Роуън Аткинсън приключи с Мистър Бийн

Въпреки че образът на Мистър Бийн му донесе световна слава, актьорът Роуън Аткинсън заяви, че повече няма да влиза в ролята на налудничавия британец.

Обратно в новината

Коментари - Роуън Аткинсън приключи с Мистър Бийн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една поредица за инспектор Мегре, където точно Роуан Аткинсън играе ролята на инспектора и ролята е напълно сериозна. Справя се много добре без физиономии.

Слава Богу... Вече отдавна не е смешен нито актуален... 20 по-късно няма как да са ни забавни глупостите на Бийн..

Няма да мога да приема никой друг актьор в ролята на мистър Бийн! Много ще ми липсва! Страхотен образ!

Това добре, но ще бъде ли достатъчно заразителен пример: и бат Бойко да излезе от ролята Министър председател и Цецко - на политик.

Това добре, но ще бъде ли достатъчно заразителен пример: и бат Бойко да излезе от ролята Министър председател и Цецко - на политик.

на кого ли му е смешно кривенето на този мистър? Такива тъпи филми и истории, но нали са , пусто, британци и всички сноби - ах, ох!

Роуминг Тръткинсън, брат'чед, няма как да не играеш тая роля! тя е част от теб! :) деМЕК, ти си той и обратно! ти си английският марЮс куркински! т.е. умееш 5-6 гримаси, и 3-4 пози ( не повече) или все едно да направиш от Г.Парцалев драматичен артист! :)) няма как ! но Парцалев въпреки всичко беше велик а ти си обикновен смешник :)) с една дума: не се отказвай, че пенсията ти чука на вратата! :) всичко 'убаво! да живееш още толкова в комичнос'! :)

Нищо друго за теб, Измамник

С две думи,човека иска вече да се пенсионира от киното.щом сам казва че е доста стар

М-р Аткинсън: никакви такива! Ще играеш до паралич както навремето и онзи там м-р Питкин......Иначе - в НАТФИЗ на "Раковска" и край.