Жените попадат в любовни триъгълници по-често

Мъжете може и да имат репутацията на кръшкачи, но жените са тези, които по-често попадат в любовни триъгълници, пише в. "Дейли експрес".

Обратно в новината

Коментари - Жените попадат в любовни триъгълници по-често | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има си хора за всичко,аз обичам моат сапруг е тои дали крашка вече е друго но вапреки това никога не бих изневерила .само заради децата не че тои моге би ми изневерава защото магете са по големи крашкачи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проценти, проценти.... Ако от 10 мъже на 8 им се иска, а успяват една 2-ма, а от 10 жени на 3 им се иска, а успеят и трите, по логиката на процентното мислене ще може да заключим, че 100% от жените кръшкат, а от мъжете само 20%. С думи прости, за да не бързате да заклеймявате жените - на дамите по-рядко им се иска забежка, но ако им се прииска, почти сигурно е, че ще я реализират. Докато вечно натопорчените мъжлета в повечето случаи си остават само със щението.

Ха-ха, твоят коментар наистина ме развесели, хареса ми, даже вероятно си прав! Но аз сам млада омъжена жена, не съм грозна, нито дебела, много ми се иска да кръшна, но обичам и уважавам съпруга си изключително много и не бих го направила....иначе сигурно си прав. :)

Нама никакви геометрични фигури... Това е плетка на една кука- аз търся тебе, ти търсиш друг.Но той търси друга, тя пък търси друг.

Прав си, но не съвсем. Нагон, а не чувства!

Това е математически невъзможно. Всяка нова връзка за една жена автоматично е нова връзка за един мъж. Ако, разбира се не броим "връзката" на една жена с нейния вибратор.

най-точния коментар!!! - цялата статия се базира на погрешно твърдение

Възможно е - никой не е казал, че мъжете в тези триъгълници са обвързани! Т.е. имаме обвързана двойка с необвързан елемент. Е, в статията твърдят, че този елемент в повечето случай е мъж ;)

Не е точно така. В статията се говори за "романтични" връзки. Такива са за жените, а за мъжете са си просто див секс с чуждо.

А мъжете направо в многоъгълници.

Това е защото са слаби и най-вече глупави !

...казал умния мъж

напълно вярно! След като се обвържат жените, минава време и винаги се намира по някой чужд мъж, който им обяснява че заслужават по добър живот. Прави им комплименти и им обяснява че иска да се обвърже с тях. Но най- често третия иска просто да преспи с нея! Но "жената, не си е като човека" :)))