Радина Кърджилова въведе нова плажна мода

Радина Кърджилова от „Стъклен дом” беше засечена да купонясва на къмпинг „Смокиня” без гадже.

Обратно в новината

Коментари - Радина Кърджилова въведе нова плажна мода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ох,представям си вечерта ,като ги сабуе тя калци,какав тен ще има.не е за завиждане.или може би такув вид ще се изисква в новите серии на "стаклен дом"

това безлично пиянде не заслужава толкова коментарии , хайде да го забравим

Тая начумерената у ред ли е?

Bulgarian Merilin Monroe unikalna zvezda

наит флаит, подкрепям те. типичната софианка на море - ооо,водата е много солена; ооо,пясака е много пясачен; ооо,каде са ми навущата... смях! ако отиде така в калифорня или флорида, няма да я пуснат да влезе

смех

не село обуваха така магаретата- да не ги хапят мухите. сега и магарета няма - само мангали дето са по мръсни и от магаретата.

всека бг крава и говедо може да няма пари да си смени старите гащи, но се счита задалжено да почива на море. морето дава уникални вазможности за свободен и неангажиращ секс, а това стои на парво място в живота на бг простака.

Леле колко сте злобни. Как може на хубавото да кажеш, че е грозно, ето това не го разбирам. Радина е прекрасна, и като актриса /от младото поколение/ е най-добрата в България за момента. Ако някой мисли, че има по-добра от нея, нека каже коя е, аз не се сещам.

Каква мода, това е супер грозно!

хм.. правила си е лазерна/фотоепилация и са й казали да не си показва краката на слънце ли? Както и да е - не ми допада :(

радина гори масло! другата баба също, хахахха...

Къде видяхте къмпинг Смокиня - тия с баровете на мплажа и тия със строежите, го унищожиха. Може би бившият къмпинг Смокиня. Напълни се навсякъде с каква ли не измет

Стига бе, злобари! Много си е гот така, може да й изгарят бързо глезените като на мен, или да й става чувствителна кожата от кола-маската! Освен това, сега са на мода летните ботуши, защо не и калцуни?

От кога на парцалите от стари дънки им казват калцуни? Това ще да е някаква българска висша мода- евтино и практично. Мога да дам някои идеи- старите обувки на обеци, стара чанта- вместо шапка, скъсани чорапогащи за шалчета, прашките за горнище на бански.... абе мода та дрънка.

По-начумерена и сърдита физиономия от нейната няма на българския екран. Даже като се "усмихва" го прави през зъби - насила. Това я прави безкрайно антипатична.

а, да и да допълня, момичето си беше на смокиня още миналата седмица, а и не беше само тя, колежкката и сървайвърка и тя беше там, а за любопитните, онзи Ники и красивата му приятелка от оня другия сериал и тях ги видях там...бяха с някакъв счупен фолксваген...та така звиздити там ходят:)

Ти да си чувала нещо за пунктуация? Нпр. "точка". С тази неясна и объркана мисъл, какво искаш да кажеш, че дишаш въздуха, който дишат тези така наречени "звезди" ли?

Сигурно е ужулила коленцата на асвалта.

Какво си е направила коленцата???

божееее и аз се чудих коя е тая мома:) да, видях я, супер изглеждаше, даже не си беше боядисала косата, браос

На тия крачоли на село им викаме калцуни.

И аз навремето "въвеждах" такива моди, когато нямах време за кола-маска ... ;)))

Парцаливо момиче! Като всички софиянки с голямото самочувствие, които се мислят за много нестандартни. Една Емилия или Галена никога не биха се появили като дрипли.

Е тва е приказка вече

Не знам защо си мислиш, че твоите идоли - шепа наклепани и изкуствени ф-фолк певачки са критерии за мода и визия. Виж папарашки снимки на известните в световен мащаб - Анджелина, Натали Портман, Мерикейт и Ашли Оусън и т.н. Може би и на тях ще кажеш, че са парцаливи...

Защо ли?Защо? Защото за този всеки блестящ станиол е злато. Не му се връзвай.

Айде, айде, все софиянките ви пречат на вас от село..аз пък най -ги обичам такива дето с 15- сантиметровите токчета се клямбучкат по плажа с надеждата да хванат някой "софиянец", който да ги отведе от село в "големио град". Явно Радина не й трябва такъв и може да си позволи да е парцалива:)

По-добре интелигентна красавица с калцуни, отколкото вашите селски чалгаджийки със старателно изрисувания маникюр, които идват да "покорят" София... вчера две такива си мьекаха пред мен по улицата "Муцка, къдье е ГЮМА" (кошче за боклук търсеха милите). Драйфа ми се!

Софиянка: Хахах :) много ме разсмяхте :) коментар номер 1 :)

чи вии на туи мода ли му викате,баба сиика от село каисиика знаитили от кога оди туи обута,хем с рипсови чорапи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо я лансирате толкова? Не е красива и като актриса е нищо.

По добре да спре да пие,че е потенциална алкохоличка,а както е застанал на снимките,все едно позира:))

глупава статя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вие кажете по-важното, със сутиен или без сутиен е била (горнище на бански), ама толкова и сте успяли да снимате, ах виеее-))

Ужасни са! Нищо че са модерни, по незнайно каква причина.....

много е грозна и няма да има бъдеще

Радина е красива. Предпочитам 10 новини за нея, отколкото някоя за катастрофа. Може да е незначителна тази новина, но те разсейва, след като си чел за прокурорското синче, което е убило двама и ще му се размине. Радина поне не е направила на никого нищо лошо и е отишла на нормално народно място. Ако има новина за Радина със снимки само по прашки и без горен бански, ще съм още по-доволен.

Коя беше тая...

Това не е за предпазване на краката от жаркото слънце, а от пясъка като клекне на колене, преди да седне да не й се опарят колената или протрият.

И аз мислех че са за предпазване на коленете, ма за друго.Ся няма си претриваме колената, га правим фелацио я :).

как се КЛЯКА на колене :)))

Кривокраките са иновативни :)

ама 1н извод си правя от форумите - бе мноу сме злобни беее ноу завистливи калпаво Българско семе пфуйй

злобюл: така си е...

Тая жена да я впрегнат да работи на полето, а не да се чуди какво да измисли. Пръдла.

Верно! Видях и други момичета с черни крачоли! Мода си е!

Селски новини за селските забалвения на някаква провинциална кифла в никому неизвестното гето - Блъгария.

пф, ниски трътли! а този деян донков е грозен и изобщо как може тези да са артисти хахахахаха всъщност в б-я може:)

Това с крачолите е гениално! Между другото ми е жизненоважно е да разбера какво е правила Кърджилова 15 минути преди бъде засечена на къмпинг Смокиня? Също така ме интересува какво е закусвала този ден и дали си е носила защитен крем? Мерси предварително!

ебаси трагедията!

Сигурно има синки по коленцата, та затова тези отвратителни крачоли :-)

въвела другия път. като започнат да я копират и да ходят с крачоли тогава пишете, че е въвела нова мода. само се чудите каква простотия да измислите за тая, защото няма с какво друго да е интересна.

Якооо :))) искам да работя новинар в дир-ааа :) в лайф рубрикатааа ше пиша всевъзмони лиготийки за фсичкиии :) с правописни грешкиии за майтаппп :) и ша зиам заплаткааа ша си пия коктейлчета с Радинкааа :) даже по-хубава пикантна интрига ше скроя :)))

ако те земат теп, що не званнеш и аз дасе присламча, плииииииииз!