Райна показа изваяно тяло по време на ваканция в Гърция

Пълен релакс, почивка с приятели и много емоции си подари Райна в края на юли.

Обратно в новината

Коментари - Райна показа изваяно тяло по време на ваканция в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прекрасни снимки прекрасна почивка - наистина Гърция предлага прекрасни възможности за почивка на всички - за всички вкусове и за всеки джоб - поздрави

ДА ИМАМЕ ВПРЕДВИД ГОДИНИТЕ И ,И ЧЕ НЕ Е РАЖДАЛА...ЗНАЕНИЕ ИМА...

ПРОТИВНО МОМИЧЕ С ЕВТИНА РЕКЛАМА !

Тяло - изваяно, мозък - изгладен...

много е красива безспорно,на втората снимка е като сърна.

Красиво е момичето и по душа,не само физически.Адмирации,че не залага на силикон и евтина реклама.Умна е и знае как да си живее живота,вместо да си избивате комплексите тук скъпи дами,и да обсъждате дали имала цици или щяла да напълнее си гледайте във вашето канче и не се притеснявайте толкова за нея.За да пишете за нея значи ви е жегнала с нещо .

а днес е Преображение.

Това за умното може да поспорим малко.

"с цели 255 кубика под капака"... Абе хора, то бива техническа неграмотност, ама... Кубици и коне са две абсолютно различни неща.

Райна е много красива,грациозна със страхотно тяло..Добре се отърва от онзи наркоман Коцето..Живота е пред нея...

и от вътре го е изваяла та е станало като на слепо куче дупката

с више образование,говореща два езика,стажантка в бан и с дар слово- ''тъпа'' ли ти се струва или така ти е по-удобно да превъзмогнеш собствената си неудоволетвореност от съществуването си??

определено е много грациозна и естествена.

е да имах си хас да е без леопардов бански - абе тия фолкаджийки хем искат да са стилни - хем все на леопардови мотивчета налитат - кич.....

Ако имаше и малко ц.и.ц.к.и на тия снимки, щастието щеше да е пълно. Но ...

255 кубика може да е много, ако става въпрос за гърди, но за моторница си е нищо. 255 коня е малко повече и вероятно за това става дума!

Е,много кубици тая лодка бе-"цели 255".Бах мааму,,морето са изплискали с нея!

снимките и са взети от фейса,много са хубави,нищо,че не са професионални,а любителски,даже ми харесва повече така,без гримове.Само в нейния профил можеш да видиш снимки без грим и фотошоп,ей така сред природата ,с приятелите и.

Тц,тц,тц...не съм и фен на музиката чалгарска,не и харесах характера във Вип денс,където яко се изложи,но не мога да отрека,че е много хубава и секси,че и естествена на всичко отгоре.Кой го притежава това тяло бе.......................искам и аааааааззззз?!

Много хубаво момиче, хич не и и трябва да се облича.

Хубаво момиче и хубаво пее.

АУ,ТЯ СЕ БИЛА РАЗГОЛИЛА НА ПЛАЖА,ТИ С БАЛТОН ЛИ СЕ ПЕЧЕШ ЗЛОБНИ БЪЛГАРИНО ?!!

Райна е достойно момиче, добронамерена ,снощи организира благотворителен концерт в Пловдив за сьбиране на средста за 15г Георги за операция чужбина, редовно прави дарения на деца в домове, кьдето ходи на стаж, сади дрьвчета вГео Милев , които някой като тук злобеещите чупи, браво на Райна

Ей,няма спасение от тая Райна.Чалга певица ли беше?

1Това са и лични снимки от почивката вьв фейса, тя си е на почивка тук , не е на концерт да пишете ,че се разголила. 2.Някои коментиращите тук са мис Бьлгария , само дето никой не ги познава , и хвьрлят някоя отровна стрела , но каквото и да пишете Райна няма да станете, тя си пее , танцува, учи си и се образова, пьтува си по света-Тайланд и о-вБали , с участия цяла Европа е видяла, на никой не пречи, пьк вие си пишете скрити в черупките си , а относно Коцето винаги ми е било чудно как класна жена като Райна живя с тоя Ганьо 5г

Е няма пълно щастие. Ти сигурно между "красива и глуповата" и "грозна и умна" ще избереш второто?

