Разплаканата Джоли получи награда в Сараево

Холивудската актриса Анджелина Джоли просълзи, докато получаваше специалната награда на фестивала в Сараево.

Обратно в новината

Коментари - Разплаканата Джоли получи награда в Сараево | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора защо мислите, че всички са като вас готови на всичко за пари.Защо не допускате, че има хора които са осигурени за 100 години напред и могат да вършат неща неразбираеми за вас. А тази осигуреност са получили не вследствие на събиране на дипломи и хленчене по форуми ,а с труд, талант и късмет.

Жената е на много високо ниво, тъпаци! Заслужава възхищение във всяко отношение!

не си в ред. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Анджи е много хубава жена, ама мнооого слаба актриса. Тези акции са само шум и суета.

Предлагам преди да критикувате благотворителната дейност на Анджелина Джоли и да я обявявате за лицемерна, първо да напишете вие какво сте направили за да помогнете на напълно непознат човек в затруднение. Иначе излиза, че сте малки хора, които мразят просто защото са неспособни на по-висши емоции.

Според мен тя не лицемери! Проблемите на хората от този род наистина я вълнуват и се опитва да ги пресъздаде във филми, за да се даде по-широка общественост на трегедиите, които се случват извън подредения и уреден Холивдуд! Браво на нея за смелостта да бъде до хората. Мадона също се опитва да ходи по нейните стъпки и да прави благотворителни акции, но в Анджелина е породено от някакъв нейн вътрешен стимул, а при Мадона, защото другите го правят. Но и при двата случая - колкото повече, толкова повече!

абе хора и тук играе чичко паричко защо се чудите Една сълза 1 000 000 долара...

Огромно лицемерие, просто не знам тези как са си продали душата.

ок, че дава малко ПР на фестивала в Сараево... но темата на филма е леко изтъркана - едва ли ше мине по изчерпателност и качество на развитието на тази тема във филма Спасител....

Най-прекият път до известността на един проблем е Холивуд.

О, да, Холивуд представя съвсем вярно проблемите на света, разбира се с любезното съдействиее на ЦРУ!

Горната информация предизвика у мен следните въпроси: Защо ли и трябва на една богата и известна жена да се бута в политически сюжети? И какво ли знае за историята и особеностите на този регион? Сама ли е избрала темата на филма или някой и е подсказал?

Мен пък нищо не ме разплаква така, както американското лицемерие. Що така, не знам!

Яко !!!!!! И мен така ;-))))