60-те години вдъхновяват модата през есента

Тази есен отново ще се върнем няколко десетилетия назад във времето и ще облечем палтата си от 60-те години, споделиха водещи дизайнери пред испанското издание на списание "Ел".

Обратно в новината

Коментари - 60-те години вдъхновяват модата през есента | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

големи простотии пишете,че нямало плат и моза през 60-те години.абсолютни простотии.аз съм гледала снимки на баба ми от 1933 г.такива тоалети и материи сега няма да намерите.само дубайски и какви ли не тъпи материи,които се ползват от световноизвестни фирми т.наречените маркови и патките сляпо вярват,че носят нещо естествено.точно в 60 години е имало свестни дрехи не сега глупачко.

Не се пише "чорапоГАЩНИК" ' а ЧОРАПОГАЩИ

НЕ СЕ ЗНАЕ ИТОГАВА ДАЛИ Е ИМАЛО В РОДА ТИ НЯКОЙ ПО МОДАТА БИЛА Е ВСЕОБЩА СЕЛЯНИЯ ПОВСЕМЕСТНО. НАДАЛИ ЩЕ ИМА КАКВО ДА ПОЛЗВАШ ОТ ТАКЪВ РЕКВИЗИТ НО ПЪК МАГАЗИНИТЕ СЕКЪНД ХЕНД СА ПЪЛНИ С ТАКИВА ДРЕХИ ДАЖЕ МАРКОВИ ПОНЯКОГА

ТО СЕ НЕ ЗНАЕ И ТОГАВА ДАЛИ СИ БИЛА МОДЕРНА ЧЕ ДА ИМА СЕГА КАКВО ДА ИЗВАДИШ ОТ ГАРДЕРОБА- ТОГАВА НЕ Е ИМАЛО И ПЛАТ ОТКЪДЕ ДА ВЗЕМЕШ КАМО ЛИ ДРЕХА - ИНФОТО СЕ ОТНАСЯ ЗА СВЕТА. А НИЕ СМЕ НАЗАД СЪС 100 ГОДИНИ И ЕДВА ЛИВ ГАРДЕРОБА ИМА НЕЩО ЗА ВАДЕНЕ ОТ ТОГАВА - ЩЕ СИГИ КУПИМ. А И ДРЕХИТЕ СЕКЪНД ХЕНД ЩЕ НИГИ НАБАВЯТ.

ами да,криза е все пак,следващия сезон вкараите в употреба и дрехите от ч0-те години,тукмо баба ми ще се зарадва! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

неОстаряващата се пише. С уважение, Учителката ти по български

"неОстаряваща" се слага в кавички след като е цитат от репликата на трето лице С уважение, Учителката ви по български

Ура , да си вадим старите дрехи, това се казва неустаряваща мода.

странно... ако си пазиш дрехите от 60- те години и не са бебешките... то значи, че си родена през50- те години. Е, ако си запазила и дрехите и фигурата от тогава, значи че си евъргрийн- вечно зелена.Браво!