Коментари - Мис България 2011 Ваня Пенева ще става ТВ водеща | life.dir.bg
назад

Мис България 2011 Ваня Пенева ще става ТВ водеща

Ваня Пенева, която спечели конкурса „Мис България 2011” в края на юни, ще стане водеща в предаването „Гореща точка” по TV7.

Обратно в новината

Коментари - Мис България 2011 Ваня Пенева ще става ТВ водеща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да е чак толкова грозна. Все пак е Мис!

Тази прилича на истински травестит! Какъв е този огромен нос???

Вие като сте запачнали работа за първи път какви сте били?Откъде знаете ,че няма да се справи.Хора-бъдете по- добронамерени и толерантни.Спомнете си какви сте били на нейните години.Пожелавам успех на хубавото и умно момиче.Трети курс в СУ е все пак-поне 20 изпита е взела за да стигне до тук!Който не е бил истински студент в държавно/Не частно и платено/ висше учебно заведение знае колко труд и знания са това.Късмет мило момиче и по- малко злоба около теб ти пожелавам!!

зависи от държавното или от частното ВУЗ-че! Аман от "знаещи"! Ако визираш частните ВУЗ-ове от преди около 10 год., то не забравяй, че не сме 2000-2001 г., а 2011 г. и не е нужно да се живее в миналото. Прекалено много са държавните ВУЗ-ове, в които думата "корупция" не е престъпление, а начин за завършване, докато в частните всичко е регламентирано и много по-прозрачно (пак зависи в кои). И дано да правиш разлика между ВУЗ-овете и колежчетата, които не ти дават степен "бакалавър" или степен "магистър"!

зависи от държавното или от частното ВУЗ-че! Аман от "знаещи"! Ако визираш частните ВУЗ-ове от преди около 10 год., то не забравяй, че не сме 2000-2001 г., а 2011 г. и не е нужно да се живее в миналото. Прекалено много са държавните ВУЗ-ове, в които думата "корупция" не е престъпление, а начин за завършване, докато в частните всичко е регламентирано и много по-прозрачно (пак зависи в кои). И дано да правиш разлика между ВУЗ-овете и колежчетата (които не ти дават степен "бакалавър" или степен "магистър")!

ОТСЕГА МОГА СМЕЛО ДА ЗАЯВЯ,ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО И Е ОБРЕЧЕНО НА ПРОВАЛ С ОГЛЕД ИЗЛЪЧВАНЕТО И И КОНСКАТА ФИЗИОНОМИЯ.ВСЕИЗВЕСТНО ПРАВИЛО Е,ЧЕ ХОРАТА ВЯРВАТ ,НА КРАСИВИТЕ ГОВОРИТЕЛИ,А ТАЗИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е!

Никола Саркози: Ще продължим да репатрираме роми....Тази година дойдоха страшно красиви момичета. Досега много от красавиците на България не се явяваха, притеснени от това, че нямат шанс, защото мачът е уговорен.

с този флегматичен говор така хубаво ще субиди хората че немам думи ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и тая водеща? може ли да хване да ме поразведе?

porednia kupen konkurs s grozna madama.

Един журналист вече няма по телевизиите, - вече са предимно плеймейки, чалгаджии и чалгаджийки, студентчета и пр.И така трябва да бъде, за да стане оглупяването на нацията още по-бързо.А глупава нация, - блажен елит.

леле,какъв вук!!!!

ама наистина е много е грозна

е циганките не може ли да са красиви

Ми да пробва момичето, щото като хубавица хич я няма.

Ох, лелеее! Нека първо да се подготви как се става водеща! Омръзна ми да гледам неподготвени новаци, които не могат да говорят и сплитат ръце и крака, чудейки се накъде да гледат!

Толкова ли свършиха журналистките и журналистите в България? Докога медиите ще ни предлагат хора, които дори не могат да говорят смислено?

тая ми прилича на циганка -всяка година все по -зле

А аз се чудя кой ми затри кобилата. Ми тя взела, че станала ТВ водеща. Когато аз я водих беше по-хубава. Хак да й е!