Класираха 20-те най-елегантни българки

Най-стилните и елегантни известни жени в България класира сп. ОК!.

Обратно в новината

Коментари - Класираха 20-те най-елегантни българки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леееелееее, с изключение на Нина Добрев и някои редки случай- Гала, всички други са точно за чалга клуб!!! Според мен Гала определено не трябваше да бъде на първо място, за мен първото място заслужава Нина Добрев и никой друг!!!

Само Ивана Скендерова, Юлияна Дончева, Мария Илиева и Кунева.....другите са нямам думи! Елегантни, ама за чалга клуб.

Гала е творение на "безумната самозвана стилистка"..Кремена...Тя като си бодне едно петльово перо на шапката,казва,че е мода,че е стил.И гала веднага прави предаване за новата мода...Гала е една водеща,облечена в дрехи,предоставени от Нова телевизия,а не от гардероба и...Има други по-елегантни дами от нея и някой други от посочените в тази класация..

Авторите на статията явно не са наясно какво означава определението "елегантност".Съществуват тълковни речници, моля , поучете се от тях...

Да, напълно съм съгласна с теб. 5 от тях са елегантни, а другите.....има много по-хубави, елегантни български жени по улиците.

В тази класация трябваше да сложите и Наталия Симеонова!Ха-ха!

БОЖЕ ГОСПОДИ- ГАЛА!СМЯХ-ТЯ Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И НАЙ-ЕЛЕГАНТНАТА БГ.ВИЖТЕ -МАЯ ИЛИЕВА-ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА-НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА-ПЕТЯ СЛАВОВА-ТЕ ДА !

Къде е елегантността не видях , сигурно в някоя друга измишльотина на БГ "светските новинки"

Понятието елегантност не включва само колко килограма тежиш. Прочети обяснението на думата Elegance. Както винаги момиченцата, които пишете и се изказвате,въобще не сте наясно с думите и термините, които употребявате. По-често се съветвай с различните видове речници, за да не ставате смешни.

самоо да Ви светна: по-голям кич и безвкусие в реалния живот от Гала няма, също така всички тези се обличат от марки , които им предоставят дрехи за работата им-това не е личният им вкус и гардероб...и най-вече кой прави тези класации...вие явно не познавате качествено облечени, елегантни жени

ми те всички тук бе! само мен ме няма!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

радина кърджилова няма място в тази класация! нито един път не съм я видяла елегантно облечена или лъчезарна. сведен поглед, мисли, чопли, яде си ноктите, един господ знае каква каша е в главата и. предпочитаните и дрехи са торбести, а обувките изпомачкани кецове.

Хахаха Кой зне Гала колко си е платила....

Да им имам разбиранията за елегантност.

Баси изродките са тия. Без Мария Илиева.

как е възможно в подобна класация да попадне радина кърджилова с мърлявата си,безвкусна и псевдо артистична визия,понятието елегантност е сбор от вкус,визия,поведение в обществото и медийното пространство,изказ ,авторитет, изпразнихте от съдържание думата,та тя прилича на палячо и изглежда дори нечистоплътна,с лошо подържан вид...

Всички са пълен болук. Естественно това важи и за тези които са ги оценявали.

Голям праз!Щом Гала е на първо място......

Гала е по-елегантна от Нина Добрев? Аз пък тогава съм белият брат на Майк Тайсън! Пък и когато искам да видя перфектната жена пия две ракии и си пускам парламентарно заседание, с участието на искрето...

Кое е елегантно на Яна Грудева - орел с ориз, бял потник и шал.

Парадът на кича - шаренийки с черни чорапи и поглед "винаги готова!" Тия не знаят изобщо какво значи думата елегантност. И тия мъже около тях, които са в изтърбушени дънки и фанели, а жените - с вечерни рокли... недоразумения-я-я!

Малеееееееееееееее освен Мария Илиева всичките други за жив уплах.

Това е класация по публично присъствие НЕ ПО ЕЛЕГАНТНОСТ!

кож ги познава тези мажмуни? нито една от тях не е елегантна! има толкова красиви и изискани жени в бг, а кож реши да рекламира тези недоразуменя? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.