Бионсе се появи с тоалет като на Анелия

Темата „Кой от кого изкопирал” е често обсъждана в родния шоубизнес, като могат да се дадат десетки примери за наши известни личности, които са взели за пример и подражание световни звезди.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе се появи с тоалет като на Анелия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха-ха! Как може да се сравни Анелия с Бионсе?! И да е оригинален тоалета на нашето момиче, в съчетание с тези панталони го прави да изглежда Селски! Те фолк пиавиците освен да копират друго не могат да правят- небезизвестен е примера с последното парче на сегашната Диневица и Джей Ло!

анеля е супер с тези шалвари под роклята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо си мислите, че сме в дивата джунгла? Нормално две жени да си купят един и същ модел рокля... А това че на Бионсе седи по-добре, две мнения няма... Според мен е шита специално за нея според мерките и.

е как кой от кого копира?! много ясно, че Боинсе копира от Анелия!!! Нали по цял ден ги гледам как Бионсе гледа Планета и обсъждат на нашите звезди тоалетите! После не копирали американците от нас ....

Анелия се появи с тоалет като на Бионсе! Ей тва трябва да е заглавието!

Ето как изглежда сравнително красива жена с невероятна рокля и лош вкус! Тъпо ..

ПР-ите се подиграват с Анелия, не с нас. Да си бяха мълчали, никой нямаше да се сети, а сега всички забелязаха колко евтина и смешна е роклята на Анелия, особено съчетана с бяла пижама.

Колко сте смотани всички тук!!Не четете "Сега обаче българска изпълнителка показа първа тоалет на световноизвестен дизайнер" Казват ,че Анелия е избрала също скъпия тоалет...явно имат еднакъв вкус с тая чалгарка...

браво бе,Анелия по-голяма звезда от Бионсе,направо мега звезда...само че това дето го носи е абсолютно менте,а тоя панталон дето го е сложила отдоло направо "разцепва мрака"

не мога да повярвам....то не само че няма творчество в тези хора, но и яко крадат както всички груцки и балкански песни, така и модели на дизаинери почнаха да крадат. а после ги виждаш в клип, че се борят с плагяцвото. гаултиер има уникален стил и тои винаги си личи, бйонце изглежда уникално в неговата рокля. поздравленята са за тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще потъна в земята от срам.

хахахахахаха, погледнете разликата в материите -тази около талията, около циците и това бялото дето се подава оцтрани. освен това анелия е обула панталон под роклята или така ми се е сторило? :)

Готин Пи-Ар за чалгаджийката. Хитър похват да рекламираш името си и да се свързваш с големите

сега остава и бионсе да си легне с коко динев

eй тва жените са големи кокошки....тк некви обесняват разлики в материя...само забравихте, че двете сесии са правят от различни фотографи ----да не говорим, че тази на бионсе е подготвяне в студио със светлина...докато бг мацката е на неква смотана чалга сцена - колко качествено осветление може да има там според вас?? един и същ обект, или така заветните ви материи могат да изглеждат много различно.... слимани на различна светлина.... иначе всички мацки са хипер стилни по улиците де

Таа Бейонсе-то е егати плагиатката,сега остана само да тръгне с Коко Динев :))))

богаития ебач на анеля си е платил а ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алоооуууу вие слепите ли сте извинете???Това е долна реплика с плат от женския пазар на килограм хахахахах

Такам. Аз имам албума 4 на Бейонсе, и вие знаете ли фотосесията от колко време е направена, още преди Ана да се сети че има такава рокля???н Вземете си оправете малко фактите... Тези фотосесии на Бейонсе бяха вече факт, още преди да излезе албума й на бял свят.

Хахаха, това само доказва, че някои от фолкаджийките си правят жалки дубликати на висша мода, щото не могат да си я позволят. По-добре облечен от неизвестен дизайнер, отколкото с несполучливо менте.

Е как може да напишете такава статия ?!? Смешна работа.... точно Бионсе ще гледа в нашата фолк пИвица.

Ами да възможно е да я е изкопирала, колкото и да ти е чудно. преди 1 година изкопира бельото на наш дизайнер от неговата колекция и тогава доста се разшумя.

Леле леле Жан Пол Готие е изкопирал Анелия ???Готин ПИ Ар за чалгаджийката ,използвайте подобни хитри похвати да рекламирате хем сайта си ,хем Анелия може някой да ви върже

Майчице, сигурно направо Жан-Пол Готие е видял от Анка и я е изкопирал за Бионсе, ама не се е справил добре - разликите са множко. Пропуснал е и бялото долнище на пижама да измайстори. Сторило му се е непосилно. Ей, журналя, не сте с добрите, честно!

какво е това дето седи на снимката над надписа Анелия?

Човек няма нужда да се заглежда много за да види разликата в материите! Анелия с този бял тюл изглежда много селско!

очевидно воланите са различни - чалгарката е с менте ама е много проста как може да сложи панталон отдолу - голяма простотя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

напълно съм съгласна. различни материи, и с панталон не върви

двете рокли нямат нищооооооооо общо!нащата си е като в час по трудово - нито иам линията на бионсе , нито е така вталена , нито воланчетата с бял цят на анелия имат нещо общо с цвета и формата ан бионсе!хахахаха - голямо чудо - бионсе копира анелия .....

двете рокли нямат нищооооооооо общо!нащата си е като в час по трудово - нито иам линията на бионсе , нито е така вталена , нито воланчетата с бял цят на анелия имат нещо общо с цвета и формата ан бионсе!хахахаха - голямо чудо - бионсе копира анелия .....

