Анджелина се страхува за децата си в Лондон

Анджелина Джоли се намира в размирния Лондон заедно с шестте си деца, докато половинката й Брад Пит снима филма World War Z в графство Корнуол. Според близки на актрисата тя била доста притеснена от анархията, която цари в момента в британската столица и се страхувала за сигурността на хлапетата.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина се страхува за децата си в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А 99% от хората в Лондон, които не могат да си позволят охрана какво да кажат? Проста лигла!!

...подшушнала една от камериерките ...добавила домашната помощница Все достоверни източници ....ха ха ха ..............................................

Покъртително!!!

дарлинг.да ви имам проблемите!светат е опасен и още повече за вас!благодаря на бога че сам обикновен човек и се радвам с децата ми на зивота без бодигард!проста формула за щастие,но не за всеки! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък не се притеснявам и моите деца цял ден днес карат колела.

naistina golqma novina

Ами те затова са на улицата хората - защото такива като тази се почудиха за какво щуротии да харчат и какъв слугинаж да си наематл В същото време хора гладуват, нямат пари за лечение и живеят ден за ден.

АМИ КУКУ ИМА СИ ПАРИ И СИ Е БАЧКАЛА ЗА ТЯХ И НЕ Е СПАЛА И ОПЛАКВАЛА НЕПРЕКЪСНАТО.ЗАГРИЖЕНА Е И Е НОРМАЛНО .А ТИ ГЛЕДАЙ ТУРСКИ БОЛАМАЧИ И СИ ТРАЙ

ми да ходят да работят хората - за твое сведение, така наречените "глдани" не са посеганли на храната - крали са скъпи вещи, мобилни телефони и т.н.

Да ти кажа - и аз така мисля...

тези "гладуващи" оръжието и наркотиците без пари ли ги получават? Точно пък в Англия няма как да останеш гладен не е като в БГ.

Е, нормално е да се притеснява! Голяма новина - няма що...

Разглезена псевдозвезда.Да не би само нейните деца да са в Лондон?Тук надали някой знае коя е.Имаме си по-интересни знаменитости.