Венета Райкова отдъхва семейно във Варна

Венета Райкова отдъхва в грандхотел “Варна” със съпруга си Тихомир и сина си. Патрик, закусва с майка си, но след това е поверен изцяло на татковите грижи.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова отдъхва семейно във Варна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, то и бай Танас от строежа яде в китайския отсреща, ма никой не пише, че се хранел в азиатски ресторанти...

Точно! Аз вече написах подобен коментар по въпроса, обаче защо ли не съм изненадана, че не е публикуван ...

Детето (кучето, котето) е поверенО. А Патрик е повереН. Без О. Към съдържанието на "статията" нямам коментар.

Страшна новина. Гранд Хотела определено, не е мястото на което ще се хвалиш, че почиваш. Само името му е гранд. Така, че спрете с тия измислени новини за разни набедили се звездички,които нямат парои за нормална почивка.

Защо днес няма новини за Алекс Раева! Как сте пропуснали? Дано до края на деня да се поправите!

не мога да похвана никаква работа, защото и аз чакам новини дали е спала, яла, с...ла госпожица раева. моля бъдете милостиви и ни осведомете

" Патрик, закусва с майка си, но след това е поверено изцяло на татковите грижи." Това Патрик кученце ли е или котенце, та е поверенО на някой си? И защо е тази запетая след Патрик?

Прекалявате. Хващате се за всяка дума и търсите под вола теле. Патрик е на възраст, в която трябва някой да е непрестанно до него в буквалния смисъл, тепърва се учат да се заиграват самички, да бъдат по-самостоятелни. Веднага си проличава кой се е грижил за дете - под грижи нямам предвид само хранене и обличане.

Наистина, че това не е новина, не е, но да кажем, че няма какво да пишат. Но по-простовато отразяване на новина не бях чела.... много са зле редакторите в дир.бг.....

Какво прави Патрик Тишов?

Влязох специално да попитам: Какво ме интересува къде и с кого почива еди-коя-си? Това новина ли е? Защо ни пълните главите с клюки? Не ми отговаряйте, няма да вляза пак!

И какво от това, да почиват където искат , никой не се интересува от тях

е къде другаде да иде Тишовица

Тя се размаза от почивки,как не са и обрали още апартамента, нали крадците намирали информация от нета кой кога не си е у дома?

Че издъхва във Варна.....Ташо, дръж я по-изкъсо, че лошо ти се пише, приятелю, един си ни убаве-ец, еша си нямаш.Поне научи ли я на една индийска.....манджа?!

Кой го е еня?

Какво ни занимавате с такива личности като Венета Райкова?!? Много добре всички знаем че всички те си плащат на журналисти именно да бъдат лансирани нон стоп по вестници и медии за да не би някой да ги забрави...! Писна ни от псевдо звезди!

професионалист е!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз снощи ходих на френски ресторант...това новина ли е?хахахаха

Хайде пак да се покажем какъв стандарт имаме.Бански за 300лв.,не се храним с простолюдието на шведска маса,а в азиатски и италиански ресторант.Аман от позьори.

Много хубав бански си е купила-дано прикрие селския и корен----Венетке-----предизвикдаш смях-даже -не---съчувствие--