъти, трети 120 пъти, някое порно свалено 2500 пъти, а "Под прикритие" - 37000 пъти. Ти си прецени дали го гледа някой!

Ами да ти кажа, че в Замунда на следващия ден (понеделник) гледам един торент свален 50 пъти, друг 160 пъти, трети 120 пъти, някое порно свалено 2500 пъти, а "Под прикритие" - 37000 пъти. Ти си прецени дали го гледа някой!

Не е лошо сериалчето ,време беше да се направи нещо в този жанр ,но много ниска производителност едва 5-6 епизода за това време турците снимат 30-40 серии със същото качество ,въпреки това е добро начало ,ще чакаме вторият сезон.

Браво! Чудесен сериал - гледам го с удоволствие! Бие всички западни бози! Успех!

Ранков, кефиш ме по принцип. Но да отидеш на парти по суетчър. Може, ако си пубер

А къде са най-значителните и основни актьори от Под прикритие - Михаил Билалов - в ролята на Джаро и Владимир Пенев - като Емил Попов??? Най-готините!!! За съжаление не ги видях на снимките... :(

абсолютно си прав-те правят сериала,това което е! Бахаров и Сано също ги бива доста,но старите кримки са най-стабилни:)

На мен и Куката ми е любимец :)

Филма е невероятен ! Поздравления! Чаках с нетрпение да дойде неделя! Кога започва 2 - ри сезон? Дано да е скоро!!!!!!

Беше забавно. за първи път на следя български сериал. Може играта да куца, но все пак ми беше интересно :)

А кога да чакаме втори сезон на този страхотен сериал?

Какви "Звезди" са това бе, едно тъпо филмче и вече звезди! Нема такава държава с такива звезди!?

Въпреки незначителните недостатъци в играта на някои от актьорите, сериалът "Под прикритие" е най-хубавото събитие в телевизионния живот за последните 20 години! Поздравления за екипа, създал филма!

Какви звезди виждате по сред бял ден,какво прикритие,не струва нищо.

Гледай си турските сериали, слушай си чалгата и си трай Пепа.

Много ми хареса -един съвременен сериал отразяващ действителността за съжаление естествено. Някой знае ли дали ще има 2-ри сезон и от кога ще се излъчва.