Ивана не понася да й поставят бариери

Фолк певицата Ивана признава в списанието „Журнал за жената“, че й се е налагало да избере между любовта и музиката.

Обратно в новината

Коментари - Ивана не понася да й поставят бариери | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По- добре качество- отколкото количество!

КАКВА Е ТАЯ КОМЕДИЯ С ТОВА ЖУРИ-ТЕ НА ВСЕКИ ЕПИЗОД СА С ЕДНИ И СЪЩИ ДРЕХИ КОЕТО БУДИ НЕДОУМЕНИЕ-НЕ СЕ ЛИ ПРЕБЛИЧАТ, ПРЕЗ ЦЯЛОТО ПРОСЛУШВАНЕ НЕ СЕ ЛИ МИЯТ,ПЕРАТ ДРЕХИТЕ СИ, ЦИРК ГОЛЯМ

Чакат ти да ги подсетиш.Клюкар. Това, че ги гледаш три вечери с едни и същи дрехи означава, че снимките са направени в един ден а след това е разпокъсано на по час в предаване за три дни. Да ти обясня- снима се три часа, но тези три часа се предават по един час три дни. Какъв ти е проблемът на теб? Да нямаш професионално изкривяване ако работиш в пералня?

малко ме интересува к'во и понася:))

Вън чалгаджийката Ивана от конкурса "Гласът на България"!

Мразя чалга,но обичам Ивана,изключително естествен човек.Да е жива и здрава!

големи хвалби тук... като е толкова естествена, защо и тя сложи силикон? и тя щеше да е като другите, ако беше с 20-з0 кг по-слаба.

свиня мазна, естествено че няма бариери. оставила мая ... заради музиката.... това да плагяцтваш, срабско, грако и арабско е музика така ли? пфу! не е истина, дано поне сте изкарали лев от статията *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Неграмотно, но ,,компетентно,, и злобно! Научи се да пишеш- транслитерацията не те извинява. Абе човече, погледни себе си , пък после обиждай другите....

Стояна прилича на щраус в главата :) :D Ама явно е верен колега и съратник!

Айде стига бе Ивана била голяма певица ....май никога не сте слушали истински певици Гена Димитрова ,Райна Кабаиванска,Веселина Кацарова - това са големите български певици !Срам и позор за БГ ако не сте ги чували!

Има хора,които ги слушат, има и такива, които не са чували за тях. Но музиката, която изпълняват изисква по- специални условия- момент, обстановка , облекло. Нали правиш разлика между ежедневно и официално облекло. Официалното е за специални случаи.Същото е и с класическата музика. Не се напъвай и не сравнявай несравними неща.

Не понасям повечето поп-фолк парчета, НО ИВАНА ми е много симпатична - има нещо величествено в тази жена, много тежка , премерена, независима, финна, жена с много маниер!!! Роден Музикант е! Държи се достойно! ПОЗДРАВЯВАМ Я !

Тая пък толкова насериозно се е взела, че направо си е повярвала, че е "певица". Каква певица е - обикновена чалгаджийка.

a ti kakvo si.

Човек ,който предпочита кариера за сметка на семейството е ЕГОИСТ-това е истината !

Да направиш кариера като началник е едно, а да си артист и да имаш нужда от изкуството е друго. Ама... май си далеч от тези неща.

А, човек, който поставя условия в любовта, който те лишава от свободата да избираш, да бъдеш себе си - как ще наречеш този човек?!

a ti kakvo si.

Ивана е прекрасна певица и прекрасен човек. Прочетох коментар защо не пеела народна музика - по голяма смешка не бях чела.Ивана има много народни песни и албум с такава музика - за непросветените го пиша.Направете си труда да изслушате някоя и друга песен.

А, не, мерси... Нямам намерение да слушам нищо на тая. Мисля, да си спестя това мъчение.

Т.н. авторска народна музика е също чалга, справка Пирин фолк...Говоря да пее САМО чиста, бистра от извора народна музика.Не е трудно да се направи разлика между култура и халтура.

Телеса без бариери!

Ами не чакай тогава, ами дръж в ръце дистанционното (ако имаш такова)!!!

Най-добрата певица е Ивана. Страхотен глас. Пожелавам и много много здраве и дълъг живот. Нека бъде щастлива, обичана и все така красива. Слушам песните и още от най-най-първите и изяви.

