Иван и Ирина Сарачинова разкриха всичко за връзката си

Продуцентът Иван Христов и ТВ водещата Ирина Сарачинова разкриха всичко за любовта си в интервю за 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Ирина Сарачинова разкриха всичко за връзката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тази новина не е нова!!! Това интервю със същия словоред вече сме го чели и то наистина след 5 месеца от тяхната връзка. Това сега за затвърждаване на материала ли е!?

Ма то ще е от ден та до пладне с този откачалник.Толкова несериозен и малоумен,как проби в ТВ не знам!Явно в началото да демокрацията са търсили млади и надъхани лица и те са се закачили с другият ненормарник,но май няма да ги траят още дълго!Ужасно досадни,а и вече се изчерпват откъм опосумските си номерца!То не бяха пиянства,изцепки и издънки и ги търпят защо??Да дават добър пример на младите ли??

боже, кхде им е акхла на тези?

Браво, само така, как няма да получат повече любов - с цели двама /засега/ бащи. Повече бащи - повече сигурност и любов. На това му казват "естествено модерно възпитание в Блъгария". Добре, че останалите са нормални и все още болшинство.

Уфф, не е ли по-добре първо да се поинтересуваш вместо да скачаш срещу хората. Злобни, неинформирани и неуравновесени човечета! Сега сигурно ще напишеш, как тези новини не те интересували, но е факт, че ги четеш, че и коментираш неуместно.

Омръзна ни от номерата им,бе-пълна досада!Не бих пилял деня си за да гледам бездарни мутри!

Заспалите трият постове! Що така бе? Ясно е, признаха си тия двамцата, че това е само пошъл ПиАр. Приказката свърши. Ще продължат да ни тровят от септември по нова, тяхната мама! Какво сега се опитвате да продължите "приказката"?

От Нова телевизия косвено потвърдиха за БЛИЦ, че любовната връзка на продуцента от Междинна станция Иван Христов с водещата на Най-добрата майка Ирина Сарачинова е рекламен трик. tp:// blitz .bg/news/article/116454 Допишете си ht отпред. Кохелдаци всякакви, а вие им се връзвате. Не мога да ги мисля!

И при продуцент, и при клошар щом долната глава започва да мисли преди горната- резултата е ясен! И преди гледах отвреме-навреме предаването им,о сега няма да си мръдна пръста към тая програма.

На кой пък му пука за тази измет...

Ще я видим и тази голяма любов,което си е техен проблем,а не национален.По лошото че продължават да зомбират зрителите с тъпите си и безлични формати.Взимат ефирно време и то вечер и цяла неделя,което е много зле за зрителите,желаещи качествена телевизия,а не лигава боза.Сигурно ги лансира "вездесъщия" и чака да го подпомогнат предизборно,защото те са известни блюдолизци.Иначе такъв тормоз върху горкия зрител,който не ги иска на екран,а те пак се пънат с американски формати,които никой не иска да гледа,не може да е случайно.Та аман от тия.

Убийците Иван и Андрей, са едни от най-тъпите и разглезени копелета на прехода в страната ни!!!!!! С каква съвест и спят ли спокойно тези пиандета, след като убиха едва ли не баба си - Васа Ганчева винаги ще им тежи на съвестта!!!!!! И ДА ЗНАЯТ - ИМА, ИМА ГОСПОД И ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБЛОТАТА И ЗА ТЯХ...

Има предвид съпругът на Ирина Георги Сарачинов -финансист.

Абе,хора,спрете да ги плюете!От кабеларка стигнаха до национален ефир и го завладяха почти целия.Очевидно са кадърни,а шоуто им аз го харесвах много повече от това на Слави.Какво ви интересува кой с кого си ляга ...Стига сте изпростявали...Те са ШОУМЕНИ,работата им е да забавляват и поднасят информация,не ги боли точно вие какво си мислите..

Хубава работа, ама българска! Каквато ни е нацията, такъв ни е и хайлайфа ПРАЗНОГЛАВ! Да им имам проблемите!

На вас какво ви пука кой с кого спи?Вие нали сте щастливи до потните,дебели задници в името на децата ви.

Абсолютно права! Браво!

А то е, че...няма нищо за разкриване, всичко е пределно ясно, обикновен клиничен случай на семеен разпад и равни бедрести триъгълници.

А то е, че...няма нищо за разкриване, всичко е пределно ясно, обикновен клиничен случай на семеен разпад и равни бедрести триъгълници.

Ще повърна...

Тези хора не мислят, когато правят деца. Окей, да се женят и развеждат, но осъзнават ли какво причиняват на децата? Пред мен са плакали деца на разведени родители...

Това ,че някой е решил да избере нов път в живота си не го прави лош родител. Предаването е "Най добрата майка" , а не "Най-добрата домакиня и съпруга".

Apropo

Най-добрата майка на кого - на Иван ли? Защото е ясно, че децата никой не ги е питал как им е добре.

Ако Иван и Андрей бяха добри в професията си, на никой нямаше да му пука какво се случва в личния им живот. Вече няма с какво да заинтересуват обществеността, освен с личните си драми. Масово хората се събират и разделят, без това да е такъв обект на ровене из мръсното бельо.

