Кели Озборн и Брайън Адамс се сбогуваха с Ейми Уайнхаус

Тялото на покойната британска изпълнителка беше кремирано след емоционална погребална служба в Лондон вчера.

Обратно в новината

Коментари - Кели Озборн и Брайън Адамс се сбогуваха с Ейми Уайнхаус | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма начин някои от нашите певци да получи такова признание , нито като жив нито като умрял.5ална простотия,но се чувствуват като откриватели на музиката.бг боклуци.

Наистина е много тъжно...А това момиче наистина имаше голям талант, невероятна е като гласови данни...Защо много известни таланти в музиката си отиват по този начин?! Нелепо е, но е факт!

Защото не могат да се справят със славата и с парите на тази възраст! Едно е да си драпал с нокти и зъби и на около 40-50г. да постигнеш върха, друго е, да те споходи невероятно хубава съдба на възраст, на която психиката още не е изработила своите механизми за справяне...

Има и такива, които са се справили и са се избавили. Не зависи от възрастта.

Коя е пък тая Кели? Все луди ми се струват тия! Ако ЕУ беше пяла "Yes, yes, yes" в "Рехаб", сега нямаше да е dead, dead, dead!

Kelly Osbourne- Кели е дъщеря на Ози Озбърн от Блек Сабат-Black Sabbath. Ози е бил вокал на групата и наркотиците и алкохола не са били нещо непознато за него. Просто е имал по- голям шанс.:) А тя е толкова певица, че не ми е направила впечатление. Виж Браян Адамс е велик музикант и китарист. И като човек е много голям. Имаше концерт в България.

Благодаря ти, Ариел! Знам кои са Ози и Брайан, но за Кели не ми се отваряше google:)! Дано не свърши и тя млада!

това че амъ не те е впечатлила не омаловаява уникалността и, ти не си критерии или експерт да даваш оценки за значимост на изпулнителите.само можеш да саяляваш че не си я слушала или гледала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много тъжно!Винаги е тъжно когато си отиде млад човек!