Алисия: Децата на Валери ще се познават

Фолк дивата Алисия призна, че не би се опитвала да разделя сина си Валери-младши от второто дете на баща му и Николета Лозанова, което предстои да се появи на бял свят след няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Алисия: Децата на Валери ще се познават | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина нямам мнение по всяка тема,само по няколко.А що се отнася до детството ми пиша за да: 1)дам пример като преживяла а не говореща наизуст.Децата,отгледани от майка в мизерия не стават задължително престъпници.Напротив:преждевременното им духовно израстване ги предпазва от поквара.Аз не съм пушила,шмъркала,имам диплома,говоря чужди езици и се развивам.Обратното:познавам тук грижливо отглеждани колежани от добри и заможни семейства,на които никой порок не им е чужд на 16-17г. 2)За мен dir.bg е връзка с България и непознати българи от цялата страна и света.Интересно ми е а и така си прекарвам свободното време.Не е като facebook-всички са ти приятели и "харесват това".Нямам регистрация там,не ми е интересно. 3)Още първия път,когато писах от Малта получих гневна реплика от завистник:"Вие си пиете бирата на плажа в Монако и не Ви пука за България,бегълци!"Със спомени от детството си искам да им кажа,че не съм забравила откъде съм тръгнала. Надявам се,че отговорих донякъде на въпросите ти.Съжалявам ако ти досаждам!

кога ще узаконят публичните домове, че да си отидат тия където им е мястото

Пак ли тези .... Много важно и на кой му пука ?

преди време санувах че николета ще се омажи за валери и ще им се роди момче и си мислех че всичко е един сан като вземах под внимание славата на николета но сега си мисля че е истински сан *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, да на Алисия не й личи вече, че е тунингована, това му е лошото на тунинга, трябва периодично да се подновява. Още ме е яд като се сетя каква красавица беше и на какво се направи, явно е доста комплексирано и глупаво момиче, също се отнася и за новата играчка на Божинката. Деца, деца, целта далеч не винаги оправдава средствата ...

"Децата на Валери ще се познават" - ами, естествено. Ако приличат на майките си - ще са супер прости позьори, а ако мязат на тати - ще са същите куци коне. Ако те не се познават, останалите със сигурност ще ги разпознават. Никой не си избира родителите, но горките отрочета не са случили на свестни такива. Дано поне са живи и здрави, и се родят без силиконови мозъци.

ако се грижи за детето си норналное да се познацат ако не ще се познават на картинка само *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На тия турския сериал край няма. Всеки ден имат новина.

Пей си там и не приказвай толко бе.

Не разбирам - след като бащата отказва да се занимава със сина си, защо допълнително да му се тъпче по самочувствието, чудейки се защо е пренебрегнато заради другото дете.

Човече,моят баща отгледа 2 чужди деца.Но никога не съм искала да убивам себе си или другиго,нито да вредя.Винаги има за какво хубаво да живееш.Господ дава,за него не сме излишни.Има една песен на Bon Jovi-"Some day I`ll be Saturday night"...

на посредствеността и изпростяването на масите е скритата цел.

точно така!

питам се-редакциите ли търсят за интервюта Алисия или тя сама се предлага ?Как може от вестници от,телевизии,от ел.медии непрекъснато да се подавая Алисия,катонза всички е ясно,че тя е една абсолютно безинтересна жена.

Нали за да четете сайта, някой тряба да плаща за издръжката му? Щом PR на Алисия си плаща достатъчно, ще бъде водеща новина в рубриката и ще стои най-отгоре!

Николетке, това ти ли си ? :) :)

Е така е, и най-бездарния да си като има кой да те спонсорира ставаш звезда. Примерите за това са безброй.

Точно толкова безинтересна колкото Николета Лозанава и/или треторазрядното футболерче Вальора Божинов. Чудя се, тоя след като нищо и никъде не играе, защо още пълни страниците на жълтите вестници? С какво е известен? В тази връзка защо никъде не пишете за други залезли звезди като Тр.Иванов. Киряков, Михтарски....

Валеви - новия Коко Динев , да е жив и здрав и той и спермата му!!!

Много точно казано !

хахаах...браво ,много добър коментар....да е жив и здрав дет се вика новия Коко Динев...еееееее развесели ме ти - 44886- днес...благодаря ти!