Любенова очаква с нетърпение раждането на дъщеря си

Диана Любенова ще стане майка на момиченце през август. Въпреки напредналата бременност и летните горещини се чувствам добре, но вече нямам търпение да дойде големият момент, каза актрисата, цитирана от "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Любенова очаква с нетърпение раждането на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еи, много се изкефих на коментарите! един негативен коментар няма. браво. значи не сме завистливо племе, както ни казват, просто има за какво да "плуем" и критикуваме, когато има защо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прекрасна жена и с особен чар.Пожелавам успешно раждане на детето и щастие на родителите.Нека да има все по-вече такива добри новини .

Много я харесвам, невероятна жена, страхотно, стилно, аристократично излъчване, красива, росто прекрасна! Да са живи и здрави и много щастливи, цялото семейство!

Прекрасна жена! Много се радвам за нея!Искренно й пожелавам здраве-за нея и детенцето,и много щастие в живота занапред :)

Много се радвам за бъдещата майка, заслужава да е много щастлива! Ще стискам палци за леко раждане, а моите палци са специални:)

пожелавам и много радост и нека всеки да си има за да разбере какво е щастие да дадеш живот

пожелавам и много радост и нека всеки да си има за да разбере какво е щастие да дадеш живот

да наистита е голям човек с голяма душа...

И аз много я харесвам, Да е жива и здрава и тя и очакваното детенце

много се радвам за тази пракрасна гена- да са гиви и здрави и двете принзеси, а таткото да се гордее, че ги има. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.