Коментари - Диляна Попова: Не разчитам на богати мъже да ме издържат | life.dir.bg
назад

Диляна Попова: Не разчитам на богати мъже да ме издържат

В новия брой на списание „Максимум“ Диляна Попова категорично отхвърля слуховете, че разчита на богати мъже, които да поддържат стандарта й на живот, а се издържа сама, благодарение на фотосесиите и снимките в сериала „Стъклен дом“.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова: Не разчитам на богати мъже да ме издържат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДААААА бе ,ние ти повярвахме.Мутреса.

много е красива и не е глупава. ако живееше в уса може би щеше да баде по-красивата от анджелина джоли и сас сигурнист щеше да баде забелязана. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е вяярно, диляна излиза само с богати. може да залитне по някой симпаряга тук там, но парите си казват думата. в момента любовникът и е от варна и има доста пари, така че да не се прави на девица. диляна е много красива, но наистина на много мъже не им трепва нищо от нея...

Диляна Попова не разчита на богати мъже, а само на бедни и социално слаби прошляци.

Диляна трябва да изиграе Клеопатра

Ей колко завист и помия в тези коментари.... и чикиджии. Типично по нашенски в dir.bg браво на момичето, прави каквото си иска и няма за какво да ви дава сметка..... л.й.ри

Противоречие: не можела да прави само секс без любов, но пък ще роди дете без любов от някой бивш любовник, щото бил готин. Къде е любовта, бе моме? А що касае мъжа и парите, тая надута уста Дианка едва ли я направи заради котките вкъщи.

Много точно казано!

Диляна да не ти дреме какви глупости се приказват за теб и се пишат тук.Злобарите няма как да станат по добри.Уви! Ти си страхотна и хубава и чаровна,така че ти пожелавам само хубави неща и много любов.

а на какво друго

Диляна е супер красива жена.Много по-красива и от Джоли.Пишещите тук олигофрени поне да бяха малко поне естети, пък то...само олигофрени.Желая на красавицата Диляна най-прекрасната любов на света с някой готин мъж, с когото да си направят прекрасни дечица.Как не виждате и малкото истински красиви неща, жестове,хора тук...Много тъжно...

Напълно се присъединявам и към това и към другите подобни мнения. Мъжете, които казват че не ги кефи лъжат, защото никога не биха могли да припарят до такава жена, хихи. За любовта е напълно права, всяка истинска жена прави секс само по любов или поне много силна симпатия, която може да прерастне в любов. За детето е напълно права, ако не се появи идеалния, вариант са предишни любови и е важно разбира се да те кефи бащата. Мъже, въобще много сте смешни като злобеете, даже жалки ;)

Само й броя колко пъти ще го повтори това, че накрая да вземе и сама да си го повярва. Но жените от този тип имат една много услужлива памет, дето им "забравя" неудобните неща. Истинските хора нямат потребност от фотосесии, да са винаги център на внимание, да се показват по телевизия... Защото в ония среди лицемерието, пошлостта и интригата са единственият начин на за оцеляване. Е, истинските хора са пълната противоположност на това. Извода е за Дилянчето.

Да, бе...сама се издържа, повярвахме й...и тази е доста глуповата, т.гледах интервю с нея...

всички сме гледали интервюта с нея :) а ти как стигна до този извод ?

"Дори не мога да си представя как ще се отпусна, как ще гушкам и ще ми е миличък някой, без да го обичам. Без чувства, без любов не мога да се пречупя" - Че кой иска от теб такива глезотии по време на платена любов (разбирай и връзка по сметка ). Тук не си много убедителна Дилянче.

Dokato e mlada, shte i plashtat, no kato odartee sled niakoya i druga godina niama da i plashtat za fotosesii i niama da se nameryat balaci koito da i plashtat.

На тая мацка не е нужен богат мъж. Явно трябва да е много богат!

Ама пача,мисуиш уи,че некой ти верва,требе да си мноо тъпа да го каеш!

Не вярвам в любовта.Разчитам единствено и само на богати и млади българки, които да ме издържат.

Разсъждава доста умно за манекенка! То тя май по природа си е такава, защото съм слушала интервюта с нея и ми е направило добро впечатление! Поне може да върже две смислени думи в изречение за разлика от други! Хахахахахаха Мъжко момиче е! Браво!

Ооо мацо, не разчиташ ли? И кой ще те издържа? Сама от актьорско майсторство ли? Щот до 3-4 години вече няма да ти предлагат много пари за снимки.

Bravo mace no ti sigurno si edinstvenata

Да бе, повярвах ти.

Тцъ! Хич не разчиташ.. дето се вика все ти е тая какъв цвят му е Бентлито..

Абе те всичките миски и тем подобни така разправят, че нямат мъж до себе си и всичко сами си били постигнали...

Лъже:) кара джипа на Таки, ама е светица иначе. Тези медийни трикчета работа не вършат:) хората не са слепи ...

Абе, стига сте ни првили на балъци.Като богатите имат пари да издържат разни луксозни жени, нека да го правят.

таз да си одари по една слива в ушите..после да хапне каквото е останало в руцете и да ходи да се мие.. може да и доиде акула... :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква сантименталност в долнопробна мутреса !

Всеки от така наречените български звезди, смятат всички останали за пълни баламурници.На кого му пука от къде си взема парите, щом има кой да я помпа.

Много естествена и чаровна мацка.

много ми е интересно как ще има деца,след като тя самата си призна,че е правила аборт от таки с фатални последици и е инвалидизирана и на може да има деца

Кога пък ти каза на теб, от кой е правила аборт??? Много просветена ще ми дойдеш хахахахаха Една хубава жена има в БГ която се издържа сама и я изкараха, че не може да забременее Я СЕ СТЕГНИ МАЛКО И СПРИ ДА ДАВАШ ПАРИ ЗА ЖЪЛТИ ВЕСТНИЦИ

В жълт вестник ли го чете? Че е правила аборт, правила е, но НЯМА пречка за бъдещи забременявания.

крайно време е някои медии да бъдат съдени, ако това е било написано някъде, да си поемат последствията

не е лошо да влезеш в саъта на диляна попова и предполагам че си грамотна прочети какво пише.

А НА КАКВО РАЗЧИТАШ МИЛА НРАСАВИЦЕ В ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ????????????????? И ТИ ЛИ ПОЧТЕННА КАТО МАРИАНА ПОПОВА И НЕЙНИЯТ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ ,АГЕНТА ГОЦЕОГЛУ ОТ СИРЕЩНИК...

Много си тъп, ей Богу...

И мен ме зарежда да пътувам по света!

А пък на бедни хич не разчитай!

Стъклен дом го има от 1 година. Преди това ученичка ли е била или не е удобна темата.

Колко литра мафиотска семенна течност е минала през теб, само ти си знаеш.....

ЕВАЛА!

завистливи кучки .... марш да ближете телевизора

Ами лавсторито с Таки?