Дженифър Анистън иска да е скромна булка

Дженифър Анистън иска тихо и скромно тържество, на което тя ще бъде една "обикновена" булка, съобщи близък до актрисата източник, пожелал анонимност.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън иска да е скромна булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и ти правиш точно това, Бибитко! Присмиваш се и прави забележки на неграмотните, значи и ти си неграмотен, брато!

Бих искала само да добавя, че грамотността в по-широк смисъл се изразява и в подходящия тон и уважението към събеседника/читателя. При вас те липсват. Дори фактът, че се обръщате към непознат човек на "ти" и лепите грубости и епитети, говори, че вие сте по-неграмотен, независимо от липсата на граматически грешки. Вие много добре разбирате, че не съм неграмотна, но просто не търпите хора с друго мнение и с категорична позиция. И не съм търсила оправдания, просто обясних културно, че за мен няколко запетайки не са били единствен и най-важен критерий, както вероятно е прозвучало в изказването ми. Дадох и пример, но вие явно четете избирателно. Нека сега да кажа и аз нещо за вас, г-н Бибитко: от вашите писания лъха неудовлетвореност, открита омраза, високомерие и ме побиват тръпки на ужас, дори само от виртуалния контакт с вас. Съжалявам тези, които са принудени да живеят около вас. Бъдете щастлив и все така горд със себе си

Към Лелее: Наистина е възможно да се разменят някои букви в бързината или да се изпусне запетая в неофициален и развлекателен форум, но за мен това не е единствен и не е най-важен критерий за липсата на грамотност. Аргументацията по темата е това, което ми се струва най-важно и което липсва в повечето постинги. Тенденцията във форумите обикновено е, че някой споделя мнение и се започва личностна атака срещу него, а не спор по темата. В този смисъл вие защитихте ПС, който наистина не познава основни граматиески правила, без да посочите и един единствен аргумент по темата, която ви напомням, че беше за Анистън. АКо обаче сте решили да влизате във форумите, за да бъдете нещо като регулировчик, това определено го можете.

Струва ми се, че форумът е за други цели, а не да се концентрирате върху моите интереси и да ги оценявате - повърхностни или не. Продължавам да твърдя, че Анистън е наранена и нещастна по своему жена, която се опитва да започне нов живот след раздялата й с Брад Пит. Липсата на внимание от близък човек и раната от преживаното компенсира с публични изяви, отразявани в жълтата преса. Не говоря за професионалните й изявим които са добри, но не и върховни. Неуспешните й връзки досега считам за основание, за да се съмнявам в дълготрайността на сегашната й връзка с Дж. Теру. Това е мнението ми, което изразявам свободно като свободен граждани.

по повод на забележката ви и за сведение: "Според БАН личното местоимение за 2-ро л. мн. ч. "Вие", "Вас", "Ви", както и съответните притежателни местоимения, се пишат с главна буква в официални документи. Когато тези форми не са употребени в официални документи, те се изписват с малка буква. "

Бихте ли сравнили моите текстове със следния текст от форума, който имах предвид под "неграмотен"? Струва ми се, че разликата е очевидна.

След като спорът се пренесе от темата за Анистън върху моите качества, ще си позволя да ви обърна внимание, че нямам претенции към вас или някои о другите постинги. Не знам защо вие се разпознахте под "неграмонти" и така ожесточено ме нападате. Имах предвид изказвания като следното: "do bibi ( нерегистриран ) 22.08.2011 14:59 ами това и е работата бе бибитке.точно затова и плащат по 20 милиона на филм-не за да си седи в кащи.а да има хляб и зрелища за такива като теб,трябва да е пресентна в пресата. а и това ,което тя разбираш по "скромна" рокля ,се различава много от това ,което ти си представяш.по скоро ще да е нещо като роклята на кате. " Не ситам за необходими да отделя и секунда от времето си, за да се обяснявам с хора, за които заяждането с инакомислещите е явен приоритет.

Привет! Надали е една дума, не се пише на дали. За ваше сведение от една 'неграмотна мъжекрадла.

Уважаеми анонимен Нерегистриран, откъде решихте, че нямам право да изразявам свободно мнението си и да отговарям на обидни писания? Освен това по какво съдите, че аз самата съм неграмотна? Освен това не мислите ли, че е по-добре аргументирано да посочите достойнствата на Анистън, вместо да нападате и обиждате хората като мен, които са на противоположно мнение? Аз например не намесвам никакви обиди към вас или другите, просто само отбелязах, че има неграмотно написани постинги.

Те от бързане да си кажат мнението ще се оплетат съвсем :)))

Уважаеми форумци и на-вече защитници на Дженифър Анистън, Обръщам се към вас с искреното желание да допуснете и мнение, различно от вашето без да ме упреквате в злоба и завист. Аз съм наистина жена с професия и работя вече 31 години. Нямам никакви проблеми за психолози, просто чета литература по въпроса, за да си обяснявам поведението на хората. НАРЕКОХ НЕГРАМОТНИ някои изказвания, които бяха пълни с грешки и грубости, като обръщението към мен с "бибитке: и прочие.

