Модата със закачване на кецове по дърветата дойде и у нас

Напоследък на все повече места във Варна могат да се видят закачени за връзките обувки на жиците за улично осветление и дърветата.

Обратно в новината

Коментари - Модата със закачване на кецове по дърветата дойде и у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То от американците освен някоя простотия друго едва ли може да се научи! Това е! И без туй скоро ще фалира и тази държава ама ние нали все по някой трябва да се водим!

Това новина ли е изобщо? Че в Асеновград от 15 години има висящи по жиците обувки!Пътя Аденовград-Бачково са най много

По мой личен опит наличието на чифт кецове висящи от тел означават точно едно: пребихме ей този и му качихме обувките където не може да си ги вземе, за назидание. :-

в щатите, кецовете се закачат, когато някои напусне някои квартал и се премести да живее някуде другаде. наи-често се среща в "лошите" квартали, т.н. гета. ако наркодилурите качваха кецове да показват куде тургуват, цялата индустря щеше досега да е била залечена, защото полицаите щяха да знаят куде да гледат. дословното копиране на американски модели без да се разбира тяхното значение явно няма да спре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе как не изкопирахме нещо смислено и yмно бе ...

Всички наркодилъри да бъдат разпънати на кръст и да украсяват улиците!

Видяла жабата,че подковават коня,та и тя вдигнала крак! Прост народ-слаба държава...

Висящите кецове са символ на загубен живот. В гетата в Америка, тъй като често нямат пари да платят свястно погребение, а се задоволяват с такова, което е платено от общината, жителите окачват стари кецове по жиците, за да се помни кой е починал там. Явно в България е поредната глупава мода, която копираме и пренасяме в съвсем различна обстановка. Изглежда смешно.

Кой живее в гетата в САЩ? Защото Америка е голяма-има и северна, има и южна. В нашите гета преди да са закачили каквото и да е пак ще бъде откраднато. То дори и жици няма, където да ги окачат.

поредната простотия в световен мащабзамърсяват природата

И в Лозенец до 4-то районно има закачени обувки и се говори че в двете кафенета се продават наркотици.

верно ли го мислиш тва? ако ти е трудно да разбереш от къде може да си купиш кока, питай най-блиският полицай.... той ше те заведе до най-доброто бело.... точно щото темата за наркотиците е табу в бг, и даже ни е срам да говорим на глас, имаме толкова хероинови наркомани, които не са знаели в кво се забъркват, да не говорим, че нема адекватна рехабилитация... за тва ВАНКА, земи прочети малко щото знанието за проблема те пази от него...

Поредната нова мода, завладяла празните глави на младото поколение. Определено има нужда от война или по-сериозен катаклизъм, да се поразчисти стадото, да се понагледа на кръв, смърт, за да разбере истинската цена на живота. За следващите 50-тина години...

Как може да кажеш, че на цяло поколение главите са празни? От коментара ти става ясно кой е с празната глава. :)

100% е знак за дилъри на наркотици. Сто процента. Съседите над нас с това се занимават и на дървото пред блока има закачени кецове от няколко години вече. А ако питате защо, като знаем това не сме направили нищо? Мили приятели и съседи, производството на наркотици се превърна в одържавен бизнес в Република България, на кого да се оплачеш? На куките, които ги протежират? Или да направим нещо сами? Да си имаме работа с бригадите на наркобароните... Една мръсотия мно-о-ого трудно се изчиства, ако се изчисти въобще. Хубава държава беше България, ама тия преходни години ни разделиха тотално. И като ни разделиха всякакви гадини ни владеят.

Божееее, колко си прав!Страшно стана да се живее в тая държава........а уж родната полиция ни пази!

престанете да политизирате коментарите ... едни си мятат кецовете, за да маркират територия, други, за да се сбогуват... а трети от глупост ...това какво общо има с полицията ???

Не че нещо но такива кецове висят в училищния двор на техникума по механика в софия от има няма 10ина години, а се забелязват и на други места през годините...

В Габрово през 80-те на едно дърво до църквата бяха провесени безброй кубинки.

Какви банди, какви наркодилъри. Ще ме вкарате в беля бе хора! Двата чифта са мои, други два на брат ми. Метнахме ги просто ей така, бяхме го виждали на филм и искахме да видим как се закача.

Някак си по емблематично ще е в България да се закачат цървули.Цървули - може свински,може и гумени.

Казвали са ми, че по този начин /поне в и около LA/ се маркират териториите на бандите.

Ясно, всички в България и особено във Варна, наистина имат усещането, че живеят в гето....на където и да се обърнеш - мръсно, западнало, подтискащо. Хората имат безизразен празен поглед на нищо не очакващи, на всяка крачка пейзажът е пълен с клошари, ровещи в боклука и съпровождащи ги мършави кучета...продължете и вие с описанието...На общината, разбира се, не и пука...и все така през последните 22 години, мила родна картина :-(

Не се "говори", а е така! Вие в кой век живеете?! Този е бая крупен дилър! Окачил е няколко чифта. Хайде стига сме се правили на ударени с парцал, защото нещата са много серионзи.