Маги: С Румен бяхме на меден месец в Гърция

Мис България Вселена 2000, Маги Вълчанова и дългогодишният й любим - шефът на застрахователното дружество „Армеец”, Румен Георгиев се венчали на 3 юли, а сватбеното парти се състояло на 9 юли в Гърция, сподели манекенката пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Маги: С Румен бяхме на меден месец в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяхте се съсредоточили повече върху 'усилената работа' в агенцията и, какво постигат и прочие... една смислена статия да изкарате за седмицата поне.

Съдейки по изказването на булката, в новината става въпрос за изключително елементарно и глуповато момиче. Има много начини да изкажеш мнение без да обиждаш чиждите сватби и индиректно - собствените си гости. Според нея излиза, че гостите се "точат" по сватбите, за да се "мотаят" в краката на младоженците. Всъщност простоватото изказване не ме учудва кой знае колко: стига ми само да погледна снимките, за да разбера, че Маги струи простотия, селяния и овчедушие.

На тоя като му видя бретона и падам от смях всеки път :)))))

Халал да му е на Румен тая, дето страдащият й от шизофрения брат уби страдащата им от шизофрения майка преди няколко години. Младоженецът явно не е и чувал, че шизофренията е наследствено заболяване.

аха, още една в отбора на тим

този човек си търсеше гадже за а...лен секс преди години,явно тази е уцелила точно където трябва :)

Ама и с теб ли опита?!

Не завиждам на нито една жена с богат съпруг. Това значи живот с безкрайни компромиси от нейна страна и очи затворени за неминуемите му изневери.

Трябва да сте доста ограничена за да кажете подобно нещо. Най-тъпо е да слагаш хората под общ знаменател - богат ли е - ще ти изневери, беден ли е - ще те бие и ще яде луканка по цяла вечер. Според мен бедните мъже са доста по-комплексирани и съответно са доста по-склонни към изневяра (особено ако жената до тях е по-успяла). Айде със здраве и недейте така прибързано, личния Ви опит не е причина за глобални изводи.

браво поздравленя за коментара!

Браво и от мен!

не е Истина - да имаме такива красиви момичета, а тоя боклук в сравнвение с тях да е "мис" и да се коментира личния й живот ?!?! Заж, бе, журналисти пишете такива посредствени събития - никого не интерисуващи се (;само от близките шм и клакъорите ....)

Офф, пак ще трябва да си го местя в другия крачол!

Мести, мести, дано да е по-тежичък та да направиш мускули. Само не забравяй да редуваш ръцете - иначе новини, които да те карат да правиш гимнастика - колкото искаш :)

С тебе леко сме се омотали, секс - едва ли, джъст кавали.

Спасова ,много съм съгласна с теб.Явно хората очакват да има някакъв фейс контрол ,преди да се съберат :):):) Да са живи и здрави младоженците !

ЧАК МИ Е СМЕШНО ТОВА СЪВМЕСТНО СЪЖИТЕЛСТВО + ДЕТЕ И ПОСЛЕ ДА МИ ПРЕДЛОЖАТ БРАК И ДА ИМАМ МЕДЕН МЕСЕЦ !!! ПЪЛЕН ЦИРК...ДОВЕЧЕРА ЩЕ КАЖА НА МЪЖА СИ ДА МИ ПРЕДЛОЖИ БРАК, ТЪКМО ДВАМАТА НИ СИНА НА Х 30 г ЩЕ СЕ УЧУДЯТ И ЗАМИНАВАМ НА МЕДЕН МЕСЕЦ В ПРОВИНЦИЯТА НА НИВАТА !!!

До УУУ Според Вас,които имат сложно излъчване не са за семейство? Много интересно! Просто им желая да са щастливи и да се радват на детето си.Това им пожелавам от сърце.

Нещо не се досещам коя е тази и героя с нея - да не би да са известни професори, или културни дейци, или писатели, художници, поети? Иначе, за какво ще се хаби мастило, ако става дума за някакви от мутренското котило у нас - крайно време е журналята да спрат да ухажват мутри, разглезени хетери, педали и хора, които за 5 лева труд не са дали на държавата, и да обърнат поглед към истински стойностните личности у нас. Тази новина за някаква Маги (коя е и какво прави, не се знае) никого не обслужва!

Това е любимата ми Мис България!

'радвам се, че се е реализирала в семейството, защото чесно казано има доста обикновенно, крайно опростено излъчване.

Напротив, супер сладка е. Жалко само, че трябва да си шеф на групировка за да си намериш такова момиче.

не е Истина - да имаме такива красиви момичета, а тоя боклук в сравнвение с тях да е "мис" и да се коментира личния й живот ?!?! Заж, бе, журналисти пишете такива посредствени събития - никого не интерисуващи се (;само от близките шм и клакъорите ....)