Човек който няма как да се защити от истината обикновенно напада и започва да обижда . Жалко потвърди ми се мнението за теб!Съвета ми е да потърсиш помощ!

За тези, които ме упрекват, че завиждам на Анистън: Аз имам професия, семейство, съпруг професор, деца студенти в Англия и ни най-малко не съм нито крадла на мъже, нито завиждам на една като цяло нещастна жена. Анистън е дълбоко комлексирана, че е изоставена от съпруг като Брад Пит заради в пъти по-красива и известна жена като Анджелина Джоли. Това е всепризнат факт, а не субективно мнение. Колкот до интереса към нея той се подклажда, защото самата тя го желае и така да компенсира липсата на друго внимание. По принцип не отговарям на неграмотни писания, но в случая го направих. И ако считате меннието ми за преднамерено, попитайте кой да е редови психолог и той ще ви каже, че може да се говори дори за "синдрома Анистън". Мери Стрийп е далеч по-известна с някоко Оскара, но не пълни жълтите издания като Анистън, нали? А и хонорар 20 млн все оше е мечта за А.

Понеже набърка и психологията та реших и аз да кажа нещо. 1.В описанието на семейният ти статус след съпруг следва професор, след деца -студенти в Англия , само от това изречение мога да ти кажа , че най-вероятно имаш професия но само на документи , нямаш кариера , а си се посветила на семейството си и приемаш техните успехи за свой. Дразнят те силни и успели жени , който можеш да критикуваш единственно на база семеен живот. 2.От чисто психологична гледна точка красотата е СУБЕКТИВНО понятие. 3.Що се отнася до грамотността на пишещите по форумите може доста да се говори, но е добре да критикуваш когато самият ти си достатъчно грамотен.

Нанасям корекции върху допуснатите грешки от ПС, който твърде, че самата аз съм неграмотна: Понеже набърка и психологията(тук има запетайка пред та) та реших и аз да кажа нещо. 1.В описанието на семейният(тук не е пълен член, защото това е допълнение) ти статус след съпруг следва професор, след деца -студенти в Англия , само от това изречение мога да ти кажа , че най-вероятно имаш професия ( пред но се слага запетая) но само на документи , нямаш кариера , а си се посветила на семейството си и приемаш техните успехи за свой( множествено число се пише свои, а не свой). Дразнят те силни и успели жени , който можеш да критикуваш единственно на база семеен живот. 2.От чисто психологична гледна точка красотата е СУБЕКТИВНО понятие. 3.Що се отнася до грамотността на пишещите по форумите може... още доста да се говори, но е добре да критикуваш ( пред когато се слега запетая) когато самият ти си достатъчно грамотен. Ето защо уважаеми пс добре е и вие да сте по-грамотен, когато тръгнете да упреквате другите. И да добавя за ваше сведение, че пред запетая не се оставя шпация.

По-добре жена заради, която мъжете зарязват жените си, отколкото зарязана злобарка, която не може да задържи поне един мъж до себе си! Тук не става въпрос за завист или злоба, а просто наблюдения в/у последните "сериозни" връзки на Дненифър. Много я харесвах до момента , в който започна да сменя любовта на живота си една след друга. Показа колко слаба и безхарактерна е когато няма мъж до себе си. Всички и съчуствахме когато бе зарязана, съкрушена направо след раздялата й с Брат Пит, и вместо да покаже колко голям човек е, стана обратното- издигна Анджелина, която бе гаднярката във филма... Това разбира се е само мое мнение!

И по-добре че е само твое мнение, да ти е хрумвало , че може тя да не е искала тези мъже до себе си, и що си сигурна , че не са и просто приятели , а пресата ги спряга за гаджета а?!

ами това и е работата бе бибитке.точно затова и плащат по 20 милиона на филм-не за да си седи в кащи.а да има хляб и зрелища за такива като теб,трябва да е пресентна в пресата. а и това ,което тя разбираш по "скромна" рокля ,се различава много от това ,което ти си представяш.по скоро ще да е нещо като роклята на кате. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писна ми от тази Анистън. Какво искала? Какво мислела? ...като нищо не се случва около нея и трябва да си избива комплексите с "мисли". Права е Биби, и този път сватба няма да има! Иска да е Джоли, ама няма как!

Ама никак не ми се вярва, че тази изключително нескромна жена, която държи на показ всяка крачка, която прави, ще мине със скромна сватба. Абсурд! Тя се храни и диша с писанията за себе си по пресата или сайтовете. такъв човек само кокетничи с приказки за скромна рокля и скромна сватба. Второ, не мога д повярвам, че до края на годината е има сватба. Тя беше почти до брак с една дузина мъже след Брад Пит и все не беше "идеалния". А може би вината е в самата нея. Ловя се на бас, че и сега няма да има брак, а ако има то той ще изкара най-много година.

Часовникът тик-така... Джен и Джъстин вече не могат да си позволят да губят време... срещнали се преди няколко месеца вече сватба вдигат....

добре, че снима филми, та да срещне някои пореден и да е известно време с него