Райничка, много си си убава, махни ги тези гнусни и злобни коментатори

Райна е 3 пьти мис Планета, победителка в конкурси за красота, чаровна, достойна, в класацията на Дир.бг за 25 бьлгарки с най хубави крака, позитивна и интелигентна, цвете в това блато попфолк

ТАЗИ МАКЕДОНКА НЯМА ЛИ ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ С ЛИЦЕМЕРИЕ,РАЗГОЛВАНЕ НА ТЯЛО И ДРУГИ ПОДОБНИ НЕ СЕ СТАВА УМЕН И ИНТЕРЕСЕН!? ДОБРЕ,ЧЕ КОЦЕТО ЖЕРТВА 3-4 ГОДИНИ В ОПИТИ ДА Я ОГРАМОТИ, НО И ТОЙ РАЗБРА, ЧЕ КУХА ЛЕЙКА И ЗА ЧУЧЕЛО НЕ СТАВА!

Да-да, и понеже той бил разбрал, та затова тя му би шута! А "разголването" си е част от занаята, повечето певици, не само наште чалгаджийки, позират за снимки.

то па коцето една стока-селски хитрец и тарикат прилича на клошар

той Коцето е със средно,тя е с висше,кой кой ограмотяваше?

супер й е тялото.

кифла голяма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога още да разбера защо лансират Анелия, когато тази жена тук е на светлинни години?

Нормално тяло, склонно към напълняване ако е лишено от грижи за него. Далеч от Божествените тела. Има една снимка много хубава- застанала права до по- светлите скали.

и как го прецени,че е склонна към напълняване с тая фигура,при това съвсем натюрел.

След като си специалист, би трябвало да знаеш и преценяваш тези неща по- добре от мен. Изглежда добре, но едно малко занемаряване и резултатът ще е напълняване- не отслабване. Това е толкова просто и логично. Структурата и не е кокалеста и не е висока на ръст.

Коя е Райна? :-о

Не знам дали е бездарна певица, защото не слушам такава музика, но определено е красавица.

Много грация има в Райна.Добре,че се отърва от СЕЛЯНИНА Константин.

Амбициозна,състрадателна,упорита,последователна, с чисто сърце и бистър ум.Много хубав човек е.

Красавица с красива душа.Изумих се ,когато разбрах ,че осиновява кученца и им търси стопани,сад дръвчета,ходи по домове за изоставени от родителска грижа деца,учи психология,ходи на курс по английски и гръцки,на латино и народни танци,пътува по участия из страната.Това момиче е много отговорно и талантливо.Не е боклук като другите чалгарки.Само напред и нагоре Райне.Успехи и с благотворителния концерт ,който организира за Георги.

Разплаках се от умиление !И леопардовия бански ! Ох чалга ! Ох кеф !

Тази бездарната, лигава певачка до кога да я гледаме?? " Изваяното тяло" е мираж за нея, защото няма такова колкото и релакс да прави...

Ако тя не е с изваяно тяло, то твойте критерии нещо не са вред. Не слушам чалга, но когато видя естетично и естествено поддържано тяло искренно се възхищавам.

Естетично и естествено поддържано, а? Тая е пълна със силикон...

Елиза, сложи си очилата и пак ми говори

Ку-ку, ку-ку, ти Мирче само това чуваш в празната си глава!

Оххх,Мире!Тооооолкава злоба,тоооолкова завист на едно място не ти ли идва множко!?Не ти ли тежи,не се ли чувстваш мръсна по някакъв начин!?...Не познавам Райна лично,да поясня ,за да не се заблудиш..Това,което се вижда на снимките, е прелест!Ако е пипал фотошоп е лошо,но дори и така да е ,със сигурност нито пееш като нея,нито имаш нейната визия,а вероятно и интелект не ти достига..

мира,очевидно си много далече от истината,мечтаж си да изглеждаш така:) и си злобеи на воля *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква злоба, какви 5 лв бе кифли?? Това е моето мнение за Райна. Лигава, леко грозновата- без бюст, големи едри крака, склонна към напълняване, глуповата, истеричка... Друго желаете ли?? Кифли??

Всички се запознаха с твоята безмерна глупост, завист и простотия още след първия ти коментар. Ти, обаче, продължаваш упорито да се доказваш с тези свои "качества" - овладей се!:))

Mирка току-що се издаде ,че е написала повечко мнения:) да не би да се казваш Лилка:))) ме4тай за такова тяло и си яж турския гювеч