Алекс Раева и DJ Дончо отмарят заедно в Лозенец

Откакто се залюби с DJ Дончо Алекс Раева почти не се отделя от него. Двамата са почти непрекъснато заедно, като освен свободното си време, често работят и по общи проекти.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева и DJ Дончо отмарят заедно в Лозенец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато си беше Сашка Раева поне приличаше на момиче.Сега не мога да уточня какво точно виждат моите очи,нещо понцапано,но какво??:)Хайде нищо лично. Аз нали съм съвършенна:):):)Във всеки случай не занимавам никого с измишльотините си;)

Ама много неприятна е тая..И е много изкуствена в държанието си. Не зная дали ще е дълго щастлива с този човек.Тя разби семейството му,остави детето му без баща..Има провидение..Бог забавя,но не забравя !!!

и двамцата са представители на уродливия бг хайлайф тя кифла с 2 гр мозък той някакъв дървар с излъчване на селски нужник..

а аз се чудя къде ми е кобилата

тази е енергиен вампир...егати негативното излъчване!!!

добре де , защо го правите ? това са толкова незначителни хора ! те дори и пари няма да ви дадат , за да шумите около тях ! защо тогава? кой го интересуват разни глисти и мухи еднодневки ? мястото ли запълвате ?

Хубави са, имат приятно излъчване, да са живи, здрави и щастливи!

А бе аз се чуда що така неколко вечери легна, па се въртя, въртя, а то нещата се нареждат- след като вече знам къде отмарят дж Алекс и Дончо Раев тая вечер шъ съ спи спокойно! Хвала на такЪви новини!!!

не разбирам какво толкова необичаино има в това двама души да се обичат и да будат "подлагани" на коментари,живи и здрави да са и всеки с кусмета си! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ние с Цецикс Адева отмаряме в "Обеля".