Бионсе е в четвъртия месец

Близки приятели на поп звездата Бионсе разкрили пред американските медии подробности около бременността на певицата.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе е в четвъртия месец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към предишното мнение, което напълно подкрепям, защо ли е новина, че черната вреслива трътла ще се размножава=още едно черно...

На тази пък "пеенето" й е толкова дразнещо и непоносимо, че нямам думи... всичко комерсиално е пълен траш.

извинявай, ама ако си гледал/а наградите, на които го обяви преди ден-два, щеше да разбереш що за певица е. аз също се занимавам с това и искам да ви кажа, че не е никак лесно да пееш и да танцуваш едновременно песен с джазови извивки и да се справиш перфектно и с двете. а какво е да го правиш бременна, не мога да си го представя. малко хора биха издържали. ВСЕКИ СЛЕДВАЩ припев накрая го вдигаше с една тоналност нагоре без никакво усилие, а песента си е доста височка, накрая повечето биха я изкарали на фалцет. изпълнението и на наградите билборд, на грамитата миналата година... това са едни от най-големите шоута, които съм гледала. за да са я избрали да играе ета джеймс в биографичния и филм, значи е имало защо. изпей го по-добре от нея, щом мислиш, че тя не може, постави се на нейно място, да те видим. бионсе е богиня в музикално отношение и съм изключително щастлива, че и тя е щастлива с мъниче в утробата си, чаках го от доста време и много и се зарадвах, че най-сетне ще бъде майка. да е жива и здрава, и тя, и бебето, нека да стане по-добро и от майка си, и като изпълнител, и като човек. :)

..що ли ми се струва новината прекалено "българска" - в смисъл "чалгарска"..?Туй дебелодупесто същество Бионсе фърляше гюбеци още щом се разпадна Дестинис чайлдс, групата, с която стана известна..същинска американска чалга..

Хъ Омръзна ни да хъ гледаме хъ плондири, ама хъ и тази ще хъ претърпим.

Кой се интересува от това дали е бременна или не?Нейна си работа.

Аз. Защото се надявах да изнесе концерт в София, както бяха обявили. Но явно няма да стане.

Боже колко хейтъри има по този свят Боже! Бионсе кен ю хендъл дис ай донт тинк ю кен хендъл дис! Какъв фин и академичен хумооор уважаеми дааами и господа!