Случайно попаднах на тази новина в сайта дир.бг и вниманието ми привлече не това,че Иван променя личния си начин на живот, а това колко злоба има в коментарите.Как ,е възможно хората да отделят толкова много време ,за да оплюват някого? Това,че не го харесва, някой да не го гледа в тв. ефира - просто е ...Но да съдиш личният му начин на живот е типична черта на българина- простак...

+1

А може ли да попитам защо Иван ни занимава с личния си живот ??? На кой му пука освен на засегнатите жени, деца и другия мъж какво било станало....май -май някой друг търси некоректно медийно присъствие и внимание / пресконференция за Васа Ганчева, пресконференция за раздялата си с жена си/ Мисля, че сам си го търси ....

Mного сте прав за българина - простак! Знае само да одумва, а не погледне себе си

Просълзих се....

А няма и 10-на месеца, когато четяхме как се е "кротнал" Иванчо и какъв "примерен съпруг и баща е станал" след сватбата....БЛЯЯЯК!!

И к'вооо??? 0.o Да са живи и здрави и да си живеят живота. Нали все пак трябва да си направят някаква рекламка преди старта на новата им пародийка...Направо са за съчувствие.

Толкоз е интересно, че чак ме развълнува. Като се пенсионирам и Аз ще направя същото.

Че какво да напише човек за този палячо, той вече е толкова безинтересен, то се знае, няма какво да се пише. А личният му живот си е чисто негова работа и не представлява интерес за обществото.

Колко много лицемерие имало на този свят. И като си помислиш,че жената на Иван я уредила на работа в "Станция Нова"..И тая въртиопашка да вземе да и причини това...

Колко много лицемерие имало на този свят. И като си помислиш,че жената на Иван я уредила на работа в "Станция Нова"..И тая въртиопашка да вземе да и причини това...

Какъв продуцент е този лигльо...противо ми е да ги гледам с онзи Андрей...направо превключвам програмата като ги видя.

Ванка,Ванка,много си тъп Ванка:)Сега все още си под въздействието на страстта ,но да знаеш, само след още 6 месеца всичко ще бъде по старому.Нищо ново под слънцето.

Мноо си прав! И са за к'во се развежда тоа галош Иван? Той не знае ли, че само пъшкането ще е различно??

Миналата година Андрей се разведе за реклама, сега Иван, да видим догодина лятото кой с кого ще се разведе

Това си е тяхна работа - като се правите, че сте нещо по-различно от гадни клюкари, просто ги оставете на мира да си чупят главите!

Леле колко помпозно звучи-"Продуцентът Иван....."Този пък плужек,какъв продуцент е?

хайде-наближава септември, новото предаване на двамата хубавци-и се почна-голяма любов, голямо нещо, пламнала преди 5 месеца, пък ванката се ожени преди 8 месеца-е-как ли не-у сарачинова да каже, понежеу вси играе на печеливши каузи(нали се сещате че васил божкав няма да пусне всеки да работи при него, пък сарачивчето я е пуснал), та сарачинова да каже колко и платиха, за тази рекламна кампания

Точно така постъпват честните и почтени хора.. Пожелавам много здраве и любов на всички!

то голяма почтеност у тези хора

Резил

НАРОЧНО НИ НАБУТВАТ ТАКИВА ПРЕД ОЧИТЕ ЗА ДА ЗАПОЧНЕМ ДА МИСЛИМ ЧЕ Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ДА СИ ТЪП И ОГРАНИЧЕН И ЧЕ ЧАЛГАТА Е СЪБИТИЕ КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ОТМИНАВАМЕ А ДА МУ СЕ РАДВАМЕ. СЪЩО ТАКА ДА ПРИЕМАМЕ,ЧЕ МИНИСТЪР СЛУША ЦИГАНСКИ ОРКЕСТЪР НА СВАТБАТА СИ .УЖАС ФРАК И ЦИГАНСКА МУЗИКА

относно циганската музика да знаеш че не е все едно дали слушаш Иво Папазов - известен и уважаван в цял свят или Джанго - "няма прошка" от гетото ......

Късмет ! Вие сте решили , човек каквото сам си направи, това е. Дано сте щастливи за цял живот, а не е временно увлечение !

КАКВИ СА ТЕЗИ ЖЕНИ, КОЙТО "ХАРЕСВАТ" /не мога да намеря подходяща дума/ ТАКИВА МЪЖЕ КАТО ИВАН.................

няма нищо хубаво и лесно в това.

добро утро.6те си говорим пак след 1 година.тази па4а е поредната която си вярва 4е е зна4има,без глупак до себеси е нулааа с дупка.

това ще ги удари по имиджа няма начин. а нея още повече. дано са готови и си заслужава!

Бъдете щастливи,изживейте любовта! Аз ви завиждам за смелостта да се отдадете на чувствата си.

ах ааааах...тая ще ме разплаче...

снимката ти гледам и ти казвам се научи да имитира повече Бойко Борисов

.....иии след някой друг месец ще прочетем как Иван се е върнал при Вихра :) Качва си рейтинга човека, понеже след случая с Васа Ганчева нещата са много зле.