В Ивана има нещо, което я прави различна от другите в ,, жанра,,.

...е естествена и здраво стъпила на земята жена.

Ъ, именно! Открит човек. И откровен.

Ам чи къ ньема да й задраво стъпилА на зимята, кат е толкоз дибьела?

Не знам колко разбира от музика и има ли някакво музикално образование, но безспорно има глас!

Наистина хубаво пее, но и тя е подвластна на модата в Пайнер. Колко операции колко нещо за да изглежда така ама то иначе какво да прави парите си които не са малко

В "Гласът на България" Ивана се държи най- компетентно. личи и ,че е професионалистка. Най-точните съвети дава и се държи мъжки. Предаването според мен е платено, отпаднаха много качествени певци, а избраха някои които не заслужаваха. Тази Севинч явно много си е платила, защото нито е красива нито има глас. Но така е в България.

Компетентността не е начин на поведение или държание. Да си компетентен означава да имаш знания по даден въпрос или изобщо. Тя каза, че не разбира рока и затова не взема отношение. И така трябва да бъде. Ивана е естествена. Може би искаш да кажеш друго определение за държанието и в журито- адекватно или сдържано... но не компетентно.

Ивана, страхотна си във всичко което правиш, имаш харизма!

Чудя се на себе си - чалгата и чалгаджийките ме отблъскват, но Ивана ми е симпатична. Не мога да се позная!

Ивана е N:1, както пее в една от песните си! Трябва да се държи по-естествено в новото шоу по БТВ, тя е над всички!!!

но ми прави впечатление на Гласът на България, че нито тя нито Маричков въртят глава какво мислят и как преценяват нещата другите двама. Решават самостоятелно и независимо. Докато този Миро и Мариана си разменят непрекъснато впечатления. Очевидно им е трудно да преценяват качествата самостоятелно.

Намерих ти рецепта-НЕ ГО ГЛЕДАЙ!

Ивана е голяма-колкото по-голяма е тя-толкова по-смешни са напъните на бездарните момиченца да се окичват с певица на годината и май-на газината-Отворачки и Силиконови Слагачки-сбирката която скоро съвсем ще бъде освиркана-браво Ивана-ти пееш със сърце.макар да не съм ти фен-ти си невероятна

Не понасям чалга.Обичам Ивана.Страхотно гласище,страхотен човек.За пореден път се уверявам,колко е пошло,да се слагат етикети и общи знаменатели-напр.чалгаджийки.Ивана също пее поп-фолк,но няма нищо общо с нафранцутените кукли от Пайнер империята.Браво на Ивана,страхотна си!

Много точно казано, споделям!!! И аз не понасям чалгата, но Ивана е готина жена, човек и професионалист. Има харизма и не простее по никакъв начин!

Съгласна съм!

Точно така - няма място за сравнение между Ивана и Андрея например. Да, тя пеепоп-фолк, но го прави добре. Пък и добре изглежда - нищо, че някои й се подиграват за килограмите - не всички могат да са подвижни закачалки с големи силиконови ц..ци.

И аз съм с вас. Това, че не и харесвам музиката, не ми пречи да я уважавам като човек. Изкарва си прехраната жената с това, което умее, без да си продава тялото като нейните "колежки".

Ако всяка фолкаджийка имаше поне половината от интелигентността на Ивана-самата чалгария щеше да звучи по друг начин,навярно.

Ивана пее същата отвратителна чалга, която пея и другите от Пайняр, като толкова Ентелигентна що не вземе да пее народна музика, парите ли и са малко ?

Първо се научи да пишеш български преди да критикуваш който и да е,явно твоята интелигентност е на кота нула.

Аха, на Ивана песните стават да се слушат в кръчма, а на останалите чалгаджийки - не, последните са само за гледане! Но понеже Ивана не изглежда достатъчно добре на фасон, трябва да компенсира някак, за да е в бранша.

И вие сте ми едни противници на чалгата дето се възхищавате на тая. Смешници.Сигурно слушате хеви, ама като пиете 2 ракии и се качвате на масата да хвърляте гюбеци. Вие сте по - противни и от естествените чалга фенове, те поне са наясно със себе си.