Има нещо съмнително в цялата тази работа. Хипотетично да предположим, че световно известна изпълнителка копира тоалет на никому неизвестна извън пределита на България певачка-парцалеса. Но тази Бионсе е твърде нахална. Да изкопира моля ви се сцената, тавана веригата около бедрата, прическата, грима и т.н. Впечатляващо! Има нещо тук? Не мислите ли?

Роклята на Анелия е долнопробно менте, личи си от километри. Сигурно е шита от кварталната шивачка на всички пайнерки в Димитровград...

Да вярно е,с малката разлика обаче,че Бионсе не си е шила тоалета при кварталната шивачка,ами нейният е оригинал. Хората вече не са глупави и не страдат от информационно затъмнение.Всички имаме интернет и кабелна тв...А въпросните некадърни ПР-и се подиграват с нас!

Оу ама това на Анелия е много евтин фалшификат. Естествено Анелия е пъти по известна от Бионс.

Анелия и срещу Бионсе да тича, пак няма да я стигне...

Нашто момиче изглежда по-добре.

Боже колко сте прости и злобни.Защо си мислите, че само Холивудските звезди могат да носят рокли и обувки на известни дизайнери???Нима аз като съм си купувала неща извън БГ при намаленията ходя при някоя квартална шивачка или обущар -хахаха.Не само фолк певиците, но и много др. поп изпълнители, актриси, водещи и др. ходят с дрехи и обувки на известни дизайнери...Естествено, че роклята и е оригинална ей селски народ няма оправияяяяяя.

Тоалетчето на Анелка се отличава доста от това на Бионсе, погледни само жалката бяла дантела и изобщо изработката на цялата рокля, разликите са очевадни! Готие ако види тази пошла имитация ще се издрайфа...

С тази разлика, че "тоалета" на Анелия и шит в някое долнопробно Димитровградско ателиенце, с безподобно евтини материали!

Бионсе открадна не само роклята на Анелия, но дори е бременна от Коко Динев вече!

Хахахаха. Велик!!!!!!!!!!!!

Мили Боже!!!Що ли съм учудена на вашата злоба...Но,едвали имате други качества.

Моделът е перфектен за голям ханш, какъвто имат и двете.

Абстрахирам се от това че тоалета го носи Анелия. Не съм и почитателка. Но гледам ги тоалетите. Като идея и модел са почти идентични. Като изключим че този на Бионсе е много по добре изработен, а като гледам и материите особенно на дантелата са много по хубави. Ако Анелия се е появявала доста по рано с този тоалет от Бионсе, може и да има нещо вярно в новината. Дано само не е обратното и точно Анелия да е копирала нещо от чужди дизайнери. А и като си спомня, че точно пак при Бионсе имаше случай с изплагиатстван модел на бельо от български дизайнер, нищо чудно и тук да е така. Защо си мислите че е невъзможно да има и добри български дизайнери, от които да се крадне нещо. Даже от такива по лесно се краде, че са неизвестни.

С тази разлика, че тоалета на Бионсе е модел на Жан Пол Готие, а на Анелия, е на едни момичета, които шият реплики на дизайнерски модели...

Безспорно Бионсе е изкопирала АнАлия хахахаха, точно така ще да е било.. Очакваме и някой клип да изимитира, после кавър на някое нейно парче да направи

Мдааааааааааа! Аз знам,че Бионсе има абонамент към Булсатком само,за да гледа Планета и по-специално да следи кариерата на Анелия,тоалетите й и т.н.Не е тайна,че Анелия отдавна заплашва кариерата и не дава поле за изява на Бионсе във всички кръчми източно от Димитровград.

мухахахаха ..много точно казано... накефи ме бе , човек!!!!

По-скоро Анелия изкопира Бионсе и то с реплика на тоалета, пита в Бг.

Вие само от Илиенци ли си купувате дрехи, че не може да прозрете, че тази рокля на чалгарката е пълен ташак? Как може изобщо да намирате прилика между двете неща!? Ааааааа, сетих се защо намирате прилика! Еументарно Уотсън! Та те са съшити от черно и бялооооо... Мамини сладки писачи.

Само не разбрах какво общо има парцала на пайнерката с ролкята на Бионсе ?

И аз не разбрах?

СПРЕТЕ С ТЕЗИ ПЕРВЕРЗИИ!! АНЕЛИЯ, НЯКАКВА КВАРТАЛНА ПАРЦАЛАНА, КОЯТО Я ЗНАЯТ МЕСТНИТЕ ПИЯНИЦИ ОТ ГАРАЖНИТЕ КРЪЧМИ!!!

По-наблюдателните ще забележат, че тоалетите съвсем малко се различават.....но като цяло Браво на Аналия!!!

Че какво има да наблюдавам, то е очевадно, че тоалетите съвсем не са еднакви....даже и подобни не биха казала. Ако и двата тоалета са на Жан Пол Готие, то той проявява дискриминация по отношение на продукцията си за бг и за други. С една дума Анелка само си е дала парите за единия етикет, че то иначе не му личи на тоалета, че е създаден от такъв дизайнер, както при тоалета на Бионсе.

При положение, че живеем в държавата наречена "copy - paste" се съмнявам Бионсе да е изкопирала роклята на Анелия. Цялото ми уважение към нашите музиканти, макар че 99% от тях са в поп-фолк гилдията, понеже тя е най-доходоносна, та едва ли Бионсе е чувала за някои от нашите изпълнители и едва ли ще чуе някога, а камо ли да копира дизайна на роклите им!!!СМЕХ В ЗАЛАТА!!!